Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 26 005
  • 718
  •   1
Отговори
# 315
Ето тази пак е препоръчана от Есмералда и в момента е намалена на 40 евро. Предлагат и без мотор/тяло, но цената ми се вижда висока - 30 евро, а за 10 отгоре ще има и мотор/тяло. Хубавото е, че писалката се заключва. Аз нищо, но се изкушавам за тази пила, че и се точа от няколко месеца. Моята работи, но си играх на майстор и сега ръкохватката ми вибрира и не знам дали да давам пари за нова, да съм пак "майстор Тричко" или нова пила.
https://www.aliexpress.com/item/1005001839256096.html?businessTy … 6a2ddf902cf6189a2
А тук има без тяло, само за контакт за 22 евро, има и за 17, но там не виждам механизъм за заключване на фрезата:
https://www.aliexpress.com/item/1005002350679802.html?spm=a2g0o. … 30379910972%21rec

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 15:34 от karmilla

# 316
Да споделя още един линк на коментираната пила:

http://iskambg.com/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%B8%D1 … %D0%B5%D0%B9.html

# 317
Имам конкретен въпрос по отношение на техниката. Искам да си направя френски маникюр. Тъй като няма да мога да се справя с рисуване на дясната ръка планирам да използвам ограничаващи лепенки, които след това се махат. Предполагам, че трябва да махна лепкавия слой на базата и след това да сложа лепенките.

# 318
Ако не ме лъже паметта Есмералда скоро препоръча ето такава пила в гащен цвят Grinning https://www.olx.bg/d/ad/profesionalna-elektricheska-pila-za-mani … D655-ID8S4As.html смятам,че за домашна употреба ще е Ок.Лично аз предпочитам акумулаторните ,но те са доста по-скъпи.

https://www.aliexpress.com/item/1005003223993689.html?spm=a2g0o. … gUid=mKgDjBkml90k   Моята е такава. Същата взехме и на приятелка от ОЛХ направо на смешна цена 69лв.
 Това е наистина прекрасна пила и си струва всяка стотинка.

https://www.aliexpress.com/item/1005004408029218.html?spm=a2g0o. … 270600011398583_5

ето и още една красавица влизаща в бюджета.

Принцесата, втората пила много ме интересува. Може ли малко повече информация? Интересува ме накрайниците, с които идва(тези допълнителните, а пък и тези от основния пакет) добри ли са? Наистина ли няма вибрации, достатъчни ли са оборотите и мощността?
Ще съм благодарна на всяка информация.Kissing Heart

# 319
Pipencе, "интересен" опит имаш с лампите!🙂 Дано вече си намерила твоята! Аз нямам грижи с моята Sun 7 Max, работи отлично, а понеже слагам обикновен лак върху гела, използва се почти всяка седмица или за корекция на гела, или за изграждане, или просто за укрепване...🙂 Прилошава ми само от мисълта, че може нещо да и' се случи...В някакъв момент вероятно бих купила една лампа и за резерва, че всичко се случва.
Ще се оглеждам и за някаква изгодна пила, сякаш ми се иска да си имам и такава на ток и с педал...🤔 Чудя се...аз ли нещо не ги намирам изгодните оферти в olx?!😃 Колкото пъти съм търсила, толкова пъти не намирам някакви уау оферти? Гледала съм и накрая съм се отказвала...Само тази показаната пила в "гащен цвят"🙂 я срещам често- но за нея имаше лоши отново от пробвали я (не се сещам за положителни).
Аз изпилих ноктите в овална форма (с обикновената пила)- може би проблемни са били ъгълчетата на квадратната форма, явно там съм препилила с обикновената пила преди, защото се огъваха. Този път махнах с ел. пилата гела на 70-80%, отне ми учудващо малко време, а и няма поражения по ноктите. Домързя ме да слагам нов гел, а и исках да видя как се държи останалия слой база по ноктите, дали ще има отлепяния отнякъде и т.н. Засега изглежда, че няма (овалната форма явно е обрала каквото е било изтънено и е създавало проблеми) и днес или утре мисля да слагам гел.🙂

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 16:06 от dolce miele

# 320
Извинявай,може ли линк Blush

# 321
  • Варна
maminka2 хич не съм спец на тема пили Flushed. Ползвам я само за сваляне на гел лак и за почистване на кутикули. Много си я харесвам. Ръкохватката е стабилна,не вибрира и е със заключване на фрезите. Мощна е определено. Накрайниците,с които дойде не стават за нищо. Имам керамични от Али от един линк на Есмералда и още няколко от зъболекарския сайт. От там си поръчах пламък, топче и безопасния.
Ще кажа само че не помня кога съм я зареждала последно. От тогава поне 3 маникюра съм сменила и е паднала само една черта на батерията.

# 322
Принцесата, благодаря! Ще се разровя из темата за накрайници. От известно време я гледам и и се чудя 😊.

# 323
Момичета, включвам се със страхотна новина,  на фона на острите реплики. Нали помните моята драма с базата и праймара на neo nail? Та, дъщеря ми ме светна да опитам да ги върна, нали всеки ел.магазин има опция връщане в 14 дневен срок. Пеочетох условията,  да имаше го варианта. Написах имейл, все пак, да попитам дали е възможно. След няма и час получих обаждане за уточнение на моето желание. Дамата беше изключително любезна (в това отношение са супер отзивчиви. При поръчката не можех са платя с карта, отново писах имейл и отново веднага получих обаждане и даже седейки на телефона, момичето ми съдейства и оправихме проблема). Та извърших всички стъпки относно връщането,  вчера в 16,30 изпратих продуктите по куриер и току що получих отговор по имейл, че всичко е уредено и получих ваучер на същата стойност, защото такава опция си избрах, а не връщане на сума.
За първи път ми се налага да връщам нещо закупено от Ел.магазин и останах много приятно изненадана от експедитивността на въпросния сайт.

# 324
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз също връщах назад темите с години преди да си купя пилата. Много полезни неща научих за което съм страшно благодарна на момичетата тука 🤗
Нищо повече няма да купувам, петъци метъци 😄
Моята лампа е sun1, дали е оригинална нямам представа взех я преди 3 годни някъде и съм страшно доволна, голямо куче е тази лампа. Пу да не и е уроки, че като ви чета и страх ме хваща.

# 325
  • София
Новият ми маникюр е по-блестящ от обикновено заради наближаващия ми рожден ден, парти маникюр 😋

# 326
  • на брега на морето
Хубав е! Heart Eyes
И аз имам скоро РД( след 20 дни).
Аз избухнах с някакви стикери пак.
Не че нямам цяла кутия с такива, но....пуста му краста....Blush

# 327
Имам конкретен въпрос по отношение на техниката. Искам да си направя френски маникюр. Тъй като няма да мога да се справя с рисуване на дясната ръка планирам да използвам ограничаващи лепенки, които след това се махат. Предполагам, че трябва да махна лепкавия слой на базата и след това да сложа лепенките.
По-назад бях дала линк за видео и линк за Али-то, за залепващи се ленти (в смисъл не се отлепват след това, предполагам са пластмасови или от гел).
Иначе за хартиените - аз си ги използвам, защото при мен това е единственото, което ми харесва как става. Моите лакове нямат лепкав слой.

# 328
  • София
Момичета, включвам се със страхотна новина,  на фона на острите реплики. Нали помните моята драма с базата и праймара на neo nail? Та, дъщеря ми ме светна да опитам да ги върна, нали всеки ел.магазин има опция връщане в 14 дневен срок. Пеочетох условията,  да имаше го варианта. Написах имейл, все пак, да попитам дали е възможно. След няма и час получих обаждане за уточнение на моето желание. Дамата беше изключително любезна (в това отношение са супер отзивчиви. При поръчката не можех са платя с карта, отново писах имейл и отново веднага получих обаждане и даже седейки на телефона, момичето ми съдейства и оправихме проблема). Та извърших всички стъпки относно връщането,  вчера в 16,30 изпратих продуктите по куриер и току що получих отговор по имейл, че всичко е уредено и получих ваучер на същата стойност, защото такава опция си избрах, а не връщане на сума.
За първи път ми се налага да връщам нещо закупено от Ел.магазин и останах много приятно изненадана от експедитивността на въпросния сайт.

Тоест ти си върнала отворени и ползвани продукти, така ли? Нали знаете, че след отваряне срокът им на годност започва да тече. Може ли да кажеш от кой сайт са да си имам едно на ум? Не би ми било приятно да ми пратят вече ползван продукт от друг потребител. Това не е дреха, която се пробва и прибира в плика, а продукт с определен срок на годност, който вече е бил отварян и ползван.

# 329
Нотино най-вероятно. На мен преди време ли бяха пратили един видимо ползван ФДТ.

Общи условия

Активация на акаунт