Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 25 984
  • 718
  •   1
Отговори
# 405
Meoww, от Али съм поръчвала такива на Розалинд. Виж и в олх.

# 406
  • София
Мерсии наистина има някакви в олх 🤔 даже нови

# 407
Момичета само одобрявам членове на групата за Клареса и всеки си мълчи…аз пуснах няколко поста,но ще се радвам да се отсрамите и да се включите за да има ползва от това,че сме се събрали все пак…

Мога да кажа по драмата с постоянните въпроси - Есмералда е адски права и не знам от къде имаше нервите до сега все да обяснява!

Поръчах два цвята от мейкъп - един Hi Hybrid и един silcare(ама нищо общо с цвета по мостри, в интернет и на живо)
Прилична доставка и имах и ваучер..за позната поръчах Клареса Brown 304 - и аз му бях хвърлила око, но ме достраша да не е като 💩 ..ами след като дойде мога да кажа,че малко е ..

# 408
Момичета само одобрявам членове на групата за Клареса и всеки си мълчи…аз пуснах няколко поста,но ще се радвам да се отсрамите и да се включите за да има ползва от това,че сме се събрали все пак…

Мога да кажа по драмата с постоянните въпроси - Есмералда е адски права и не знам от къде имаше нервите до сега все да обяснява!

Поръчах два цвята от мейкъп - един Hi Hybrid и един silcare(ама нищо общо с цвета по мостри, в интернет и на живо)
Прилична доставка и имах и ваучер..за позната поръчах Клареса Brown 304 - и аз му бях хвърлила око, но ме достраша да не е като 💩 ..ами след като дойде мога да кажа,че малко е ..

Извинявай, нещо съм пропуснала. Да не си направила тема за цветовете на клареса? Как се казва? Аз имам 20тина цвята, мога да ги пусна тези дни.

# 409
  • на брега на морето
Не ми се дават 12 евро за 1 хи хибрид...Сори. Поръчах си ур шугър за 2 евро, зелен, марихуанен флаш.

# 410
Обичах, групата не ми излиза на търсене във Фейсбук, можеш ли да дадеш пак линк към нея?
Чудя се дали не излиза в търсенето, защото има страница Claresa Bulgaria, която се управлява от manicurezone Thinking

# 411
Пускам един линк от инстаграм, за да покажа какъв полигел харесвам, направо се влюбих в брокатениа тренд, но в мейкъп и другите сайтове не намирам брокатени, а само обикновени едноцветни полигелове. Да не би аз грешно да търся в сайтовете!? Или пък не се предлагат много... Или бързо се изкупуват и рядко зареждат... ако случайно някой е виждал такива някъде и да са налични, може да ми каже 😅 ето https://www.instagram.com/p/Ck39bMyOa5T/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Точно такива използвам аз, има всякакви цветови в Али-то!

# 412
А има ли такива полигелове, които има в бг, във физически или онлайн магазин, на читава фирма ? Имам лош опит с алито и не ми се занимава с тях.

# 413
# 414
  • София
Lanna gatto, в olx има някакви, включително на Веналиса. До колкото знам тва е добра марка?! Пише, че са нови. Сигурно от салони ги продават. Пращат с еконт. Ето един примерен линк, но има и други, Розалинд и тн. https://www.olx.bg/d/ad/venalisa-polygel-15ml-poligel-termo-brok … D655-ID8D7lz.html

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 21:40 от meoww

# 415

Това е флаш топ от Алито. Не съм го пробвала още.
П.п. аз нямам Инстаграм.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 00:20 от Prime

# 416
И аз да приканя - пращайте снимки в инстаграм,  за да напълним страницата с маникюри Wink))
Нямам фейсбус, иначе щях за се включа. Имам няколко заснети цветове на клареса и мога да ти пратя на някого дахти качи, но аз самата няма как.

# 417
  • София
Karmilla, в началния пост на темата стои името на предната инстаграм страница. А пък линка към новата група, дето постнах, се загуби някъде из страниците назад. Ето го пак, но може би е добре да се репоства от време навреме, за да може всички по всяко време да намират страницата😁 https://instagram.com/diy_manicure_bulgaria?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 418
  • Пловдив

Това е флаш топ от Алито. Не съм го пробвала още.
П.п. аз нямам Инстаграм.
Prime,Какво ще рече топ флаш? Прави всеки цвят да изглежда флаш ли? Може ли и линк, ако е възможно Simple Smile
Зарибихте ме пак за нови покупки Joy Ще разгледам новата група във фейса и из нета, за да се ориентирам какво да поръчам.
https://makeup.bg/product/536358/ а за тази марка нещо да кажете? Не ми е позната. ТЪкмо харесах едни на Сталекс и те свърщиха...
А Мейкъп пускат ли черен петък по принцип?

# 419
Малко маникюри и от мен…

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт