Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 25 321
  • 718
  •   1
Отговори
# 630
Не е ок, ако стане така на ноктите, значи, че не е изпечен отвътре. Колко време печеш и каква ти е лампата? Моите наблюдения са, че трябва да се нанасят на супер тънки слоеве и да се пекат по 90 секунди.

# 631
Не е ок, ако стане така на ноктите, значи, че не е изпечен отвътре. Колко време печеш и каква ти е лампата? Моите наблюдения са, че трябва да се нанасят на супер тънки слоеве и да се пекат по 90 секунди.
Лампата е Sunx5Plus, пекох първо 90 секунди, после за още 90 за всеки случай. Сега пека върху хартия за печене, за да отлепя и да видя дали е мокро.
Едит:
И на хартията е същото. Само на супер супер тънък слой, по препоръка на Есмералда, не се набръчка толкова и не е мокър след изпичане. Явно това е решението. Или пък лампата ми е слаба.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 20:54 от Butterfly_🦋

# 632
Момичета, минавам да се оплача от изключително непрофесионалното отношение на Beautymall.

Пуснах поръчка през сайта им в събота с доставка в магазина им в мол Парадайс, получих потвърждение по имейл, че поръчката е постъпила. Оттам нататък никакъв контакт, а обикновено още на следващия работен ден ти изпращат имейл, че поръчката е пусната към магазина.Принудих се аз да им пиша, за да питам какво се случва, защото и на телефона за контакт никой не отговаряше, помолих и да махнат един от продуктите, ако поръчката не е изпратена.
Ден и половина по-късно ми отговарят, че поръчката била активна, но трябвало да платя предварително, защото съм имала 4 Flushed непотърсени пратки, и че се опитали да се свържат с мен, за да ми кажат това. Което е абсолютна лъжа, само една пратка не съм взимала (от общо 3 поръчки от сайта им), и то защото бях болна с популярния вирус. И то пратка до магазина им в Парадайс, тоест не съм ги ощетила с куриерски услуги или каквото и да било. И втора лъжа - че се опитали да се свържат с мен,  всичките ми данни за контакт са нанесени вярно, никой не е звънял.

Принципно не би ми било проблем да си платя с карта предварително, ако това наистина ми беше указано, и ако не бяха последвалите лъжи, че видиш ли са ме търсили,  или че съм била некоректен клиент.

Много се изложиха и аз лично оттук нататък не смятам да поръчвам от тях. Не препоръчвам да купувате от тях и вие. При положение, че мейкъп предлага Клареса на цена 5.70 за гел лак, не виждам защо който им да било да предпочете тях, щом се дънят и по параграф отношение към клиентите.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 21:13 от esmeralda23

# 633
То па и една Клареса … Повече няма да си взимам цветове от тази марка, защото според мен не си заслужава да трупам нискокачествени продукти.

# 634
То па и една Клареса … Повече няма да си взимам цветове от тази марка, защото според мен не си заслужава да трупам нискокачествени продукти.
От както ползвам Коди за други и не искам да чуя… въпреки че имат интересни цветове и за експериментиране е оферта, не даваш толкова пари и ако не ти хареса поне не те е яд.

# 635
Чак нискокачествени не бих ги нарекла. Издържливи са, покривни, четката е удобна. Естествено има и продукти от гамата, които не са толкова добри(топът да речем не е толкова лъскав), но чак лошо качество не бих ги класирала. Сравнени с надутите като цена и прехвалени блускай и снб за мен са много по-добри. За бюджетна марка според мен са си ок, но всеки си има различни преживявания с различни продукти в крайна сметка Simple Smile
Есмералда, много неприятно! Ще го имам предвид при търсене на продукти и ако реша да пазарувам от там. Благодаря за информацията!

# 636
Клареса са hit & miss, имат добри цветове, имат и не особено сполучливи. Като цяло по-тъмните и пигментирани са добри, светлите не ги бива (бях взела 5 от Marshmellow колекцията, скъсах си нервите и ги разкарах за отрицателно време. Бледорозови и светли нюдове също не са им ок). Но за цена 5.70 лв. ме устройват и ми вършат добра работа. Ще видим как ще са Frosty morning, от тях взех светлички.

Между другото, мога само да похваля другия им вносител - ManicureZone. Когато имах проблем с топа, който ставаше на дупки, веднага ми изпратиха друг за тяхна сметка - diamond top, и ми казаха да задържа дефектния. Друг и въпросът, че и diamond ставаше на дупки Grinning, но за него реших да не ги занимавам. Супер любезни и отзивчиви са.

Кармилла, не е драма, спестиха ми едни 12 лв за новия гел, който и без друго не ми трябва Joy. Няма как да не споделя тук обаче, защото клиентът избира с парите си кои търговци да подкрепя, и некоректните и лъжливи трябва да са аут.
В черната листа са ми вече три магазина - Nail coctail, Cosmetics bio и сега Beautymall.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 21:32 от esmeralda23

# 637
Аз също мислех, че Клареса цена качество са ми ок; но след като пробвах Коди (които впрочем изобщо не са висококачествени от ранга на Кучио и т.н.), имам база за сравнение и не смятам за нужно просто да трупам излишни продукти. Един цвят гел лак мога да ползвам с години.

# 638
От кои сайтове си купувате продуктите на Коди. Разбрах, че има много имитации...

# 639
  • Стара Загора
Момичета, идвам в темата за малко помощ. Не използвам гел лакове, но в предишни теми на тази видях, че се коментира онихолизата. Гледайки снимки в интернет, стигнах до извода, че и аз имам. Положението не е толкова зле, но не е и розово. Формата се променя и не бих казала, че боли много, но е дискомфортно. Намалям и оформям самите нокти с обикновена пила и се чудя да не би там да е проблема? До колкото разбрах, трябва да намаля ноктите възможно най-много. Ще съм ви сърдечно благодарна, ако споделите с какво сте мазали ноктите - масла (четох, че чаеното дърво е добър вариант), лечебни лакове или други средства?
Тези дни ще отида на лекар, но до тогава искам да разбера възможно най-много какви са вариантите на лечение на тази гадост и как сте сте справили. Истината е, че ми е притеснено и нервно, гледайки какви стават ноктите ми.

# 640
Включвам се с въпрос, вероятно е коментиран, но не намерих инфо.
Лакирах се преди 12 дни. Лакът не е мръднал, няма разслоявания, надигания, но от телчето за чинии има леко матирани участъци. Дали мога да сложа отгоре само топ лак? Отдолу трябва ли да сложа фрешър, бондър, безцветна база или просто да спра да мия чинии? Joy

# 641
Почни да миеш чиниите с ръкавици.

# 642
Можеш да сложиш само топ, аз съм го правила, но нека да е тънък, за да не ти стои този нокът по-дебел от останалите.
Намалението в Елена Арт за мен е разочароващо, в смисъл - най-непродаваните цветове основно жълти и зелени нюанси, най-нелицеприятният от шимърите, също. Българските търговци така и не се научиха как да печелят клиенти.

# 643
Съгласна съм за Елена Арт, но и не само това намаление, а по принцип напоследък са й много разочароващи отстъпките - все на продукти, които реално никой не би купил по принцип…

# 644
Елена арт миналата седмица не успя да продаде застоялите стоки от Алибаба и сега пробва пак. Даже онлайн курсовете ми се струва, че са със завишена начална цена, за да излизат с тази цена на 50% намаление.

Общи условия

Активация на акаунт