С РЕКА НА СЪРЦЕТО - сериалът, който полюсно раздели зрителите - тема 2

• 20 895
  • 407
  •   1
Отговори
# 330
Беше брутално. Следващия сезон май ще е още по-кървав. Не обичам филми с насилие и може да го пропусна. Зависи от актьорския състав.
Това със стаята как го разбирате?

# 331
Борис само как закопа Даниела, не очаквах такова хладнокръвие от него.

А нещото от стая 99 май остава за следващия сезон. Аз вече очаквам там да се крие всичко - от малтийска болонка до някакво извънземно.

# 332
Доста кръв като за финал. Сезона му давам 6/10. Имах си любими персонажи (едната я убиха 😭). Александър Димов и Анастасия Лютова за мен са откритието в сериала. Очаквах поне да се види кой е в стая 99, но уви не стана. За втори сезон не знам дали ще гледам.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 22:12 от itshristina

# 333
А Лазар утрепа ли го и тоя? Той пък беше като Боб от Туин Пийкс.
Някак си скупщина от смърти... Госпожица Васович стана Кръстник. Тя разцелува Петър, Боряна го разцелува, а той си е мислел за Верчето. Ма как, като знае отлично, че Димитър се прибра.
Тополска... това е такъв абсурден образ! Ама направо комичен. Кой ли не я на*ба нея... Laughing
Даниела сигурно никой няма да я търси, ама малко е нереално така да валят трупове!
Верно е интригуващо какво има в 99 и Борис как влезе със замах.
Чавдар ми се струва, че ще отмъщава за баща си, ще потърси Петя и може да разтури идилията с бебето, която предстои. Абе, има хляб и за втори сезон.

# 334
Да, Лазар уби Сома.

# 335
Неее, оня гърчавия дето почна да го души в манастира, дето му ходеше по петите и му мърмореше нещо, от Синода ли е от къде е така и не разбрах.

# 336
Аз мислех че за началото говориш 😆😆 Извинявай, последните минути не гледах.

# 337
Неее, оня гърчавия дето почна да го души в манастира, дето му ходеше по петите и му мърмореше нещо, от Синода ли е от къде е така и не разбрах.
Не стана ясно.

# 338
Ако изобщо исках да видя нещо във финалната серия, то не беше нищо от изгледаното, а стая 99. Затова гледах, ама тц и няма и да разбера, че с тия насилия и убийства съм дотук.

# 339
Не стана ясно.
Човек на Зоран,трябваше да прогони Лазар от манастира и той са се намеси в управата на манастира и пак да го ползват за канал.

# 340
Ами значи тоя не е разбрал, че Зоран вече не дирижира парада, така ли?!

# 341
Мале, много трупове на финала!
Тополска направо ми стана жал. Наистина, кой ли не я оправи тази жена. Пък уж най-смелата и независимата в сериала.
Петър уж беше рейнджъра Рамбо, а накрая почти всеки уби някой без него. Брат му, Мики, Борис, че и Верчето
За втори сезон остава как ще се отърват отчето и Борис от правосъдието, мистерията на стая 99, любовния многоъгълник на Вяра-Петър-Митко-Боряна-Сия? и Мики глава на мафията Joy А и Петя с бебето и този Чочо, новият лош, който е син на Сома?

# 342
Кой спаси Микела ?

# 343
На брат ѝ подчинените.

# 344
За кЪв ..? Ще я правят шеф на мафията ли ?
Аз мислех за достоен финалът и да се самоубие..

Общи условия

Активация на акаунт