С РЕКА НА СЪРЦЕТО - сериалът, който полюсно раздели зрителите - тема 2

• 20 959
  • 407
  •   1
Отговори
# 135
Май така ще излезе. 😯

# 136
Не ми стана ясно какво беше писмото за Петя?И защо е било при Нектарий, а Петя не го прочете?

# 137
  • на село
Не ми стана ясно какво беше писмото за Петя?И защо е било при Нектарий, а Петя не го прочете?

Аз си мисля, че тя е била жената,  с която той е бил и не са могли да имат деца,  после случката, в която убива случаен човек и след това влиза  в манастира.
Та Петя май е бившата любима на Нектарий, или се лъжа Confused

# 138
  • Другата България

Аз си мисля, че тя е била жената,  с която той е бил и не са могли да имат деца,  после случката, в която убива случаен човек и след това влиза  в манастира.
Та Петя май е бившата любима на Нектарий, или се лъжа Confused
И на мен ми мина през ум.

# 139
Нектарий да е Чочо ли?

# 140
Пишеше " с обич Чочо".А Нектарий преди е бил Момчил.Лазар каза, че писмото е било прашно...Значи е писано отдавна.За този Чочо дядото на Коко каза, че не бил читав човек.Мислех, че   канадския приятен на Борис е Чочо.Оплетох се...

# 141
А да е човекът, когото Нектарий е убил?

П.С. Тя пък може би щеше да знае, ако Чочо е убит, така че отпада май това предположение.

# 142
  • на село
Боже, то голяма каша...
Ако не друго този филм провокира да се замислим, направиха ни детективи Grinning

# 143
На мен точно това ми харесва много във филма- не можеш да го гледаш като фон, защото изпускаш важни дребни детайли. Трябва да слушаш внимателно да не изпуснеш ключова фраза междудругото. Трябва да мислиш, помниш и навързваш някъкви теории, според инфото, което ти се дава.
С две думи направо ни кара да мислим, а колко други филми го правят?

# 144
И аз затова гледам. харесваше ми шахматната загадката към Коко, но нещо я забравиха. Мислех, че Коко е кръстен на дядо му Коста, пък се оказа, че е Никола.
Малко ми се нареждат нещата, значи Даниела ще се окаже голям злодей.

# 145
Много ми харесва как играе това дете, без напрежение, мрънкане, естествен изхлежда.

# 146
  • През девет планини в десета...
Нашия сериал излезе по странен и от Туин Пийкс даже, няма лошо де.

# 147
Пишеше " с обич Чочо".А Нектарий преди е бил Момчил.Лазар каза, че писмото е било прашно...Значи е писано отдавна.За този Чочо дядото на Коко каза, че не бил читав човек.Мислех, че   канадския приятен на Борис е Чочо.Оплетох се...

Е как Момчил, Невенчето викаше, че е Нено.

# 148
  • София
Момчил е убитият доктор, приятел на отец Лазар. Нено е Нектарий.
Даниела е поръчала вкарването на Борис в цистерната, за да убеди Тополски, че положението е критично и трябва да подпише. На Тополски му е пределно ясно, че Борис не е паднал сам там, все пак горе капакът беше затворен.
И в дома на Вяра е била, за да вземе Даниела шаха на Коко. За да не разбере никой никога тайната ѝ.
Сериалчето е супер, наистина, въпреки че си има недомислиците.
Не е невъзможно Даниела да е в някаква комбина със сърбина, защото когато я предупреждаваха няколко пъти по телефона, че има подслушващо устройство в кабинета, тя реално не си направи труда да го намери, което значи, че знае кой къде и защо го е сложил.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 11:19 от горчива

# 149
  • Другата България
Само коригирам, че в дома на Вяра не е била Даниела лично, а човекът, на когото плати, и който е метнал Борис при виното.
Според мен Даниела иска да придобие винарната също както и сърбина, само че с други мотиви. Както вече коментирахме, или е дъщеря, или е любовница на Коста, и смята, че това ѝ се полага - винарната и всичко около нея. Затова нишките се преплитат и не можем да схванем кой какво и защо. Аз лично все още не разбирам мястото на Сома в картинката и дали има нещо общо с един от двамата, освен с Тополска. Или просто Сома е отделна сюжетна нишка, вкарана за заблуда на зрителя. От друга страна, Цвета се оказва, че се е грижила за Румяна и ѝ е давала лекарствата, и съмнението е за убийство по този начин, а не за директно удавяне. Дали е така, или са се случили и двете неща, дано да разберем. Според мен и Сома знае нещо по този въпрос, затова и беше в началото на сериала при Даниела в хотела.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 12:44 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт