С РЕКА НА СЪРЦЕТО - сериалът, който полюсно раздели зрителите - тема 2

• 20 954
  • 407
  •   1
Отговори
# 165
Според ман Даниела уби Цвета,за да не излезе на яве връзката им с Коста и със смъртта на Румяна.

# 166
Е тя баба ти Цвета си беше дементна и напълно неадекватна, не разбирам все още каква заплаха щеше да е.

# 167
  • Другата България
Абе не беше много неадекватна май.

# 168
Връщам се на заключената стая : Коста е мъртъв, Борис живее сам в имението. Как така той не знае кой нарежда на камериерките да оставят поднос пред врата 99 всеки Божи ден?!?! И защоо ? Нали той единствен управлява домакинството си и винарната ( поне до момента със завещанието)

# 169
  • на село
Така едно се разбра- любовница е Даниела.

# 170
Страхотна игра на Алекс и Анастасия. 👏👏.
Щом всички мразим Даниела значи Сия си е свършила работата. 👏. Дано ако има 2 сезон още да е там.

Остана да се разбере кой е в тая стая. 😆

# 171
Бе тия двамата що така ще държаха за лицето? Егати тъпата сцена.

# 172
Борис тръгваше да я целува по челото, но Даниела го спря.

# 173
Само ако може да ми обясни някой от къде Борис взе огърлицата?

# 174
Най-сетне смислена серия с много събития. Доволна съм.

# 175
  • гр.София
И аз не разбрах как Борис разбра, че Даниела е била любовница на баща му Thinking

# 176
  • София
Така… Браво на позналите любовницата на Коста! 👏🏻 Аз мислех, че му е дъщеря, но пък предполагах, че Боряна е дъщерята на приятеля на Петър / рисунката/ 😉
Сега остава загатката на стаята - Коста / инсценирал смъртта си/ или майката на полицайката / за нея нищо не се казва, освен, че е избягала със Сома /
Дали ще убият Митко или ще го оставят за втория сезон 🤔. В него може да има сблъсък между двете мафии - сръбска и българска. Ще е интересно, ако има Даниела срещу Зоран 😉. Двама големи “играчи”… Ако не я опандизат за убийството на майка й. Ще бъде жалко - Даниела е много добър образ - силен, противоречив, пълнокръвен. И много добре изигран 😉

# 177
Толкова си приличат в лице Даниела и Борис, че щеше да е по-достоверно да е негова сестра.
А така... съученичка на дъщеря му е любовница на Коста, егати перверзията.

# 178
  • София
Може би Борис е изровил торбичката от личните й вещи. Голямата тайна, няма що. То не бяха шахматни загадки, то не бяха аудио касетки, то не беше убийство на родна майка за нещо, дето е било някога си и явно сега не променя нищо.
Подозирам, че каквото и да има в стаята, ще е една бутафория, разочарование за зрителите. Или някаква недомислица.
Изкефи ме Борис как затапи Даниела, че не е Бонева.
Поуката от сериала е - говорете си! Ако само Нектарий беше казал още в началото всичко на Невена, ако Боряна беше казала всичко за Сома, ако Вяра беше споделила веднага с брат си...

# 179
Само ако може да ми обясни някой от къде Борис взе огърлицата?

Той нали ходи в някаква къща, сигурно там я е намерил, но в този филм все едно прескачат серии. И аз не гледам съвсем внимателно, но пък и те проточват една сцена между Даниела и Борис 10 мин.да ги гледаме как се галят по бузите, обаче важните неща ги сбият набързо...Всеки ден се чудя защо продължавам да го гледам, но..."След Лъжите в нас" мислех, че няма да има толкова зле направен филм. "Братя" е къде, къде по-изпипан.

Общи условия

Активация на акаунт