Милано и Северна Италия - тема 15

• 49 906
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Да, Реджина, бяха пуснали билети само за хора със сезонен билет и продажба на билети в момента няма.
Днес, в 12:00ч ит .време ще пускат билети , които могат да се купят свободно или билети, само с CRN карта?

Принципно, бих ли могла да купя билети с чужда CRN карта, без да присъства на мача карторъжталелят, т.е. ?

# 421
  • Milano
Свободна продажба.

# 422

Благодаря ти за търпението да отговориш на всичките ми въпроси!🙂

# 423
Здравейте, знаете ли дали има обществен транспорт между Лекко и Комо?

Благодаря.

# 424
  • София
Здравейте, знаете ли дали има обществен транспорт между Лекко и Комо?

Благодаря.
Според часа в който пътуваш - директен влак или с прекачване в Монца или в Молтено.

# 425
Разходихме се и до Комо. Нас лично с нищо не ни впечатли.
Освен огромната опашка за ферибота и така и не се качихме. 
Хапнахме за обяд и се прибрахме.

# 426
Здравейте, момичета. Не знам дали тук е точното място, но имам нужда от помощ от хора, живеещи в Италия. Синът ми е студент в Италия и ще ви помоля, ако може да дадете сайтове за работа.
Благодаря ви предварително за вниманието и отделеното време.

# 427
В Дуомото без билети въобще ли не може да се влезе?

# 428
Не.

# 429

Не, няма как.
И съветвам ако взимате билети след 11ч да сте там минимум 15мин по-рано, опашките стават огромни.
Ние минахме в 10.30ч и почти не сме чакали, но после беше стълпотворение

# 430
Благодаря много за бързия отговор. Ще купя тогава билети предварително. Но сега се чудя дали да взема за асансьор или стълби? Много ли са стълбите? Като в св. Петър в Рим или?

а къде бяха изложени моделите от менделеевата таблица? знам че имаше информация във форума но не си записах и сега не я намирам..

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 10:42 от БИМБА

# 431
Благодаря много за бързия отговор. Ще купя тогава билети предварително. Но сега се чудя дали да взема за асансьор или стълби? Много ли са стълбите? Като в св. Петър в Рим или?

а къде бяха изложени моделите от менделеевата таблица? знам че имаше информация във форума но не си записах и сега не я намирам..

Стълбите не са толкова много, бързо се стига до покрива.

# 432
  • София
Essential , бих искала да попитам опашките, за които пишете, за закупуване на билети ли са или за качването на покрива са? Обмислям и аз да купя предварително билети, но сега не знам да вземам ли тизи skip the line  или да си взема стандартен билет!? Как ви се стори археологическата част на Дуомо?

# 433
От кой сайт купувате билетите за Дуомо, защото ми излизат няколко сайта.

Със skip the line избягваш опашката, нали?
Тоест, с предимство си.

# 434
Essential , бих искала да попитам опашките, за които пишете, за закупуване на билети ли са или за качването на покрива са? Обмислям и аз да купя предварително билети, но сега не знам да вземам ли тизи skip the line  или да си взема стандартен билет!? Как ви се стори археологическата част на Дуомо?

Опашките и са и за влизане в Дуомото и после за качване на покрива.
Първо влизате вътре, разглеждате,  после слизате долу в подземието ако искате. Накрая излизате отвън и в дясно се редите на втора опашка, за да се качите по стъпалата.
Същото е и за асансьора, само че от ляво  

Отделно отстрани на Дуомото продават билети. Опашката е феноменална. Така че съветвам да ги купите онлайн

Бисерка, аз купих от официалния.

Общи условия

Активация на акаунт