Милано и Северна Италия - тема 15

• 49 753
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте, имам нужда от съвет/ помощ: ако си купя онлайн автобусен билет от летището на Бергамо до Милано централна гара и самолетът закъснее, това означава ли, че си губя билета и трябва да закупя нов? Може ли да се купи непосредствено преди излитане? Предварително благодаря!

# 586
Можеш направо на място да купиш, тъкмо ще си избереш точно този автобус, който тръгва първи

# 587
Точно прочетох че току що е станала експлозия в Милано и центъра е в пламъци.  Избухнал е камин с кислородни бутилки.. някой чул ли е нещо по въпроса?

# 588
  • Milano
Току-що не. Вчера по обяд.

# 589
  • Варна
Може ли да се купи непосредствено преди излитане?

Почти по всички шатъли навсякъде по Европа билет може да се купи освен вътре в летището и от шофьора Simple Smile

# 590
Здравейте имам 2 върроса?
Закупих 2 бр.  MilanoCard 1day + Orio Shuttle  
Като ме попита за час на активация зададох 09:00. На имейла получих 2-та билета за шатъла а за милано карт адрес- от който пише да си ги взема (
PICK-UP POINT: Piazzale Stazione di Porta Genova (Quotidiana Kiosk, in the middle of the square), Milano (20144) Get directions) рагистрирах се в приложението на милано карт но билета за градски транспорт не е активен.
 Въпрос 1.  След като съм задала час 09.00. Значи ли че само в този час мога да се кача, и ако изпусна ще трябва нов да взимам?
Въпрос 2 - за милано карт само от този адрес ли ще мога да я взема или може по някакъв начин онлайн да се получи включително и приложението като там в момента не е активна изписва само че имам дневна карта и орио шатъл ?

# 591
  • Milano
Споделете после при вас как е минало?

Останалите съветвам да прочетат отзиви в Tripadvisor и т.н., че си е чиста измама, с изключение на ползването на ГТ на по-висока цена.

От прочетеното, картата може да се активира само на посоченият адрес (будката за вестници, която от своя страна е отворена в определени часове), т.е. ще трябва да си купите билети, за да отидете до него.

Друг отзив по отношение на Малпенса шатъл е, че го давал "изтекъл" и хората си платили билет.
Да не говорим за безплатни несъществуващи напитки, измислени намаления и т.н.

Рядко се случва да се видят почти на 100% негативни мнения. Този е един от тях.

# 592
Реджи моля, за съвет, как е този район Via Luigi Federico Menabrea 23 Ground floor, Bicocca - Zara, 20159 Milan, Italy
ще сме на концерти юли месец в Милано и съм в търсене на хотел или апартамент.
Благодаря предварително

# 593
  • Milano
Нормален.
Къде са концертите?

По отношение на "събитията"- напр.вчера последните влакове на М5 от Сан Сиро Стадио и на М1 от Лотто са били в 01.30ч.

# 594
Концертите ще са на Ippodromo SNAI La Maura, Milano

# 595
  • Milano
Значи ще трябва да смените с червената линия M1 (апартамента е до Maciachini M3).
Ако имате Gold е по-удачно слизането на Бонола, ако е Prato - на Уругвай или Лампуняно, но би трябвало организатора да ви прати информация.

# 596
Значи ще трябва да смените с червената линия M1 (апартамента е до Maciachini M3).
Ако имате Gold е по-удачно слизането на Бонола, ако е Prato - на Уругвай или Лампуняно, но би трябвало организатора да ви прати информация.
Благодаря, моля те само кажи как е квартала в който харесах апартамента или по-добре е в този хотел /www.hotel-bb.com, досега не сме нощували в Милано идвали сме само на дневни разходки.

# 597
  • Milano
Отговорила съм, че квартала е нормален.
Но е далече от Хиподрума.

Зона Сан Сиро е по-добре.

Вторият BB San Siro ли е?
Нямам представа лично от него.

Приятели бяха в хотел от тази верига близо до гарата и не останаха доволни - потъващи дюшеци и мини-биде и тоалетна чиния, залепени.

Ако цената ме устройва бих гледала нещо в зоната концерта около спирките на метрото М1 - да кажем от Лотто нагоре.

# 598
Regina, ултрасите се сърдят на отбора ли?
Гледах и клип, май Luca Lucci нещо се беше розпенил, но нямаше превод🙂

# 599
  • Milano
Бисерка, мислех че говориш за вчера.🙈😱🤦‍♂️
Ако трябва да гадая по картинки е след мача  в събота.
Официално казват, че уж ги окуражавали за вчерашната среща.
Федерацията обаче разследва случая дали е така или е имало заплахи.
Този, който говори би трябвало да е Франческо, брат на Лука.

Барба, чувала ли си Лени? Как е положението при нея?
Аз съм направо в шок от видяното по новините в Емилия-Романя.
Поне моите прители за момента са добре и без щети.

Общи условия

Активация на акаунт