Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Ноември 2022 (Тема 26)

• 145 244
  • 1 927
  •   1
Отговори
# 225
....
Жаки, много си красива, жено!
.....
Точно това си мислех и аз. Кой я гледа Жаки как е облечена! С тая сладка муцунка и това телце....С каквото и да се е решила, всеки мъж си мечта е да махне дрехите от нея, а повечето жени....да я удушат. Grinning

# 226
Благодаря, момичета!
Бежовото си ме кефи като цвят, понякога обичам да съм в по-измити цветове тип скандинавска визия и със сигурност няма да е с черен панталон.
Между другото не знаех, че се махат етикетите от ръкавите, така си ходя вече няколко години, осъзнавам колко тъпо звучи 😄

Жаки, страшна мацка си! 💗

# 227
Maroonka, махат се етикетите, и от шаловете също ги махам. Wink

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 12:24 от Sysly

# 228
Жаки, на всички снимки си прекрасна, но очите ми останаха в тази, на която си изцяло в черно със спусната коса. Уникална !
И не, аз като видя красива жена, й се кефя, не искам да я душа Grinning

# 229
Страхотна мацка си, Жаки! Уаау!

# 230
  • Виена
Вероятно съм споделяла вече сайта на intrend, www.intrend.it и може да изберете пазаруване за България. Това е марка и концепция на производителя на Макс Мара, под която продават дрехите от колекцията от предходнага година на отлични цени. Също предлагат и дрехите на другите си марки- Марина Риналси, Макс и ко, Марелла, Пенниблек, Спортмакс.  Дрехите в сайта обаче не са сортирани по марки. Имат и физически магазини, моят най-любим в Парндорф до Виена е на около 1000 кв.м. Палтата на Макс Мара от миналия сезон там са по окол 400евро примерно. Доставят онлайн за България.
 Аз повдигнах въпроса за правописа, смешно е да бъдем поучавани и критикувани посредством изречения с граматически грешки.

# 231
Отворих линка веднага, но палта не видях. Аз правя ревизия на моите. Ще ви питам за това на Данини, което е носено само докато бях в Бг. Няма да казвам какво ме дразни да видя и вашето мнение.
Жаклин, дай си време за фитнеса. Да не ми мине котка път от утре почвам.
Страхотно изглеждаш. 🤗😍
Mtz, и теб много харесах. 😍

Трябва да го отнеса на химическо, не в пералната. Още ме е яд за съсипаното червено.

# 232
  • София
От мен НЕ за това палто. Дантела на палто не ми седи въобще. Евтинее ми.

# 233
  • Бургас
Не и от мен за палтото.

# 234
Палтото с дантела е за Крюела де Вил Wink

Mtz, леле колко си тъничка

На фитнес не ходя, покрай момчетата имам едни три месеца и ефекта беше дамски кеч мания / гладиатор и се върнах към нормалния спорт на открито

# 235
За мен показаното палто става само за по- официална комбинация. Не ми е евтино. Просто изисква нужната "натокана" визия,

# 236
cloè, пробвай да го занесеш на шивач да измъкне дантелата. Порват се шевовете, маха се и се зашива наново. Ако ти се занимава, но така.... Smirk

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 13:16 от Sysly

# 237
  • София
Дълги години нося сака и харесвам такива без подплата, но рядко се намират. Много удобно, без да е прекалено дебело.

Без подплата, нещо като тези ли имаш предвид, на Tom Tailor?
Аз имам едно такова, усещането е като да си с лека жилетка Simple Smile Наистина много удобно.
Права си, че е алтернатива на жилетка, аз жилетки почти не нося. А зимата ми е топло с дълъг ръкав и сако с подплата, работя в тухлена и добре отоплена сграда, а колежката ми е зиморничава и парното е все на 6.

# 238
Току що се сдобих със сникърсите. Със здраве да ги нося!
Видно от снимката ми, палтото на Данини не е в моя гардероб. Техните неща ми идват прекалени. На мен.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 17:20 от De Si

# 239
За мен показаното палто става само за по- официална комбинация. Не ми е евтино. Просто изисква нужната "натокана" визия,
Именно. Прическа, грим, токчета. Задължаващо е. Мен лично повече ме дразни шевЪТ Laughing под дантелата. Малко като тропоска ми изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт