Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Ноември 2022 (Тема 26)

• 143 882
  • 1 927
  •   1
Отговори
# 1 920
Аз пък го харесвам Сан Франциското...! Wink
Харесах си парфюм, на Джими Чу...чудя се дали утре да не ида до мола да го взема?
Ей този, това е пликчето на мострата!

# 1 921
  • Бургас/Пз
Мими, пробвай и варианта в черната опаковка. За мен лично е доста по-добър от червения, но все пак всеки усеща ароматите различно. Много е траен, женствен, има рози, но не са натрапчави, ванилията също е много добре балансирана, аз дори бих казала, че не я усещам. Като цяло е прекрасен особено за идващите празници, понеже на мен ми носи много уютност и спокойствие, тъй като не обичам да има нотки, които по някакъв начин да ми дразнят нослето. https://www.fragrantica.com/perfume/Jimmy-Choo/I-Want-Choo-Forever-75969.html

# 1 922
  • тук-там
Честит да ти е стрелеца, Копче, и все на такива красиви пътешествия да те води! Ние с ММ и двамата сме стрелци и комбинацията е: гъз път да види Wink Сега сме на летището във Франкфурт, на път за Лисабон и от там за Азорите (Понта Делгада).

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 18:42 от mtz

# 1 923
Лилавата рокля е чудна за летни вечери 👗

Хубаво е Дядо Коледа да е щедър 🙂 аз в момента направо не знам какво искам 🙃

Ето цветните чанти, чувствителни към шарка натури могат да пропуснат следващите снимки 😃
Скрит текст:

колекцията е красива, някои неща ги имам и нося с удоволствие 🙂

Да е жив и здрав рожденника!

Дъглас ме изненадаха, имат промоции, имам и ваучер, утре ще гледам да стигна до мостра на Lost Cherry 🍒

# 1 924
Да ти е жив и здрав Стрелецът, Копче!
Чудни са покупките!

# 1 925
В Понта Делгада задължително  да ядете октопод - и на грил и пържен и в гювеч!!! Последното си е типично за Азорите или поне аз само там съм го яла! Мням!

И си вземете електрически колела и направете обиколка на Cete Cidades по ръба на кратера! Страхотно е! Не джипове, колела!

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 20:05 от Agent Provocateur

# 1 926
Честит празник на рожденика, Копче! 🎂🍾
Сакото прилича като моделът на Ал и Sisley.

Мерси, Ал! 🤗 Ако ми се отдаде повод пак за такова вечерно парти може да облека. 😂 Уточнявам покрай морето, няма да се вея така по гащи из центъра. 🤣

И аз съм в същата ситуация.🙈😂 И ме питат къде е  писмото до Дядо Коледа, а аз просто незная какво искам.
Разглеждах чанти хем искам малка в цвят бордо или червена. Минах на една змийска, цвят горчица. После почнах колани и кожените обеците да оглеждам. 😂😂

Ал, и аз огледах втората чанта и обеците. Другото май е колан, нали? Кои от нещата имаш? И да те питам как вървят цените, че в този сайт няма и да не бера срам, ако поискам няколко неща. 🙈 Наистина имат много оригинални неща. 😍😍

Ако намалението включва ТФ си заслужава. Ал, ако харесваш сладки аромати ще ти хареса. Черешов ликьор с бадеми, сладък и уникален аромат. Ароматът не се променя остава си почти един и същ. Определено си заслужава да се пробва. 😍

Mtz, да си изкарате страхотно! 🤗

# 1 927
Много сте изписали, а при мен е ужас някакъв последните седмици и не съм влизала.
Ще се върна да изчета, но междувременно ви каня в Новата тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1504475.msg45675128#msg45675128

Общи условия

Активация на акаунт