Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Ноември 2022 (Тема 26)

• 143 913
  • 1 927
  •   1
Отговори
# 1 875
Мари, от физически магазин е.

# 1 876
Мдааааа, слава Богу, че само и единствено мацки ги показват в темата.

# 1 877
Може и някоя дама да се е показала с чизми (ботуши над колената) на ток, но аз съм я изпуснала.

# 1 878
Аз тези дни разглеждам тениски, чехли и сандали, и поръчах 1 тениска.
Не ми се купуват зимни дрехи и обувки. Sad Вчера спонтанно се сдобих с лека есенно-зимна шапка в бордо. Хареса ми на цвят и модел, понеже не прилепва плътно по главата и не ми мачка косата.
А би ли я показала поне на снимка? И на мен ми стана интересно за модела, щом не мачка косата.

# 1 879
Потърси slouchy beanie.

# 1 880
Мен такава апатия ме обзема като няма слънце, че навличам първото напипано в гардероба нещо. Добре, че нямам анцуг, иначе сигурно щях да го нося.
Много ми харесаха на Хлое ботушите, супер идея е това.
Попаднах в Pinterest на някаква руска марка обувки. Mark Levillen shoes -  плениха ме велурените им чехли с ириси.

# 1 881
  • София
Красиви са чехлите, но аз лично ще ги загубя още на първата крачка.

# 1 882
Ал, хубав класически модел ботуш. 😍Не разбрах поръча ли го? 🫣
И аз исках светли, но се отказах. Няма да имам с какво да ги съчетавам. В бордо бих взела обаче. 😍
Вчера като ходих за ботушите магазинът беше затворен. За съжаление доста магазини затвориха покрай Ковида. В този си намирах много 35 номер обувки.
В този ред на мисли искам цветна чанта, но без лого и крещящи надписи на марката. Бягам като дявол от тамян от такива неща, ако е нещо дребно и ненабиващо е Ок. Другото изискване да е естествена кожа и произведена в Бг. Сега като се прибера ще разгледам марките, които ми препоръчахте за дрехи. 🤗Ал, беше пускала модели чанти. 😁

Silver pearl, благодаря! 🤗❤
Обувките са много хубави и ефектни. Отпред все едно е истинско цвете. 😍

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 12:34 от cloè

# 1 883
  • тук-там
Маруунка със страхотна визия както винаги! Аз харесвам този тип чизми. На Ал ботуша също мн ми харесва!
Аз днес съм с палтото на детето:

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 17:37 от mtz

# 1 884
Cloè, пропуснах да коментирам ботушите ти, много са модерни в момента, а това че стават на боти е голям плюс.

Не съм ги поръчала, защото трети ден съм с кубинки, планинарски панталон и яке.....иначе са страхотни

Mtz, с палтото на детето ми харесваш много

# 1 885
Благодаря, Ал! 🤗
Много са хубави и са класически модел, ако нямаш светли не ги мисли. Аз съм като 😈 от една реклама. 😂
Ако ги има в бордо бих си купила и аз. 😁

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 13:45 от cloè

# 1 886
  • Sofia
Аз ще връщам ръкавиците Guess. Качеството им е възмутително - кожени само отгоре, на дланта изкуствена кожа, вътрешността гаден найлонов плат, а формата на  пръстите като за мъж - широки с равни върхове.  Никаква елегантност.

# 1 887
О, останаха ми очите в тези бежови ботуши, Ал!

# 1 888
  • Бургас
Бежовите ботуши са един път.

# 1 889
  • София
Ми това е. После се гримирах малко. С черно палто съм.

Общи условия

Активация на акаунт