Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Ноември 2022 (Тема 26)

• 143 927
  • 1 927
  •   1
Отговори
# 1 860
Страхотни са! Аз точно такъв цвят търсех, но за съжаление не намерих.
Откъде ги поръчваш, Агент? Знам, че си в щатите, но имам кой да ми ги донесе, само ще съм без опцията за връщане.

Ето и аутфита от днес, много подобен на вчерашния, но просто не мога да се нарадвам, че най-накрая имам ботуши за светли дрехи.
(Отделно съм много инспирирана от стила на Tess Montgomery - от нея харесах този колан, после Лулу чантата)

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 08:57 от Maroonka

# 1 861
На тема ботуши сте. 😁
Аз днес поръчах тези

Като ги видях се влюбих от пръв поглед. 😂
Тик так копчето позволява да станат на боти 2в1

# 1 862
Clое, а ботушите имат ли цип? Така снимани сякаш нямат, и дали няма да е сложно обуването?

# 1 863
Няма да е сложно!
Те са широки!

# 1 864
Нямат, но са широки не по крака. Дамата, на която ги харесах ги обува без проблем във фитнеса. 😁 Кожата е страхотна и не стои нагръчкано. 😊Ще покажа на крак като дойдат. 😁

# 1 865
  • София
Изпуснах ви тези дни, но ходих да почивам. Опънах бръчките с парна баня, сауна, джакузи, хапване, пийване и тези три-четири неща LaughingLaughingLaughing

И аз търся ботуши, но искам да бъдат лицева кожа, до коляното, тока да е масивен, необлечен мах 6-7 см,  подметката да е 1 см. без груб грайфер, да не се пързаля обаче. Да са тесни в глезена, по крака нагоре за прасец 33-34 см. Цвят черно, коняк, бордо. Муцуни като на Агент чизмите и хубава извивка отпред към глезена. Без катарами, декорации, абсолютно изчистени. И не мога да намеря, този толкова прост ботуш. Аааа, да и цена до 180-200 лв.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 20:50 от Тук съм

# 1 866
Като гледам цените, как хвърчат ботушите вече гравитират около и над 300, така че за 180 ще е цяло щастие да се намерят.

# 1 867
Тук съм, точно такива търся и аз, ако намериш свиркай!

# 1 868
Аз тези дни разглеждам тениски, чехли и сандали, и поръчах 1 тениска.
Не ми се купуват зимни дрехи и обувки. Sad Вчера спонтанно се сдобих с лека есенно-зимна шапка в бордо. Хареса ми на цвят и модел, понеже не прилепва плътно по главата и не ми мачка косата.

# 1 869
  • София
Здравейте отново, мацки. Аз миналата година си взех два чифта ботуши. Утре съм на среща на преподавателите и коктейл след това. Мисля поло, пола и ботуши. Оф, косата ми не е ок. Ще снимам, обещавам.

# 1 870
Рокси, съвсем ни забрави момиче! Обаждай се от време на време да знаем, че си добре!

# 1 871
Maroonka, чудесна си. И ботушите са супер.
На Агента ботушите изглеждат жестоки, интересно ми е как стоят на крака?!
Взех си панталон, който дори не знам с какво ще нося, но толкова ми хареса, дълъг е. Имам проблем от доста време. Не мога да си намеря дълги слим дънки и не само, може и мом, само да не са прави широки. Идеи?
Върнах се да погледна списъка, ми то с малки изключения така си живея, някак естествено ми се получава Simple Smile))

# 1 872
Лино, може ли линк към шапката?

# 1 873
Rockstar 🙂
Хубаво изкарване на коктейла, чакаме снимки!

Maroonka благодаря, разгледах наличното на марката в обувки бг, ти си купила най-хубавите.

Но пък си харесах други 😎
Скрит текст:

Ето едни ретро ботуши, направо да се влюби човек 💖
Скрит текст:

Чизми харесвам само на мацки. Примерно Ким К., Риана, млади феи...

# 1 874
Ал, бежовите ботуши са прекрасни, веднага си ги представям на твоя стругован крак. Ще ти стоят перфектно. А ретро ботушите са един път - уникални.
Роки, и аз да кажа,чакаме снимки от събитието и весело изкарване.
На Мароонка също ми харесват ботушите, но на Ал ще бъдат точно като втора кожа на крака, което убедена съм ще е готина гледка.

Общи условия

Активация на акаунт