Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Ноември 2022 (Тема 26)

• 143 910
  • 1 927
  •   1
Отговори
# 1 905
Докато стигнем да съгласие за подаръка и зеления крокодил беше изчерпан.

Пека руло Стефани парфюмирана с LouLou, божествен е тази парфюм 💖

# 1 906
Позната история 20 човека, 21 мнения.
Такава чанта всяка жена трябва да има в гардероба си. Ще ѝ трябва за интервю за работа, бизнес срещи и т.н. Като вземем и факта, че носи предимно  раници малко вероятно е да си купи сама такъв модел чанта. Жалко, но за мен беше много практичен подарък. Ще намерите нещо друго. 🤗
Хубав избор на парфюм. Аз разнасям Le Lion, който го купих на сляпо, и въпреки това е страхотен. И се замислям, че тези година не съм правила такива изцепки. 🤣🤣🤣

# 1 907
  • тук-там
Аз не само не харесвам гес, а и ги смятам за некачествени и на много високи цени за евериджа, който са! Едно от големите разочарования!

# 1 908
Аз съм разочарована от бижута Guess и оттам избягвам цялата марка.

# 1 909
  • София
Гес имитират другата марка с Г и ме дразнят.

# 1 910
И аз избягвам марката. Не оправдават цената за качеството, което предлагат.
Не отричам, че имам една тяхна рокля. Сега ще хвърля в смут повече от половината от вас. 🤣🤣🤣
Купих я преди години и на 50 %. Трябваше ми нещо подходящо за парти на морето край басейн. Обличана е веднъж за повода. Свърши си работа и сега стои в гардероба. 😂

Естествено не седях с разчекнати крака като нея.🤣

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 15:04 от cloè

# 1 911
Геса наистина не биват вече, имам синя чанта за сума пари и не е нищо особено. Единствено си харесвам техните слънчевш очила...

# 1 912
Karen, ако ѝ няма нищо я остави. Може да ти потрябва, а и модните тенденции се въртят.
Имах в същият цвят на Twin set. Беше ми подарък,  и въпреки че не я носех често почна да се лющи отвратително и я изхвърлих. Още една марка, към която човек да е предубеден.

# 1 913
  • тук-там
Мими, почна ли ретинола?

# 1 914
Мими, почна ли ретинола?
Не от днес! Но антиейдж крема, с който ми предложи докторката да заменим Ланкома е уникален! Ще го поръчвам! Wink и той е на Естедерм! Още не съм и пробвала слънцезащитата...

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 16:53 от mimi.7299

# 1 915
  • София
Аз не само не харесвам гес, а и ги смятам за некачествени и на много високи цени за евериджа, който са! Едно от големите разочарования!
Не мога да съм по съгласна с това мнение!
Бях и в Калифорния в техен аутлет и се убедих с очите си, за какви боклуци иде реч! Всичко е изкуствена кожа и фасон! Не бих дала и 5 лв. за тях.

Цветни чанти си харесах в https://knapp.bg/ покрай една тяхна колекция, но все не остава време да стигна шоурума, много са ми любими.
Получих шизофрения от тази шарения, но чанти не видях. Аз ли нещо недовиждам? Thinking

Днес си имам рожденик! Blush  Да ми е жив и здрав Стрелецът и още дълги години да си пътуваме заедно му/си пожелавам на моята половинка! Gift Heart На днешният ден трябваше да сме в Ница с децата, но не било писано. За това рожденика, пък купи -освен QNed телевизора от ЧП (няма начин за Световното да не го направи, като си го знам, хаха-ха! Simple Smile ),  билети ....до Щатите за догодина, септември месец. За нас двамата. Децата нямат визи още. До Сан Франциско. Калифорния. Любимата ми дестинация! Airplane Airplane Smile

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 16:51 от kopche

# 1 916
Юхуууу, харесвам Сан Франциско, лудница е, но животът кипи. И аз трябва да си подновявам визата...!

# 1 917
  • София
На мен Фриско не ми хареса толкова!  От там само стартира пътешествието ни по целият Западният бряг надолу чак до Сан Диего, от там към Невада, Лас Вегас, Гранд Каньон и от Вегас обратно към Фриско/Сиско. Ще повторим двамата любимото си пътешествие от 2018г. Живот и здраве!

Похвалвам се, че ми дойде чантата от Дика и сакото! Чантата е много хубава и кожата е много здрава, цветът е моят! Но има една забележка. Вътрешните джобове са зашити на такава височина, че не може телефон да се сложи, без да стърчи над ципа на чантата. Ако сложа червила и дреболии там и леко наклоня чантата, започват да се изсипват и пилеят. Просто много високо са позиционирани, спрямо дъното на чантата.
Сакото е хубаво и изпипано като модел, само тая букляна материя ми идва леко ретро, но като цяло прави много хубава визия!

Закупих си и кожена дълга пола солей в тъмно зелено, ще показвам скоро. Смятам да се спра с покупките вече! Joy

# 1 918
Да ти е жив и здрав рожденика и на още много пътешествия да те заведе!

Ужасно депресиращо място за мен е Сан Франциско... Калифорния е прекрасна и бих се връщала редовно, но Фриско си остана в спомените ми като онова място с озлобени и отчаяни бездомници, често и много агресивни И имоти за милиони, окабелени като Столипиново през 90-тте. Споменах ли и гадния локален климат?

(снимките са мои)
Да са ни честити всички Стрелци! И малки и големи! Да обиколят света и само с хубаво да го запомнят Simple Smile
Скрит текст:
Това са моите маймуни в СФ, много исках поне едното ми дете да е Стрелец Simple Smile в крайна сметка от толкова сметки докарах един Козирог и един Водолей. Душа да ми е яка!

И един официален калифорнийски мак...

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 17:43 от Agent Provocateur

# 1 919
  • В полите на Пирин планина
Леле, Агентче, моите две големи маймунки също са Козирог и Водолей... Smiling Imp

kopche, много ми харесват и чантата, и сакото.

Харесала съм си една чанта:

И едни кубинки:

https://stemanelli.com/image/cache/catalog/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1 … -4-5-900x900.webp

Трябва да помоля Дядо Коледа да е щедър. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт