Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Ноември 2022 (Тема 26)

• 143 937
  • 1 927
  •   1
Отговори
# 1 890
  • тук-там
Мн си хубава! (Но не виждам добре цвета на роклята)

# 1 891
Рокси, и на мен ми харесваш, роклята сякаш е маслено зелена,или лъже екрана ? Кожена ли е , така ми се вижда ?
Сложи малко цвят на това лице, момиче ! Вдигни глава, усмихни се, сложи любимото червило и се забавлявай, напук на всичко !

# 1 892
Рокси, изглеждаш страхотно. 🤗❤ И аз виждам маслено зелен цвят кожена рокля. 😍Да си изкараш страхотно!🤗

# 1 893
  • София
Маслено зелена кожена е, да. После сложих сенки и червило.

# 1 894
Rockstar, хубаво да си изкараш!
Много добре изглеждаш, разкошно зелено, много ти отива 🙂

# 1 895
Ми това е. После се гримирах малко. С черно палто съм.
Много си хубава и роклята много ти отива! Това маслено зелено го опитай и с бежевото ти палто!

Агентче, показаните от теб се вижда, че са страхотен цвят. Но и аз си ги представям по крака.
Мерси Simple Smile поръчала съм и модел за много слаб прасец, та ще имам база за сравнение. Не че е критично, при положение, че ще ги нося със миди и макси поли и рокли, но си ги представях опънати като чорап.

Страхотни са! Аз точно такъв цвят търсех, но за съжаление не намерих.
Откъде ги поръчваш, Агент? Знам, че си в щатите, но имам кой да ми ги донесе, само ще съм без опцията за връщане.

Отделно съм много инспирирана от стила на Tess Montgomery - от нея харесах този колан, после Лулу чантата.

От Nordstrom.
Tess  e много вдъхновяваща! Само дето съвсем не ми е в цветотипа, но прекрасно минимална и стилна!

Бях си оставила един отворен таб, сек... и защо нито една от вас не каза нищо за Световното по футбол!?!

# 1 896
  • Бургас
Гледаме го Световното, по неволя  Laughing,
Скрит текст:
много хубаво се плете на него , почти като на сериал.

# 1 897
  • Варна / UK
Агентче, мача Коста Рика - Германия ли имаш предвид?
Скрит текст:
Вчера специално го пуснах на дъщерята да го гледа и коментарът ѝ беше - каква ирония - за първи път на световно по футбол реферите да са жени и то в Катар, където правата на жените общо-взето хич ги няма. И аз ѝ отговорих, че щеше да е пълна иронията ако рефер(к)ите бяха от Катар, а вместо Германия играеха примерно Саудитска Арабия. И тя - мамо, това вече щеше да е too much Grinning .
Стефани Фрапар ще остане в историята, ще кажа на моята майка като се чуем - като решава кръстословици - да не се чуди.
Свекървата ми подари за моя РД ръкавици от овча кожа. Кучето много им се зарадва - явно много вкусно миришат Joy
Скрит текст:
А от черния петък намазах епилатор на Braun с 50% отстъпка. Не е за мен - за дъщерята - беше се оплакала, че нейния нещо почва да сдава багажа. Нямаше да й купувам сега, обаче...
Скрит текст:
... баща ѝ в понеделника преди РД (който беше в петък) ѝ каза да си изберяла по-голям подарък за РД или Коледа, защото резултатите ѝ в училище били много хубави. Аз такива "възпитателни методи" въобще не ги харесвам, ама... кой ме пита мен. Във вторник питам ММ какъв ще е този голям подарък, че няма време да се купува - да говори вечерта с щерката. На другия ден пак го питам - и ММ - питал я, тя нищо не искала. Абе, тя нищо не иска, но сигурно нещо ще чака все пак. И влязох в Амазона и накликах Braun-a.
Историята обаче продължава. Свършва тридневния купон за РД и дъщерята в неделя пита баща си какъв ще е големият подарък - явно за Коледа вече. Че като кипнах! Викнах му на ММ - ей така като обещаваш големи подаръци - отивай в спалнята да правим четвъртото, че за Коледа да сме готови с положителния тест. Така де - на Коледа най-големите и хубави подаръци са нематериалните Joy . Голяма тишина настана. Вече пети ден никой не отваря дума за големи подаръци - май разреших проблема Joy

# 1 898
  • София
И моята дъщеря има РД скоро и от сега са хиляда претенции за празника и подаръци.
Пазете кожените ръкавици от кучета. 😅 Моята така хапна едни без пръсти, с козина.

# 1 899
  • тук-там
Надя, разсмя ме! На колко години стана щерката? И тя явно е от хубавите стрелци Simple Smile

# 1 900
Рокси +1 много добре

Цъкам из нета и хоп..за Ал ,
се сетих, като загледах чорапите

# 1 901
А аз попаднах на това

И се сетих за чантата на Карма. Така и не каза ( или съм пропуснала) какво се случи с нея. Явно ресните с актуални.
Рокси ( много си хубава) ми напомни, че е време и аз да резна косата като нея.

# 1 902
  • София
Тя моята коса порасна всъщност. Нали бях на късо криво каре.

# 1 903
Karen, аз нещо май съм пораснала, но вече нищо не харесвам на Guess......

Cloè , сигурно последната съм показвала, от лятото чанта Rose, много съм доволна, взех я на промоция с 30% отстъпка и я носих учудващо много, включително с черни обувки на ток, бели маратонки, бели кожени гуменки, лилави сандали, т.н. .  Логото не се забелязва особено, няколко пъти ме питаха на Furla ли е чантата, викам - не, моя си е Grinning Съжалявам, че не купих същата в черно за подарък на приятелка....

Близка е луда за чантите на Plik, много и пасват на стила големите модели.

Цветни чанти си харесах в https://knapp.bg/ покрай една тяхна колекция, но все не остава време да стигна шоурума, много са ми любими.

pinko Kissing Heart
Умирам си за чорапи Simple Smile
Вчера като се качих в колата свалих кубинките и обух сандали върху сините вълнени чорапи  Grinning

# 1 904
Много благодаря, Ал! 🤗😘
Много хубва свежа лятна чанта си купила. 😍 И наистина може да се комбинира с много неща. Разсмя ме “ Не, моя е!” 🤣🤣
Спомням си, че показа зелена крокодилска tote чанта, която харесах за подарък на учителка. Не си спомням какво избра накрая.
Отивам да разглеждам. 😍Още веднъж много благодаря! 😍

Общи условия

Активация на акаунт