Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Ноември 2022 (Тема 26)

• 145 243
  • 1 927
  •   1
Отговори
# 210
Аааа, Зари, аз съм напълно некомплексирана😅😅 Не си създавай негативни емоции:)
Много трудно мога да се засегна от някой непознат:) По какъвто и да въпрос. Писменото общуване е трудно, не се хваща шега, едно нещо можем 5 жени да го четем по различен начин, заваиси в коя част на МЦ сме😅😅

Жаки, последната част на коментара ти, нямаше как, да бъде по-точно написана !

# 211
  • Варна
Когато нещо в темата ме издразни, се старая да се придържам към максимата на Александър Поуп: "Да се ядосваш – означава да наказваш себе си за грешките на друг."

И още нещо - не съдя никого. Само си казвам, че даденият човек така си може, така прави. Simple Smile

# 212
Дез, Марунка и Жаки прелестни!
Какво стана с нашата Змия и жилетката?

# 213
Малко есенни нокти от мен:

# 214
Uggs са чудесни ботуши за хора на които им е студено на краката Simple Smile
На минус 20 ходя с кожени ботуши без хастар, чорапогащник и тънки вълнени чорапи и ми е добре. Като влезнем някъде, първо влизам във WC-то и събувам чорапите Grinning Като бях малка постоянно ми се караха, че не искам да се обувам топло
Марунка, двете ти черни палта ми харесват (бтв, защо не махнеш етикета от ръкава на последното?), бежовото е хубаво, но някак мен ме тормози липсата на цвят, стои ти, но черните ти стоят по-хубаво Simple Smile
Много хубави обувки.

Леле Жаклин, пу-пу, да си жива и здрава, такава си мацка, че се зашеметих пред екрана.
И аз много нося панталон+сако+тениска и кецове (видяхте вчера последните Grinning приличат на малки бели танкове) или пола+сако+тениска и пак кецове. Обувки из града нося на по-нисък ток или почти равни. Токчетата за офиси, събития, вечерни излизания.
Много мило ми стана вчера като написа, че ме виждаш с по-женствени дрехи.

Angel Wing също ми стопли сърчицето, нали ми е вдъхновение.

Dez, много свежо така в светли цветове, шала прави 1/3 от визията. А обувки в цвят? Нещо да не е черно?

А забележките за правопис са добре дошли, права е Лъвицата, че това е безплатен урок. Но да са правилни Simple Smile Иначе става тъпо.

Zari65, спокойно може да пропускате мнения на хора, които не Ви кефят Simple Smile Така де, защо да се ядосвате и наказвате душата си с негативни емоции?

Змия я чакаме с жилетката и изгладената риза Simple Smile

Вчера минах покрай Kensol, имаше палто в черно и кафяво, състава мисля 80% вълна и 20% поли...нещо си, малко под 400 лв,  https://kensol.eu/shop/%d0%bf%d0%b0%d0%bb%d1%82%d0%be-731-22-%d0 … 1%8f%d0%b2%d0%be/

LaCumparsita, имам като твоя цвят есенно/зимен лак

допълвам : Siska, изрових едни гирички по килограм и почвам да правя нещо за ръцете си, че всичкия ми спорт е почти без участие на ръце

# 215
Al, на този червено-кафевия цвят, вчера разбрах, че му казвали "мурсала", пардон "мАрсала".
Говореха в салона и за някакво грозно-зелено, което било много модно и се зачудих кое точно имат предвид.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 09:55 от LaCumparsita

# 216
Марсала? Като виното:)

# 217
Змия, чудесна ти е жилетката в комбинация с дънките. Като идеален вариант за мен е сива блуза. Може и различен нюанс от дънките, не е задължително еднакъв цвят сиво. Така в комбинация със дънките визуално се удължава и изтънява силуета. Но като нямаш голям избор предвид мястото - розово или бяло. Виждала съм те с розова риза и помня, че много ти отива.
Не го мисли толкова, скачай в каквото имаш и се забавлявай, все пак си в планината. Simple Smile

Maroonka, палтото ти е много красиво и ти стои като излято по теб! Фигурата ти е благодатна за този модел.

Жаки, голяма си сладурана!

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 13:55 от Sysly

# 218
Божее...а аз го асоциирах с Мурсалски чай и си викам: "Нерде Мурсалски чай, нерде червено. Ама пък може и да има друго значение." А то вино било...
Ще се върна да го оправя, че да не се срамя. Sweat Smile

# 219
  • тук-там
Аааа, Зари, аз съм напълно некомплексирана😅😅 Не си създавай негативни емоции:)
Много трудно мога да се засегна от някой непознат:) По какъвто и да въпрос. Писменото общуване е трудно, не се хваща шега, едно нещо можем 5 жени да го четем по различен начин, заваиси в коя част на МЦ сме😅😅
+ 1 от мен - най-определящ за поведението в групата е колко ще се засечем в един специфичен етап от МЦ Heart EyesHug
Но да си кажа какво видях и преживях с вас от сутринта … Джаки е много стилна и красива дама. Мога да си я представя във всякакви ексцентрични тоалети.
Дез свежа, цветна и стилна както винаги!
Марунка ми харесва с всички палта! Благодаря за визуализацията!
Чакам Змия да покаже какво е избрала Simple Smile
Аз днес се реших така - есенно и небрежно …

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 11:15 от mtz

# 220
Харесах, Дез, Жаклин и Марунка.
Чакам да видя Змия какво е избрала.

Марунка може да сложиш шал да се откроява косата от палтото, ако искаш. Аз съм с тъмна коса и си нося черни палта без шал.

# 221
mtz, много си грацилна!

# 222
  • София
Тъй като стана дума за т.нар. халати, струва ми се, че са чудесна опция  в случай, че човек се придвижва предимно с кола. Тогава не ти трябва много топла връхна дреха.
Дълги години нося сака и харесвам такива без подплата, но рядко се намират. Много удобно, без да е прекалено дебело.

# 223
  • Варна
Дълги години нося сака и харесвам такива без подплата, но рядко се намират. Много удобно, без да е прекалено дебело.

Без подплата, нещо като тези ли имаш предвид, на Tom Tailor?
Аз имам едно такова, усещането е като да си с лека жилетка Simple Smile Наистина много удобно.

# 224
  • София
Maroonka, страхотни са ти палтата и ти седят великолепно!
Жаки, много си красива, жено!
Моите халатести палта са с вълна и с подплата, ще снимам по някое време.

Общи условия

Активация на акаунт