Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Ноември 2022 (Тема 26)

• 145 235
  • 1 927
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Съвсем набързо ще се включа по темата за "болничния халат".
По моите разбирания, палтото трябва да има видими копчета (поне едно). Ако всичко е само плат- тогава за мен е халат и не палто. Ако пък имам такова палто, бих му сложила колан с голяма катарама, за да го превърна в нещо различно от халат.

# 196
  • София
Мими, нямам лилава. Изгладих розовата, ще изгладя и другите и утре ще събудя мъжа да се произнесе, той рисува и разбира цветовете по различен начин.
Ще покажа какво съм избрала.
Ма тоя мъж що не го знаем тук? Какво рисува, къде, как?

# 197
Палтата без подплата  са ми много удобни за преходния есенно- зимен сезон. Под тях слагам жилетка или дънково яке, с които оставам през деня на работното си място. Аз съм доста пълна и актуалните овърсайз палта са точно за моята фигура.

# 198
  • София
Мими, нямам лилава. Изгладих розовата, ще изгладя и другите и утре ще събудя мъжа да се произнесе, той рисува и разбира цветовете по различен начин.
Ще покажа какво съм избрала.
Ма тоя мъж що не го знаем тук? Какво рисува, къде, как?

Клеми, рисува ретро коли с химикалка върху салфетка обикновено, но го бива. Достатъчно е да има различен поглед от моята прагматична особа.

# 199
Колко сме различни и различни мнения, което си е нормално де - аз обожавам палтата тип халат, повечето са ми такива, но на моята фигура стоят чудесно подчертават и прикриват точно каквото трябва. Отделно са точно толкова casual колкото ми харесва и мога да ги нося както с елегантни ботуши, така и с Uggs (о, ужас ще възкликне някой 😉)

Имам и няколко без подплата, само вълнен плат алпака и лама- идеални са за определени температури, а и са ми скъп спомен от екскурзия.

Ще показвам новото палто, което успях да организирам да ми го донесат от УК, добро е, но нещо май не съм впечатлена от качеството (или просто направих грешката да гледам Макс Мара и съжалих, че не съм изчакала да си взема тяхно някога си). Както и да е, няма да го връщам не ми се занимава, все пак не е лошо и ще си го нося. Даже бих си поръчала и червеното от този модел, само ще чакам да го намалят.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 13:12 от Maroonka

# 200
Е, как да няма четящи! Гледам, чета, че показваш палто, пак гледам. Но не стигам до последното изречение. Решавам, че пак изпускам повечето неща.
На Змия видях жилетката и също съм за риза в зелен цвят. Затова и съм толкова рано кукнала, да чакам избора ѝ.
На mtz и Ал харесах палтата.. да уточня, че за синьото палто на Ал пиша. За Макс Мара нямам мнение, за съжаление. Не е в ценовия диапазон на дрехите ми.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 07:51 от De Si

# 201
За жилетката на змия по-скоро някоя трикотажна блуза бих сложила, предвид че събитието е планинско. Примерно сива и шал в цветовете на жилетката. Може и друга цветна без шал. Тази жилетка не я виждам с риза.

# 202
De Si, Savova беше пускала линкове със съвсем човешки цени на палта на Max Mara. Забелязах, че много от вас умеят да търсят и намират, полагат старание което абсолютно си струва.
Аз влизам и излизам в стандартните 3-4 магазина (било то онлайн или в реала), и ме е повлякла рутината.
Не се вълнувам толкова от палта, и ме хвърлихте в размисъл след толкова детайли и хастари.

Върху себе си харесвам равни, изчистени линии, геометрични десени в долната част на тялото, за да си почиват очите. В кратце, да не се случва твърде много в един тоалет. Ако нещо става за махане, значи не му е там мястото. Цвят като акцент. Обожавам монохром. Жилетката на Змия май изцяло с черно бих я носила, за да изпъкне, но трябва да го видя, за да да преценя.
Вчера:
............................

Дискусии и правила за правописа са ми полезни, стига да се придържат към учтивия тон. От десетилетия ползвам български език (почти) само във форума. Някога бях бетон и бич Божий, притеснявах и поправях всички около себе си, дори ме бяха освободили от матура по български език. Trophy Use it or lose it,  казват хората, и е вярно.
Та, по-леко с биенето в гърдите. Всичко се връща като бумеранг. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 18:02 от Dez

# 203
Dez,  благодаря! Пропуснала съм линковете на Savova. Но и аз много малко съм изкушена от дрехи, защото 32 години съм в това. И писват. То и затова обичам минимализма в дрехите. Не класика, а чист минимализъм. Аз съм в тази тема, не защото се вълнувам от стила, който би трябвало да имам вече на 55, а защото повечето сте ми симпатични и ви се кефя на ентусиазма. А и научавам много неща от вас.

# 204
Обичайната ми униформа- тениска, сако, панталон, кецове, само въртя цветовете😅
За вечерта ако нещо, боти или обувки с ток и може и риза да сложа.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 12:49 от JACKLIN*

# 205
  • Велико Търново
Аз още в 04.50 чета и гледам.
Maroonka, много "мои" тези палта и на  теб ти стоят фантастично!
Дези, чудесно се е получило!Страхотна си ни ти!
Змия, ще чакаме снимки!
Chloe, палтото е супер!Много ми хареса!
Сисли, такова палто бих носила до живот!Много, много ми хареса!
Жаки, с Жаклин сте просто фантастични!А тя колко е пораснала!?
Забравих -mtz, прекрасна си!
Всички много ми харесвате, съжалявам, но няма как да пиша друго!

# 206
De Si добро утро и на теб, много си права, важен е начина по който е написана дадена забележка.
Хубав и спкоен ден ви пожелавам, момичета.

# 207
  • София
Жаки, разкошна Разкошнице! Heart Eyes
Всякак си хубава! Hug

Марунка, бежавото палто е хубаво като цвят, но при теб с русата коса, стои някак измита цялата визия. Нещо не ми достига за да съм Уаууу! С второто си личи, че сте в пълна хармония! Косата се откроява, изпъкваш, никак си с него. Като в прегръдка си с него! Blush

# 208
Добро утро, дами Simple Smile
Наистина не биваше да намесваме правописа в тази тема. На всеки се случва да сгреши, дори и на най-тренираните в тази област. Ако все пак някой е останал обиден от моя коментар, моля за извинение -  единственото ми желание беше да внеса някаква яснота с пример, защото ми се стори, че едно от обясненията е объркващо. Нито съм имала намерение да демонстрирам нещо, нито да развалям тона в темата. Но..., честно казано даже се учудвам, че покрай другите грубости, точно въпросният правопис е отприщил такива негативни емоции.

# 209
Аааа, Зари, аз съм напълно некомплексирана😅😅 Не си създавай негативни емоции:)
Много трудно мога да се засегна от някой непознат:) По какъвто и да въпрос. Писменото общуване е трудно, не се хваща шега, едно нещо можем 5 жени да го четем по различен начин, заваиси в коя част на МЦ сме😅😅

Общи условия

Активация на акаунт