Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Ноември 2022 (Тема 26)

• 145 284
  • 1 927
  •   1
Отговори
# 285

Аз си имам палто Simple Smile Sunglasses
Много съм доволна, изобщо не съм и очаквала да попадна на нещо толкова нетрадиционно като цвят, че и вталено, и точно по мен, и отива на всички пуловери в гардероба ми - лилави, теменужено сини, цикламени, розови и т.н.
модела е този

Аз не го виждам!

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 09:48 от mimi.7299

# 286
Качих снимките няколко минути след като написах мнението Simple Smile извинявай

# 287
Видях го вече, много е хубаво, честито!

# 288
Много е хубаво палтото и цвета е страхотен! Честито!
Да го покажеш и на теб как ти стои Wink

# 289
Благодаря!
Влюбена съм в палтото, либето отвори еееее такива очи, че този цвят ми стои  добре Grinning
Живи и здрави като стане студено ще кача снимки.
Хастара му е веднъж - хамалеонски цвят, който изглежда ту зелен, ту оранжев

И ако е полезно за който си търси палта - в Kensol има и червено палто, къси вълнени палтенца включително в този цвят, във Vayanna има 3 модела нови палта, едното е елегантен модел в три разцветки на вълната - мръсно бяло, светло бежово, тъмно бежово, модел две е къс, каре стил одеало, подходящ за дънки и модел 3 е леко овърсайз животинска шарка, в Етере също има вълнени палта - черното е много хубав плат.

# 290

Често наминавам в магазина на завод Витоша на бул. Черни връх, сега вероятно е друго името, не винаги харесвам нещо, но излизат неща.

Ето за този магазин питах, ако някой може да ме светне къде е точно 🙏🏻

# 291
Магазинът на завод Витоша е на партерния етаж на високата сграда до Лидл на бул. Черни връх. Можеш да паркираш на паркинга на Лидл и магазинът ти е непосредствено в дясно от входа на супермаркета.

# 292
Влюбена съм в този цвят напоследък, откакто се сдобих с такава чанта. Горчица му казвам, но пастацио звучи също точно.
Ал, ще чакам с нетърпение да покажеш палтото на себе си.

Аз си купих инфантилни бели маратонки абсолютно непланирано и необмислено. Абсолютно емоционална покупка, беше любов от пръв поглед. Сега ще ги мисля как да ги нося, някак не ми се връзват с обичайния ми стил дрехи.
Скрит текст:

# 293
Ал, палтото е много хубаво, и кройка и цвят и всичко. На теб ще ти стои прекрасно, знам го и без да съм те видяла на снимка.

# 294
Ал, палтото от Кенсола ли е?

# 295
Много красив цвят тоя шам-фастък. Ммм, едно от любимите ми зелени. Чу-ден!
Маратонките са супер, Мьосбауер-ефектче.
А полите на Марунка също много ми хареса как й стоят.

# 296
Ал, честото палто! 😍Ти показа едно в кафяво на Кенсол, но този цвят е много по-хубав. Различен и открояващ се цвят от масовите палта.
Благодаря ще видя Кенсол, Етере и последната марка Ваяна, която е нова за мен.Само да не сте изкупили всичко до 21.12. 🤣🤣🤣

# 297
Благодаря момичета!

Ал, палтото от Кенсола ли е?
Да, от физическия им магазин.

Mößbauer-Effekt, маратонките са страхотни Simple Smile
Със здраве да ги носиш. Не съм качвала снимка по официален костюм и бели маратонки, но включително така ми харесва Simple Smile

# 298
  • София
Al, жесток, жесток цвят! Със здраве да си го носиш!

# 299
Палтото е невероятно, честито!
Кожената пола на дамата също и на нея стои великолепно.

Общи условия

Активация на акаунт