Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Ноември 2022 (Тема 26)

• 145 272
  • 1 927
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Жестоко ти седи полата, не я връщай. Дали са ти много добро предложения за визия.

# 271
Марунка, страхотна пола и стои жестоко!
Дори така с черната блуза и черния ботуш е супер! Честита да ти е!
Дойде зелената рокля от Мохито, не се одобрявам как ми седи и ще я връщам! Идва ми доста дълга, а и има лек набор в талията, а аз такива не нося! На снимката не се личеше.
Копче, виждам, че Саня е модел на Дика, снимката е от фейса им! Wink Майтапче!

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 20:28 от mimi.7299

# 272
Всички сте готини ама аз да си кажа,
Ангелче винаги ми носиш не само красота но и настроение.
Ал харесва ми твоя стил, Мароканка  много хубаво ти стои полата.
Много ми се иска и на мен такава пола ама с моите къси крака не става.

# 273
  • Бургас
Много ми харесва полата и как ви стои, чудно!

# 274
Мими, благодаря 🌷
Зелената рокля постоянно ми излиза на реклама във ФБ, изглежда красива и чаках мнението ти. Набор в талията и аз не харесвам особено, бухвам от кръста надолу като античните статуетки на Богинята Майка. Придпочитам молив или плохи/плисета.

Maroonka, новото ти палто стои много добре разкопчано 🙂
Дали пола+черни ботушш+плътен черен чорапогащник и нещо с животински принт в бяло+бежово+кафяво-черно няма да е добре също?

# 275
Мими, жалко за роклята. Хубав модел и цвят е.
Не ставам много за онлайн пазаруване на дрехи.Първо съм  нетърпелива и не мога да чакам. И накрая да не улуча размера, или нещо друго да не ми хареса. Ок, ще го върна, но ще съм разочарована.
Не е като в магазин не ми става и точка няма да го мисля, ще си намеря нещо по-хубаво.

# 276
  • обл. Шумен
..... То и затова обичам минимализма в дрехите. Не класика, а чист минимализъм....
Приятни сте ми, интересно ми е да гледам как се обличате. Някои новости не ги приемам за себе си, нямам много дрехи, а и много обичам да хвърлям стари неща 🙄 🤪 Влагам повече в ремонти, мебели и т.н....така се налага.
De Si, малко късно се включвам, но ми стана любопитно. Може би, защото открих нещо общо със себе си. Сподели ако искаш. 🙂
Cloe, тя тръпката май е в самото обикаляне по магазните 😊

# 277
  • Варна
Идвам с две днешни снимки на кралски особи с палта. Аз лично харесвам и двете, ама не съвсем. Simple Smile

Палтото на принцесата на Уелс е халат без копчета, но поне липсва платненият колан Simple Smile Не е загърнато и с тъмния колан отдолу е ОК.

Графинята на Уесекс е хваната в момент на wardrobe malfunction, виждаме подплата. На други снимки е ОК подплатата, но според мен палтото й е голямо, а полата трябваше да е доста по-дълга.

# 278
Оо, Еми, скука. Много малък гардероб. Даже няма и за капсулен, защото поли не нося. Заменени са с панталони и дънки. Рокли само лятото. Топовете също в класическите цветове. Няколко пуловера ,изчистени без шарка. Два от тях кашмирени и три вълнени. Слънчеви очила само два броя. Класическо дънково яке, палто петльов крак, тънко ризо-яке и вълнена карирана риза за преходните сезони. Черно палто халат, но и него рядко нося. Това въртя от две години. Аа, да. И клинове и потници за йога и тичане.

# 279
Ал, Cloe и мен много ме е яд за роклята, хубав цвят е, с подплата, само тоя пусти набор и портмоненцето на колана беше подвижно....! Joy
За това пък оставих кожената пола, пробвах с още няколко блузи и се харесах. Е малко е мушамяна, но кой ти разбира от френски...!
De si какво е това палто петльов крак? И моят гардероб драстично намаля откакто раздадох 20 рокли и две палта, ама така ми е по добре, свободно и разчистено е в гардероба. Сега ще разкарам късите якета, ще оставя само едно с пух на Зара. Дънкови якета имам три, еднот е с къс ръкав на Есприт и го обожавам, слагам го в по хладните летни вечери върху дълги рокли и поли, другите две практически не ми трябват, но се е случвало да ги нося!

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 22:11 от mimi.7299

# 280
  • София
Cloe, тя тръпката май е в самото обикаляне по магазните 😊
На мен лично, при онлайн пазаруване ми помага самата визуализация на даденият продукт. Като го видя на модела и вземам решение. В магазина това вдъхновение ми липсва. Да речем, че същата дреха е била забита някъде по закачалки в магазина, мога и да я подмина и да не я забележа. Докато онлайн си гледаш спокойно снимки и избираш. И обратното го има. Видя ли рокля в магазина, знам веднага, дали е моята. 😊
Объркано стана, но мисълта ми беше, че "виждането" е различно. Не случайно и двата типа пазаруване си имат широка публика. Със забързания ритъм на живот обаче сме повече активни онлайн, отколкото да има някой време за шляене из магазините. Отделно, че диапазонът на избор в онлайн среда е значително по голям от избора в магазина.
Аз нямам време за обикаляне по магазини.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 09:51 от kopche

# 281
Мими, десенът му е петльов крак. Мисля, че сме го обсъждали назад.
Скрит текст:
Снимка набързо.

# 282
Марунка, страхотна пола и ти стои като за теб шита.
Втората снимка с палтото си е направо за модно списание 😍

# 283
Супер сте момичета, много благодаря за идеите! 🌹🌹🌹
Това за тъмния плътен чорапогащник ми се струваше противоестествено първоначално, по принцип бих сложила тънък или телесен, но има резон и на показаните снимки опрелено изглежда страхотно. Като я поднося следващите дни ще показвам, сетих се че имам едни страхотни обувки с животински принт, с които има шанс да се получи интересно.

Като цяло доста успешна ми се оказа поръчката от КМ, аз до последно тръпнех и си мислех че повечето неща няма да ми станат, защото панталони онлайн не бях взимала , обаче и те залепнаха. Само една жилетка ми е широка, но пък е толкова красива, че не ми се връща, ще я занеса на корекция.

Може ли някой да ми каже къде точно на завод Витоша се намира магазинчето за ишлемета - да не е това на което пише Totally Erected? Днес ще съм точно в района и ми се иска да го видя.

Успешен и слънчер ден ви желая! 🤗

# 284
К.М. обичайно добре подбира палтата си. Носи по-фитнати палта, слага и кожен колан и вида и е стилен и спретнат. Тук също изглежда добре, но върже ли колана и край - палтото ще заприлича на халат, предполагам затова и го носи отворено.

на Графинята палтото е голямо, а и падналите рамена обичайно дават този леко виснал вид.
А пола над коляното, тънък чорапогащник и ботуши до под коляното хич не ми допада, но го виждам често зимата.

Maroonka, да покажеш и жилетката по-нататък Simple Smile
Честити успешни покупки.

Аз си имам палто Simple Smile Sunglasses
Много съм доволна, изобщо не съм и очаквала да попадна на нещо толкова нетрадиционно като цвят, че и вталено, и точно по мен, и отива на всички пуловери в гардероба ми - лилави, теменужено сини, цикламени, розови и т.н.
модела е този
Скрит текст:
в този студен цвят pistachio
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт