Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Ноември 2022 (Тема 26)

• 143 967
  • 1 927
  •   1
Отговори
# 1 830
Продължавам да си нося маска навън в дните с наднормено замърсяване с ФПЧ и в други случаи, влизане при доктори и т.н.

# 1 831
  • някъде под слънцето...
Никога не казвай никога.
При нас мерките бяха доста строги.
Дори все още в градския транспорт и аптеките маските  са задължителни.
Помня след като свърши "домашния арест" и ни върнаха на работа, трябваше да работя с маска и хирургични ръкавици.Добре, че шефът на втората седмица отмени ръкавиците.
Маските ги свалихме преди няколко месеца.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 23:46 от sl

# 1 832
Голяма гордост да не носиш маска в обстановка на епидемия, защото си с червило.

# 1 833
Голяма гордост да не носиш маска в обстановка на епидемия, защото си с червило.
Да, горда съм и с високо вдигната глава! Но тук не е мястото да се обосновавам  защо ! Така съм решила, така правя!
 P. S. Между другото, за не схваналите иронията да поясня, че червилото е най-малката причина да не нося парцал на лицето си!!!

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 09:09 от Lioness77

# 1 834
  • пустинята Гоби
Без да се заяждам, но при условие, че го обявяваш така без повод, нормално е да има коментари. И аз не мисля, че са нужни обяснения, но темата за пандемията е болезнена за много хора.

# 1 835
  • София
Носех маска без да роптая.
И вътрешно осъждам всички, които не го правят.

# 1 836
Помня след като свърши "домашния арест" и ни върнаха на работа, трябваше да работя с маска и хирургични ръкавици.Добре, че шефа  на втората седмица отмени ръкавиците.
Аз на проверка! Не само с маска, но и шлем и ръкавици по времето но ковида!

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 08:17 от mimi.7299

# 1 837
В Италия какво чудо беше. Малката не беше излизала навън 1 месец, ако не й повече. Изкарвах я да стои на терасата. Бяха забранили да се движат по двама и глоби налагаха. Отделно навън с маска, а може никой да няма покрай теб. Да идеш на преглед в болница до скоро трябваше или ваксина да имаш или отрицателен тест.
Аз по инерция да пусна гласово съобщение на мама свалих маската и на секундата от охраната ми направиха правилно забележка.
Тука нямаше искам, не искам, а трябва.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 23:02 от cloè

# 1 838
  • Mediterraneo
При нас беше същото. Не искам да си спомням. Но следвах всички задължителни мерки, няма как иначе.

Парите за лазерна епилация са най- добре похарчените ми пари за самата мен. Не беше евтино, но е безценно да не мислиш за косми Simple Smile Започнах точно от лицето и постепенно се оттървах от всичко( без пълен интим, за там не ми стигнаха "топките", че е адската болка).

# 1 839
  • някъде под слънцето...
Само по един в колата и с маска.
Всички с изключение на , здравеопазване полиция, транспорт  , хранителни магазини и  още няколко есенсиални сектора  не спряха.Ваички други затворени по домовете.Излизане само  до билница , аптека, бензин  и за храна.Съотввтно до най близкия магазин, аптека и бензиностанция изадължително за седмично зареждане......
Панаирното градче превърнато в полева болница , а  ледената пързалка в един от моловете на хладилник за трупове.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 23:22 от sl

# 1 840
Един от най-хубавите ми спомени е този и маската е част от него.
Като я изкараха от магазина 🛵

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 09:10 от MagniМ

# 1 841
Здравейте, имам нужда от съвет.
Вчера, извънредно ми се наложи да си взема обувки и в бързината грабнах чисто по импулс тези, които ми грабнаха най-много окото.
Днес ги разнасям с обичайното ми облекло и имам чувство, че стоят не просто зле, а направо селски.
Аз съм средновисока и леко закръглена и обичайно в ежеднеяието нося дънки (както модели fit, така и по-свободни). Обувките стоят ужасно и с двете. Днес ги носих с по-прелепнали дънки в тях и се чувствах като някой трол. Много са стегнати около глезена и имам чувство, че оптически ми скъсяват още повече краката и направо ми променят фигурата.
Някакви идеи, с какво и как мога да ги нося, за да изглеждат малко по-нормално?

# 1 842
Магни, чудна и явно щастлива  Simple Smile))
Rocket, както описваш ситуацията, или нови дънки, които да покриват и издължават, или с полички. На мен ми харесват този тип обувки и имам подобни, но признавам ги нося на планина най-вече.
Изпуснах много, но и много видях.
За девойката от фитнеса - поздравления 💪

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 10:05 от Ryna

# 1 843
От списъка на Агент спазвам доста от нещата, но най-фанатично се отнасям към водата и чайовете, пия ги до припадък.
Моля, не подценявайте и не неглижирайте ролята на маски, ръкавици и всякакви предпазни средства!

# 1 844
  • Sofia
Значи от този дълъг списък покривам само една точка- не пуша.  Joy
Има дни, в които пия само една чаша вода, но няколко кафета, чай само ако съм болна, спя по 5-6 часа, два пъти в седмицата мажа крем, лятото изобщо не ....  Благодаря на мама за гена, че ако зависеше от моите усилия ...

Общи условия

Активация на акаунт