Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Ноември 2022 (Тема 26)

• 146 526
  • 1 927
  •   1
Отговори
# 1 815
А, на, само това остава...косми! Joy

# 1 816
Глупости, Мими аз все едно плитки да си плета. 🤣🤣🤣🤣
Това с космите трябва да е хормонален проблем.
Ps Sl, пробвай и с кожен панталон

# 1 817
  • Бургас
А, на, само това остава...косми! Joy
Умирам от смях с постовете ти, благодаря, че пишеш.BowtieFlowers Hibiscus

# 1 818
  • пустинята Гоби
Не съм забелязала да съм брадясала, от три години ползвам третиноин и от две ретинал. И според мен си е до предразположеност. Абсурд да си бръсна лицето в 21 век, ако не дай си боже се появят косми Rolling Eyes .

# 1 819
  • Бургас
На мен и без да съм поглеждала ретинол почнаха да ми растат Rolling Eyes Flushed срам, не срам.Скубя ги с пинсета засега.Не знам като са хормоналани дали ще се повлияят от лазерна епилация.

# 1 820
Мале, мале....само косъм остава да ми покара под очите с тия 12 лепки на Шисейдо 😃🙃

Mimi Rose, ако излезнат руси косми то лазерната епилация не помага.....

# 1 821
Ако решиш да правиш нещо сега е времето. Преди години позната си беше махала при козметик мъхчетата над горната устна и отиде на море. Появи й се тъмно петно като мустак. Беше много отчаяна, че дерматолог ѝ казал, че е натрупване на меланин и щом “види” слънце ще се появява. Дано да си е решила проблема. Мисля, че има същият риск с лазерната епилация.
Ал, да съм съм станала маймуна и около очите слагам ретинол. 🤣🤣🤣
Ще умра с вас. Много е полезна и забавяна темата, въпреки че сме различни една от друга. То в това е чара.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 20:12 от cloè

# 1 822
  • тук-там
Аз съм си правила лазер на ръце и крака - само 3 процедури. На ръцете нямам никакви косми, на краката съвсем малко. Но и като цяло не съм от рунтавите Wink Но не са ми черни космите, а уж те се поддавали повече на обработка.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 21:13 от mtz

# 1 823
Шегувам се 😃
аз съм естествено червенокоса, косъма е малко
Взех маската с ретинол по съвет на консултантката в магазина, че сега било най-добрия момент да се прави заради мрачното  време (в България)

# 1 824
  • пустинята Гоби
Аз ходя редовно на дерматолог (днес включително), че боря други проблеми и всеки път си изговарям рутината, та за себе си съм спокойна, че не правя нищо, което може да ми навреди. Според дерматоложката и да няма големи видими промени след употребата на третиноин, в дългосрочен план ще има положителни резултати върху кожата.

# 1 825
  • обл. Шумен
Туркините много работят с конец. На мен в салон са ми оформяли вежди така и ми взеха ума,  как успяват да са толкова прецизни. Знам, че почистват и мъха по лицето така.
Оплаквах се на колежка, че като носехме маски на работа, не се налагаше да си скубя мустаците...пък и топлят зимата 😆

# 1 826
Лоша кожа, лоши зъби, кофти дъх... слагаш маската и нямаш грижа Grinning Grinning

# 1 827
Да, сума ти мацки покрай ковида се разхубавиха с маските!

# 1 828
Да, сума ти мацки покрай ковида се разхубавиха с маските!
Ахахааааа е те тука направо ме "застреля от упор"🤣🤣🤣🤣
Аз пък маска въобще не съм носила, все пак нося червило ,  и за нищо на света няма да си скрия лицето!

# 1 829
Лъвице, +1

Общи условия

Активация на акаунт