Кралски работи и клюки - ноември 2022

• 49 434
  • 590
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата! Тази къща поне знаем, че е правила тиари докоснали роялски глави  😅 Имаше много интересни и красиви сред тях.
Роклята на Максима е хубава, тиарата й също 😍

# 16
  • София
Благодаря за темата, Жасмин!
И аз като Ули за роклята на Максима. Но повече ми харесва, отколкото не, кройката е много хубава и стои чудесно на висока жена като кралицата.

На Мери появили ли се роклята?

# 17
Прекрасни диадеми, прекрасни, изящни и красиви.

# 18
  • Майничка
Благодаря за темата!💐
Тиарите на Шоме наистина са прекрасни!
На Габриел много й отива оранжево, а съпругът на Маделин прилича на понатежал Благовест Аргиров.
Не съм впечатлена от новия зулуски крал, но виж, от съпругите му - да! Едната ще придава тежест на местна почва, другата - при пътувания навън.😉

# 19
А тиарата на Максима каква е?

# 20
  • Някъде там
Ето Лана.

Не мислех да пиша, но виждам че няколко човека се заблуждават вече. Радика, сигурна ли си, че девойчето до  първата жена на краля е втората му жена ?Защото, втората му съпруга с която той вече ще се развежда, не прилича на нея.
https://www.sarichandfamous.com/2022/10/29/king-misuzulus-second … onation-ceremony/

Ето я страницата на втората му жена.
https://queennozizwe.africa/

# 21
  • До сърцето...
daviz, така пишеше под снимката. Радвам се, че те заинтересувала и виждаш разликата. Аз лично мисля, че е същата. Редактирах си поста, за да ти е спокойно (не посочвам дамата от снимката).

Темата за Хелоун е основата на бизнеса на Карол Мидълтън - компанията под краткото и ясно име Party Pieces.

Тия дни тя разширява изнеса си в Америка. Стоките от нейната компания ще се продават в ShopRite в Ню-Джерси
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 12:31 от Радика

# 22
Въпреки, че не се виждаше много се впечатлих се от дамските чанти на зулуските съпруги- по последна мода.

Е, кралици са все пак. Трябва да са модерни.
Може и вторият брак на краля да е бизнес. Втората съпруга е била някакъв банков директор, може сега да управлява фонда от негово име.
Единствено голяма черна точка, че не си знае езика. Мама е трябвало повече да настоява като е бил малък, щом го е готвела за крал. Grinning

За мен Диадема Vertiges - Скот Армстронг за Chaumet, 2017 г., моля. Аз обичам шарено, ще си я нося като ходя на театър и опера.

# 23
Ох, разкошни са тези тиари.

# 24
  • Майничка
Според мен дамата е една и съща. Ето:
Скрит текст:

от парада
и от сайта й

# 25
Хубава е!

# 26
  • Някъде там
А тиарата на Максима каква е?
TIARA MELLERIO RUBY PARURE

Тиарата е направена от
Mellerio. Холандската рубинена тиара е изработена от компанията за кралица Ема около 1888 г. като част от по-голяма рубинена парюра. Парчетата са подарък от съпруга на Ема, крал Вилем III. (Парюрата дори включва ветрило, инкрустирано с рубини. Ето я с комплекта.
Снимки на ветрилото не намирам.

На мен втората жена която качва снимки в профила си,
https://instagram.com/queennozizwemulela?igshid=YmMyMTA2M2Y=
не ми прилича на по-младото момиче от снимката.Но щом казвате.

Мери е с любимата ми рокля днес.
Лана и да потъмнила е косата.

# 27
  • София
Радика, благодаря за интересната информация за зулусите.
Гледала съм едно тяхно фолклорно шоу в Долината на 1000-та хълма - Южна Африка, където ми направи впечатление, че повечето жени са едрички като първата на новия крал. Не видях жени с такава животинска кожа на раменете - само такива мъже имаше. Било е по времето на стария крал. Wink

И нещо от Балморал:

През ноември и декември ще бъде отворено от 10:00 до 16:00 ч. в сряда, събота и неделя, като посетителите ще могат да изпитат тишината, спокойствието и красотата на територията на замъка без входна такса.

# 28
  • София
Благодаря!
Какво нещо е хубавата обувка. Ако бях видяла първо роклята на манекена, никога нямаше да ми хареса., с тоя сандал дето са и сложили.
Гривната много ми харесва също така.

Ей затова харесвам Мери -  не си е сложила белите обувки на бялата рокля Joy

# 29
  • Down south
Според мен дамата е една и съща. Ето:
Скрит текст:

от парада
и от сайта й

И според мен е една и съща?

Общи условия

Активация на акаунт