Кралски работи и клюки - ноември 2022

• 49 538
  • 590
  •   1
Отговори
# 345
И аз харесвам Хокон. Хубав мъж е той.
Мете наистина не е красавица, но е симпатична.

# 346
Е, предполагам, че ако намираш Уилям за хубав, то Хокон със сигурност не би бил твой тип.
За мен той след Фелипе е най-красивият мъж от това поколение. Мете не е красива, но пък на мен ми една от най-симпатичните
Та на вкус и цвят всякакви вариациЙ Simple Smile

# 347
  • Някъде там
Страхотни обици е носила Силвия вчера. Историческите обици от 18-ти век се наричат DIAMOND EPAULETTE, защото някога са били точно това.

Маделин

Подробности
Скрит текст:
Обеците се наричат ​​обеци „еполет“, защото това са били някога. В миналото, когато кралските мъже носели сложни, инкрустирани със скъпоценни камъни военни униформи, тези диамантени еполети лежали на раменете на парадна униформа. Повторното използване на еполетите е много добро решение. Те не биха били носени публично днес в оригиналната си форма, така че повторното им предназначение ги е спасило от събиране на прах в кралски трезор - или, още по-лошо, от разпадане.
А Летисия е била с обици подарени ѝ от хърватката. Хубав жест да си ги сложи.

# 348
На Мади много ми харесват тези обеци 🥰
Мери много добре си подбера костюмите, а Хокон и Мете са ми много симпатична двойка. И двамата са ми сладури.

# 349
  • София
Без да е красавица Мете-Марит има, поне за мен, силно скандинавско излъчване, което липсва при другите дами от тази част. Руса, синеока, с фини черти. Много ми е интересно Ингрид как ще изглежда след няколко години. А Хокон като за кралски потомък си е от хубавците. И много младее, може да мине за връстник на някой от по-младите принцове.

Черната широкопола шапка на Шарлийн е великолепна!

# 350
  • Някъде там
Монако  днес

# 351
Колко е наперен само малкият.

# 352
Много са сладки децата.
Палтото на Шарлийн е интересно, но не мога да реша харесва ли ми Joy

# 353
  • Някъде там
А на мен много ми харесва. Естравагантна както винаги, но много елегантна. На "Акрис" е тоалета
Всички дечица са страхотни ❤️

Малко снимки и от събитията предишните дни.
На приема снощи е страхотна с това колие.

# 354
  • Майничка
Палтото на Шарлийн ми харесва, но комбинацията щеше да е още по-елегантна с шапка от типа на винената на Беатриче Казираги.
Скрит текст:
Първото, което ми изникна в главата, когато я видях в гръб, беше: "Като видиш гол врат, ..." (сещате се, предполагам.😄)

# 355
Много ми харесва Беатриче.

# 356
  • Някъде там
Много яка снимка

Още
Скрит текст:

Люксембург отбелязва национален ден на дървото.

# 357
Беатриче, мъж и деца са прекрасни! Страхотен леко ретро костюм, шапка - бижу, децата са като ангелчета!

Принцът и принцесата на Уелс отиват на кралски рожден ден
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=UczntaaGt00&feature=emb_logo

# 358

Едоардо Мапели Моци има РД - 39* Balloon

# 359
  • Sydney
Много странно й стои на Шарлийн палтото, както е и бяло. По-скоро не ми харесва.

Казираги е добре, без изненади - Шанел.

https://www.instagram.com/p/ClKD7zdh8MD/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Каролин също е със Шанел и двата аутфита, както и Беатриче с Диор.

Общи условия

Активация на акаунт