Кралски работи и клюки - ноември 2022

• 49 447
  • 590
  •   1
Отговори
# 495
Докато принцеса Ан разглежда пингвини на Фолкландските о-ви,
Скрит текст:
зетът й стана първия член на КС участващ в реалити предаване (в шоуто трябва да търпи разнообразни гадости)
Скрит текст:
като да пие коктейл от рибешки очи или да стои под дъжд от животински вътрешности
, но пък междувременно си спечели титлата Магическия Майк след като се показа по бански (по едноименния хитов филм).
Скрит текст:
Покрай предаването излезе наяве, че въпреки традиционно сериозната си външност Ан притежава и доста добро чувство за хумор и най-вероятно доста се забавлява с щуротиите в предаването. В предаването самият Майк сподели как на една среща с височеството са му се сцепили панталоните и боксерките под тях са излязли съвсем наяве. Подобни неща са му се случвали доста често заради навика да прави фрапантни танцови движения дори на официални събирания, сватби и т.н. при което неведнъж се е стигало до разцепени шевове по костюм и панталони и затова той обикновено ходи подготвен с резервен костюм. Изцепката с Ан става на 30-я рожден ден на Зара, проведен тематично като дискотека от 70-те. Майк бил подходящо облечен с панталони чарлстон и тясно сакенце по модата, което естествено не е било особено подходящо за физиката му на ръгбист. И точно когато е танцувал с тъщата, решил да направи клякащо движение и хръц! панталонът се сцепил и разкрил боксерки с надпис
Скрит текст:
"гризни ми орехчетата".

# 496
  • Sydney
Кейт и Уили ще участват в събитието с наградите за снимки.

https://www.instagram.com/p/ClZcyzqIYW1/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 497
  • Някъде там
Съсекс заедно с екипа на Арчуел са помогнали с приготвяне на обяд за деня на благодарността за над 300 жители на Downtown Women's Center  който осигурява широк спектър от ресурси за намаляване на бариерите и премахване на бездомността за всички жени.

https://archewell.com/news/giving-thanks/
Максима и Беатрикс на концерт.
Страхотни и двете дами.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 12:02 от daviz

# 498
Съсекс заедно с екипа на Арчуел са помогнали с приготвяне на обяд ьс деня на благодарността за над 300 жители на Downtown Women's Center  който осигурява широк спектър от ресурси за намаляване на бариерите и премахване на бездомността за всички жени.

https://archewell.com/news/giving-thanks/
Много хубав жест! Давиз, това Меган ли е, че не мога да разбера от маската и шапката?

Максима ми харесва, но сега видях, че това не е рокля, ами блуза и панталон😄

# 499
  • Някъде там
И аз се чудех, но навсякъде пишат, че е Меган.
Има и клипче от събитието.
https://twitter.com/jozzzaphen/status/1596167352021917699?s=20&t … X887x5_0o5dXqVUUs
Мари и Йоаким откриват благотворителен коледен базар в датската църква в Париж.

Матилде и Филип на концерт снощи с гостите.

Не знам дали знаете, но аз вчера разбрах, че Филип рисува. Много добре се е справя според мен.
Показва на Макрон портрета на Елизабет който е нарисувал.

# 500
Президентът Радев на два пъти посети кралица Елизабет II. Защо обаче тя не върна посещенията?!

# 501

Louis Robert Paul Ducruet, син на принцеса Стефания от Монако
днес има РД-30*год Balloon
 Луи е женен за Мари Шевалие от 2019 и очакват първото си дете,
 любимеца Палачинко ще става батко Blush

# 502
  • Някъде там
Президентът Радев на два пъти посети кралица Елизабет II. Защо обаче тя не върна посещенията?!
Елизабет не е излизала извън Великобритания много преди Радев да стане президент заради напредналата си възраст.
Преустановява пътуванията си в чужбина през ноември 2015 г. на 89-годишна възраст.

# 503
...
Катрин изглежда толкова забележително, та чак нереално. Истинска принцеса, с маниери, осанка, тиара, рокля. 💕...
Абсолютно съм съгласна.

Другата седмица Уелсови ще са в САЩ.

Снимки от предишното им посещение с един мой любимец - Леброн

NBA първи ред

# 504
  • Пловдив
Той Леброн колкото Кейт Joy

# 505
Дните им минават с това семейство, така живеят. Няма как да си измисли битие извън реалното.

# 506
Тоест осребрява статута си на кралски зет.

Аз не съм против, те за кралското фемили  искат да слушат хората, а не за живота му на бивш спортист,  все пак различно е да ти лъсне задника пред кралска принцеса и пред обикновена тъща.

# 507
  • София
Хахаха, Ирисче 🤣🤣🤣, право в десятката!

Птице, ти все едно не знаеш колко успешни са си Тиндълови?! Това участие в риалити е само за забавление. Пък и той нали не бил част от кралското семейство - позволено му е да си разказва за "орехчетата". Ако има и видео, пък колко щеше да е весело 😅

# 508
И в момента има членове на семейството, градящи бизнеса си на коментари за достойнствата и спомените за роднините им. Не е нещо ново.
Добре би било да не ги очерня поне.
Човекът е интересен и сам по себе си, много преди да се доближи до Зара. Това не значи, че животът и спомените му тряба да се простират до брака, за да не го обвиним в нещо. Той си живее с тези хора и в момента.

# 509
  • Някъде там
Хахаха, Ирисче 🤣🤣🤣, право в десятката!

Птице, ти все едно не знаеш колко успешни са си Тиндълови?! Това участие в риалити е само за забавление. Пък и той нали не бил част от кралското семейство - позволено му е да си разказва за "орехчетата". Ако има и видео, пък колко щеше да е весело 😅
Видеа със "забава" да искаш. 🤣 Лана, мени си човека статута. Когато е в риалити не е от акс, само разказва как  им е  показвал "орехчета", като не е в риалити, тогава е зет на акс.

https://www.instagram.com/p/ClR1mPyokij/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 20:20 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт