Кралски работи и клюки - ноември 2022

• 49 444
  • 590
  •   1
Отговори
# 510
Съобщава се, че кралицата се е борила тайно с рак на костите през последната година от живота си, според новата биография на Gyles Brandreth Elizabeth: An Intimate Portrait.

Лейди С го каза още като Елизабет почина, а сега го потвърждават и други хора, които са били близо до Елизабет.

# 511
Тава не е ли доста лична и поверителна информация за да се споделя от Лейдито?

# 512
  • Sydney
Максима на концерт:
https://www.instagram.com/p/ClZ35qkv22c/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Цялостната й визия е много добре. Но без наметката полата с блузата и аксесоарите не се връзват изобщо.

И малко стари снимки на Кейт от миналогодишни Гала вечери от наградите уърлд прайз:
https://www.instagram.com/p/Clb3XH8MEHZ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

И почват коледните снимки и фото сесии!

# 513
Тоест осребрява статута си на кралски зет.

Аз не съм против, те за кралското фемили  искат да слушат хората, а не за живота му на бивш спортист,  все пак различно е да ти лъсне задника пред кралска принцеса и пред обикновена тъща.
Това с "гризни ми орехчетата" ме уби🤣🤣🤣🤣🤣 Принцеса Ан сигурно го е оценила по достойнство🤣😂

# 514
Принцеса Ан е дъщеря на Филип, който имаше чувство за хумор. Предполагам, че се е смяла. И Филип се шегуваше, дори и със себе си, но никога не си е позволил да извежда ползи от оплюване на семейството си, винаги е поставял службата и отговорностите си над себе си.

# 515
Лия Айседора Бен направи своя дебют с тиара снощи на Бала на дебютантките в Париж

Лия е 17-годишната дъщеря на принцеса Марта Луиза и е внучка на норвежкия крал Харалд и кралица Соня. Тя беше облечена в рокля на Giambattista Valli за бала

# 516
Хубава е девойката.

# 517
  • Някъде там
Коледният сезон е открит в Тиволи снощи с повторната премиера на балета
"Лешникотрошачката". Като сценограф и художник на костюмите, Маргрете беше почетен гост.
Соня е една от гостенките на постановката.
Клипче
https://www.instagram.com/reel/CldWBx3AxQM/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
 Много хубави снимки, носещи настроение. Мери и семейство винаги са наслада за очите.

Леа винаги е била хубавица. Качвахме снимки когато избираше с какво да е заедно с Марта.
Тази май е най-красивата рокля.

# 518
Ееее, едни показват гащи с "Гризни ми орехчетата", други с коронка и монограм. Поне е било забавно.

# 519
  • в сърцето на един мъж...
Тази девойка много смело е дебютирала, зърната й аха аха да се покажат...

# 520
Тази девойка много смело е дебютирала, зърната й аха аха да се покажат...
Но пък има разкошни северни очи

# 521
Според мен роклята е с подплата в телесен цвят.

# 522
А според мен, в Париж може и по-разголено да се ходи.😜

# 523
  • Някъде там
Аз зърна, аха да се покажат, така или иначе не виждам, но като гледам другите дебютантки какво показват, тя е една от най-скромно и добре облечените.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 20:58 от daviz

# 524
Аз никъде не видях нещо кой знае какво и скандално. Само двете момичета в ляво ми изглеждат малко по- екстравагантни от останалите.

Общи условия

Активация на акаунт