Кралски работи и клюки - ноември 2022

• 49 546
  • 590
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Дрескодът е препоръчителен, спазването е въпрос на уважение и отношение към традициите.
Нещо, за което се начетох покрай погребението на Елизабет.

Обаче пък европейските кралски дами си покриват косите и си събуват обувките, в мюсюлманските страни, където трябва, нали?

# 241
  • Някъде там
Румънката и тя е имала частна среща с папата
Ех че хубава Максима. 

Мери също.

# 242
  • Варна
Рания и Абдула са на посещение при папата.
...

...

Има ли информация чия е роклята? Някой моделиер се е изложил, или я е преправял някой ентусиаст. Такива тегели все едно аз съм ги шила с двете леви ръце Simple Smile

# 243
  • Sydney
Кейт и Масима ми хареса.

Мери е странна с тая рокля.

# 244
Мери с халат,не ми допада.

# 245
  • Някъде там

Има ли информация чия е роклята? Някой моделиер се е изложил, или я е преправял някой ентусиаст. Такива тегели все едно аз съм ги шила с двете леви ръце Simple Smile
Мислех че е на Self-portrait, че те имат такива нескопосани изпълнения, но е ливанска марка.

Чудех се от къде ми е позната. На Мери десена, повече ми харесва.

Камила вчера в Уестминстърското  абатство в чест на Remembrance day.
По принцип харесвам тоалетите на Камила но тази  рокля палто ми е много грозна около бюста.

Виктория и Даниел са се върнали към задълженията си от вчера. Бяха във ваканция. Посещават института по международни въпроси.

Карл-Густаф, Силвия и Маделин за заедно в Бразилия на събития на фондация "Детство".

# 246
  • София
Чудех се от къде ми е позната. На Мери десена, повече ми харесва.

И на мен на Мери ми харесва повече, но и двете са хубави.
Съчетанието на Максима с ниски сандали е по-добро, обаче.

# 247
  • София
В истаграм все по-често ми излиза,че Хари и Меган се разделили 🙄😞

https://www.instagram.com/p/CkzF7AFOh97/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 248
  • Някъде там

Интересно ми е, ти вярваш ли на кралската "експертка", лейдито Колин Кембъл, която според този пост, твърди това ?
Кралските експерти от началото на брака, твърдят че Хари и Меган се развеждат, та вече четвърта година това повтарят.

Рания днес на откриването на Парижкия форум за мир.

# 249
Първоначално си помислих, че златните апликации по блузата на Рания са косата й Joy

# 250

При толкова известни двойки чакам официално съобщение за раздяла. Ако няма, в момента няма такова, приемам, че всичко им е наред. Разни слухове и клюки, са си точно слухове и клюки.
Не съм фен на двойката.

# 251
Списание "Hello",всяка година правели годишен списък с любезни публични личности по случай 13-ти ноември, Ден на добротата. Тази година си имаме цели три кралски личности в класацията като Хари и Меган я оглавяват...разбира се 😊
Скрит текст:
  Херцогът и херцогинята на Съсекс са сред онези, които са включени в списъка в резултат на тяхната искрена и вдъхновяваща доброта. Тази година обаче имаме нова категория! По искане на някои от тези, които самите бяха представени, ние включихме нов раздел: Вдъхновения .
Херцогинята на Съсекс
Честването на други жени е толкова важно и естествено, като пионер в овластяването на жените, Меган мисли за това преди Световния ден на добротата.
Ексклузивно с HELLO! , Меган отпразнува Кейт Стивънс, главен изпълнителен директор на Smart Works, в своята номинация. Кейт ръководи мисията на благотворителната организация да помогне на жените да получат увереността, от която се нуждаят, за да си осигурят работа.

Херцогинята, която е патрон на благотворителната организация от 2019 г., каза пред HELLO! : „Една форма на доброта, която е особено значима, е когато жените повдигат и подкрепят други жени.

„Кейт Стивънс, главен изпълнителен директор на Smart Works, прави това ден след ден, като работи с екипа си, за да помогне на хиляди жени в Обединеното кралство, като им предостави инструментите, от които се нуждаят, за да се чувстват овластени и подготвени за работната сила.

„Възможността да влезеш в стаята, чувствайки се най-добре, трябва да е право, а не лукс. Под вдъхновяващото ръководство на Кейт екипът на Smart Works осигурява смислено обучение, обществено и работно облекло – предоставяйки на жените в нужда ресурсите и увереността, за да направят трайна промяна в живота им.

„Кейт постоянно води с пример, доказвайки, че когато инвестираме в жените, ние инвестираме в нашето колективно бъдеще. Беше невероятна привилегия да бъда патрон на тази необикновена организация, ръководена от Кейт, и да стана свидетел на тази красива проява на доброта в действие".

Херцогът на Съсекс
Принц Хари следва стъпките на покойната си майка принцеса Даяна с цялата си благотворителна дейност и лични дарения. Но за тазгодишния списък Inspiratio, херцогът на Съсекс каза пред HELLO! за това как е открил истинска доброта в британския режисьор баронеса Бийбан Кидрон, основател на фондация 5Rights - благотворителна организация, която се застъпва за правата на децата в дигиталния свят.

Работата, за да гарантираме, че нашите деца са в безопасност в този нов и преобладаващ дигитален свят, който вече е тяхна норма, е мисия, която баронеса Кидрон е поела с изключителна страст.

„Когато за първи път срещнах баронеса Бийбан Кидрон, първото нещо, което ме порази, беше нейната страст“, ​​каза херцогът пред HELLO!

„Второто нещо, нейната упоритост. Но вероятно най-големият й актив е нейната истинска доброта. Тя е човекът, който те кара да искаш да се присъединиш към нейната мисия: укрепване на правата на младите хора в дигиталната ера. „Независимо дали тя организира сцена зад камерата, като се застъпва за прилагането на програми след училище или настоява за по-безопасни онлайн общности, тя винаги намира начини да направи света по-добро място за следващото поколение.“Като основател на фондация 5Rights, Beeban е пионер, който прекара години в работа по целия свят, за да промени технологичните закони и да даде възможност на младите хора да създадат по-здравословен, по-безопасен и по-добър интернет.

„Тя е сила на природата, партньор на Archewell Foundation и неуморен защитник. Най-вече тя е приятел, който не би могъл да бъде по-заслужил това признание. Благодаря ви баронесо за всичко, което правите за нашите деца."

Херцогинята на Йорк

ХЕрцогиня-фърги
Винаги любезна, Сара Фъргюсън искаше да подчертае забележителната работа на активистите на Teenage Cancer Trust, бабата Инид Уотърфол MBE и оцелялата от рак Кристъл Маршал.

Херцогинята нямаше търпение да хвърли светлина върху добротата на 88-годишната Инид, която събра £71 000, след като загуби внука си от рак. Тя също така искаше да се съсредоточи върху Кристъл, която смело сподели историята си със света за опита си с рак и променила живота хирургия.

Херцогинята на Йорк каза пред HELLO! : „Добротата, смелостта и решимостта да помагат на другите, показани от Инид и Кристъл, наистина се открояват. „Въпреки всички трудности и разбито сърце, които са преживели, те са взели тези преживявания и са ги превърнали в нещо положително и изпитвам моето най-дълбоко възхищение .

„Благодарение на хора като Enid и Crystal Teenage Cancer Trust успява да финансира своите невероятни болнични звена, медицински сестри и младежки работници и да повиши жизненоважната осведоменост за проблемите, пред които са изправени младите хора с рак. И двамата са повече от достойни за участие в тазгодишния Kind List и им пожелавам всичко най-добро за в бъдеще."
https://www.hellomagazine.com/celebrities/20221111156729/prince- … d-list-exclusive/

# 252
  • Някъде там
Летисия и Фелипе връчват наградите PremiosMacael2022
Много елегантна визия. Харесва ми роклята.

Беа и Южени са били на посещение в Royal British Legion.
Много критика отнася Максима, но като ги гледам и сестричките за пореден път са рошави.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 12:31 от daviz

# 253
Роклята на Летисия е хубава, но обувките ѝ са страхотни.

# 254
Да, страхотни обувки. Джими Чу са:

Албер и Каролин са били на церемонията по награждаване на фондацията "Пиер дьо Монако". Тук са снимани с тазгодишната победителка

Общи условия

Активация на акаунт