Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 306
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Съболезнования 13сче...да почива в мир!

# 301
Търти, съболезнования!

# 302
Търти, много съжалявам.

# 303
Търти, съжалявам, съболезнования! Светъл да е пътят на твоята приятелка.

# 304
13,много съжалявам! Гушкам те 😔😢

Кайсийке,и аз много сънувам последно време. Хем спя лошо,будя се в 4-5-6 и пак сънуван по цяла нощ какво ли не. Не искам. 😣

# 305
  • София
Търти, съболезнования! Disappointed Да почива в мир!

Кайсийке, крем-супа от тиква правя много лесна и на на с ни харесва. Варя и пасирам тиквата, това е ясно. Слагам сол. Добавям течна сметана или прясно мляко, накрая разбърквам лъжичка масло, но не е задължително. Може да се сервира с кротони, а може и с парченца пържен/печен бекон.
Според фантазията и вкусовете в семейството може да бъде разнообразена с каквото решиш. Аз по-далеч от описаното не съм отивала, защото си имам злоядо отроче и когато яде нещо, не смея да го предложа в друга версия, че току-виж откаже.

# 306
  • тук и там
Търти, съболезнования! Дано е на по-светло и хубаво място !

Ени,и аз се будя често. Може и това да е причината. Събуждам се , заспивам нпак веднага и започвам да сънувам следващата глупост и така цяла вечер..
Панде, благодаря за рецептата! Ще я пробвам.Flowers Hibiscus

# 307
  • Sofia
Тийн, съболезнования. Ще я изпратите с уважението и любовта, които е заслужила. Смъртта е наказанието, но за живите. 😞
Правя крем супа от тиква като всяка друга - слагам това, което обичам - лук, морков, картоф, пресен магданоз, червен и черен пипер. Слагам суровите парченца тиква накрая, когато всичко останало е почти готово, добавям масло, сметана и пресен магданоз. У нас много се яде с карамерилизаран лук или крутони като за лука често ползвам готов.

# 308
13, съжалявам! Да почива в мир!

# 309
Ех, 13, много съжалявам! Прегръдка за теб.

# 310
13, съжалявам 😟 Да почива в мир!

# 311
Съболезнования, Търтийн.

Крем супата ми от тиква има много тиква, един картоф, един морков, глава лук, голямо парче джинджифил, консерва кокосово мляко, куркума, сол, пипер, течна животинска сметана.

# 312
  • тук и там
Благодаря за рецептите, момичета! Heart
ММ болен се оказа днес-хрема, болки в гърлото и т.н. Та май ще отложа крем супата , и друга супа ще забъркам -пилешка,спанак или друга по-течна, че днес ще разнасям фервекси и супичка нагоре-надолу.Rolling Eyes

# 313
  • France
Съжалявам, Тьорти... смъртта е голямата, черна и тежка порта, която се хлопва херметично. До нашия ред. Ти поне си се сбогувала. Аз не успях. Не пожелах и вината ще ме следва още много, много...

# 314
Кайсийке, тиквена супа с много джинджифил е абсолютен бацилоубиец.

Общи условия

Активация на акаунт