Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 223
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 615
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за пуканките купих такава купа за микровълновата.
и бащицата съсипа сума ти тенджери,докато не тропнах с крак. Simple Smile

оооох, питка.... със запечена коричка...

# 616
Никога не слядя балкона и имам измамното усещане, че си говоря поверително с дружките Simple Smile И като получа лайк от ник, който не познавам ми проблесва, че не съм в кварталната кръчма, ма скоро проблясъкът угасва и те така Simple Smile
Искам карамелени пуканки, но ме мързи да се надигна. Едни тревоги ми тровят душицата и не мога да се отпусна Worried

# 617
Хах Флорен, дообре, че слезе официално 🤣 Кажи с ремонта до къде е положението? Това в скрития текст, определено е килър 😍 Списвай по - често 😉

# 618
Флорен, ако мъжете ти са сътворили това чудо в тавата, значи много добре си ги обучила. Хвала!

# 619
Дзааак 🤪
Скрит текст:
И на Сирос да ѝ припомня една 😁🤭
Скрит текст:

# 620
Аз щото не готвя и не разбирам от уреди, няма с какво да участвам в разговора, та да не скучая, слушах стихове на Есенин на...сръбски. Руска класика на сръбски!
Размазах се от кеф, хорааа! Няма друг език, който така да отеква в сърцето ми! Oбожавам сръбския език. И не заради псувните, макар да са феноменални. Звучи ми страшно изразително и в същото време напевно. Обичам интонацията, мелодията. Език, който така описва емоциите, че просто няма нужда да ръкомахаш, или да гримасничиш. Достатъчен е! Heart

# 621
  • София
+100
И страхотни Хора, Павел има няколко приятели. Звънят ми поне веднъж седмично да ни проверят.
И аз съм пас за уредите

И да допълня, на единият му пращах снимки. Цял кът е направил за него с икони и снимки🙏

# 622
  • Варна
Хах Флорен, дообре, че слезе официално 🤣 Кажи с ремонта до къде е положението? Това в скрития текст, определено е килър 😍 Списвай по - често 😉

Ами официално. Няма да шпионирам и притеснявам. Grinning

Ох, този ремонт. Ламината наредихме, лайсните сложихме, в петък поставихме и първата си врата. Майсторите слагат врата за половин час, ние 3 часа се бутахме. Оказа се, че не е лесно. Днес минахме да видим резултата- идеално е станало. Оказа се, че едната ни подпора е паднала, но за щастие не е оказало влияние. Остава ни още една врата, след това да сложим первазите на вратите и приключваме . Основно почистване и връчваме ключовете на собствениците. Останалото те ще си го довършват. Беше важно да има къде да влязат и някакви прилични условия като за начало. Simple Smile

Флорен, ако мъжете ти са сътворили това чудо в тавата, значи много добре си ги обучила. Хвала!

Вината е на свекървата. Приемственост. Сега големият учи по- малките. Blush

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 21:51 от floren

# 623
Ахахаха, Ренко.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 05:24 от Ули

# 624
  • София
Останаха ми очите в питката.

# 625
# 626
Кой каза домашна баклава, кой?? Ида...

Аз пък пия розе и гмъцам лидълски пурички...

# 627
  • София
Баклава не обичам, но розе да, ама сухо.
И аз го мисля пота, заради функцията пържене, но като ви чета не се получават баш като пържени нещата, а моят още работи и ползвам най-вече соте и под налягане. Капакът запича, но предпочитам фурната.
Една лоша жена ми вкара идея за патица с кисело зеле. Сега трябва да търся и двете.

# 628
Аре,и аз цопвам от балконЯ, щото вий нИ сте прЕятелки,то кукъри,то постове,то шотове,то ала,то бала ...ми нЕмам такива уреди и нИ ща!Карам печка, фурна свободно стояща и пече и готви перфектно!
А тази питчица с препечена коричкааа....гадни сте....а язе рупа само салата от зеле и моркови,опитва да свали нещо...ма става от трите най дългото!😄Нищо не ми става от дънките,бе,нищо!!!!!!
Оплаквам сЪ!! Качвам се на балконЯ!!!
Ща слезя само за Кили!
Успешен и ползотворен ден на всички!

# 629
  • на Мелмак
Опасна е Ренко с тези тенжуря, и аз си купих покрай нея, утре ще го промотирам даже на приятелка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт