Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 903
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 050
  • тук и там
Попи, ако ТМ остане доволен от тукашният хиропрактор, драсни координати после на лични.
Аз последно в БГ се реших да отида, щото ме беше страх да не ми направят нещо , и сега съжалявам че не съм отишла по-рано. Помогна ми тогава чакръкчията в БГ.

Аз на вампир приличам-и на вид и на телесна температура го докарвам.Все едно някой ми е изсмукал кръвчицата-така се чувствам..Ай дано тия дни се очовеча малко, и да мога да  влея малко алкохол в това тело, та белким живна ..

# 1 051
Бърдче, нали, големи душички са Heart
Най-ми е гадно, че вече  не мога да вляза в темата и с отворено сърце да напиша- ахой, общество любимо... Жалко, много жалко!
Мама без предисловия се преви от болки в бъбрека. Дадох течен аналгин и спазмалгони, мамка му, дано издържи на болките докато се върне Халапеньо и да й отпери инжекция. Аман! Трижди аман!

# 1 052
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
темата е за оплаквания - ще се оплача.

наближава да се върнем. за Коледа е, но нали празници, т'ва, онова... с една дума иска ми се да донеса по някой подарък за близки  познати.
ама какво, като за всяко връщане носим някакви подаръци и сувенири и вече съм се поизчерпала откъм идеи?

вчера, обикаляйки с една от колежките на половинът виждам шалове. Копринени, маркови, то Гучи, то, Шанел... и намалени, щото са летни, а тук вече е зима.
Реших, че точно това е най-подходящия подарък за две от снахите Wink те си падат по марките.
И що пък да не споделя в половинката какви са ми намеренията!
чели сте Чудомир, нали? помните мъката в "Кешки да не бях го казвала" в разказа за старите очила?

та отиваме ние в магазина, за да покажа каво съм видяла, той да го одобри (евентуално) и да плати - тук вече евентуалности няма. Wink
видя ги, реши, че са може би истински и ще се приемат добре и се почна - това ми харесва и това ми харесва и онова ми харесва и другото ми харесва...
ни цена на тия щуротии знае, ни нищо. препотих се.
зАпри се, бре джанъм, два шала трябва да купим, не целия магазин... той не чува, продавачката не разбира български, а тук мъжът определя кое и как...
с една дума - заринахме момичето с шалове, той я погледна със строг поглед и изпляска единствените думи на арабски, които знае: колко струва, а веднага след това на английски: дикаунт.
то милото се разтрепера, измъца "бос. бос" и се обади на някого. на калкулатора написа колко струва, а нашичкия се обърна към мен и заяви: "ти нали казваш, че можеш да се пазариш! спазари ги наполовина!"
то ей тъй се сваля цената наполовина. то аз съм артистка, ама не чак толкова.
в края на краишата стана наполовина работата Wink купихме половината шалове с половината от желаната от него отстъпка. Simple Smile
мисля, че следващия път на витрината ще е моята снимка с знак стоп, щампиран на челото ми.

# 1 053
Добри, големи сте скици! Smile А сега се върни и се спазари и за другата половина - и ние обичаме шалове! Stuck Out Tongue Winking Eye За снимката и надписа "Забранено да влиза" може и да си права, а може и да не си. Все пак тамошните търговци обичат да се пазарят.
Чакам налягането в ЕТИ да падне, че след мръвата трябва да заредя гарнитурата/ориз/, готвя винен кебап. Все по-убедена съм, че ттрябва да си купя втори вътрешен съд. Чудя се между стоманения и този с керамичното покритие, но май ще е първият. Ще дебна да видя дали ще ги намалят Ха дано, ама надали.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 14:07 от wind and fog

# 1 054
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
истината е, че имаше много-много хубави, чак на мен ми харесаха, а не търпя никакви шалове.
но тези са маркови Wink

# 1 055
Уинди, ако видиш намаление при вътрешните съдове, свиркай яко. На ЛС най-добре, че докато се добера до темата, може и да те пропусна. ❤️

# 1 056
До колкото разбрах,тянджурите няма да участват в ЧП.Няма ги и обявени в сайта,че ще са включени в промоцията.

# 1 057
До колкото разбрах,тянджурите няма да участват в ЧП.Няма ги и обявени в сайта,че ще са включени в промоцията.
Вътрешните съдове не ги намаляват, поне аз не съм виждала досега
Но съм с две ръце за втори, че понякога и за трети си мечтая Grinning

А, да, по-добре стоманен определено.

# 1 058
  • France
Докато се наканя за пиша и то почти станало време да наспортя Joy Почвам с оплакванията. Снощи ядохме суши с Недовършений, а днес сготвил хамбургери. Алоу, ти мен двойна ли искаш да направиш? Таман да почна да си влизам в дрехите Rolling Eyes И сега ще снобирам кантара поне до вторник. Тази сутрин се събудих с болки в кръста. Не отидох на зумба. Cry поне апетит да нямах. От четвъртък вечер се чувствам много бедна. Докато чаках да взема Монсти от училището, чувам 2 майки как си приказват - какво си купили, за колко и тн. А аз в момента мога да си позволя едно нищо на клечка Cry И идвам тук, и пак трито Rage
Ясно е на всички, че темата се следи, просто не разбирам кои правила се нарушават? Дори наскоро ги четох! Или не са обяснени изчерпателно, или се злоупотребява. Естествено възможно е и трети вариант, но да ни бъде пояснен Hands Pray

# 1 059
  • sf
Свърших каквото трябваше, освен пазара и готвенето. Тийнко поръча пиле с ориз, аман, ако не е това, ще е мусака. Легна да спи с поръчка да го събудя след час, че да ходел на кикбокс. Давам му още 3-4 тренировки и ще му писне, обзалагам се.

# 1 060
Средният екземпляр има РД тази седмица. Снощи най-после се сети какво иска за подарък, днес го поръчах. Чета си мейла за потвърждение на поръчката и вътре се мъдрят едни 32 работни дни доставка! И подаръкът идва от Германия, не от Аляска или Сибир. Бре, изненадаха ме.

# 1 061
Някой дали е виждал или има тази кукла?  https://www.hippoland.net/my-garden-baby-feed-and-change-kukla-b … rozova-kosa-gyp10
Дали е интересна, четох описанието, но й се чудя.
И тази къща ако някой има или е виждал наживо.
https://www.hippoland.net/masha-i-mechoka-dvuetazhnata-kashta-na-masha-109301038

Това Барби ме изкефи много
https://www.hippoland.net/barbie-kolektsiya-vdahnovyavashti-zhen … -naytingeyl-ght87

# 1 062
  • София
Бърдче, нали, големи душички са Heart
Най-ми е гадно, че вече  не мога да вляза в темата и с отворено сърце да напиша- ахой, общество любимо... Жалко, много жалко!
Мама без предисловия се преви от болки в бъбрека. Дадох течен аналгин и спазмалгони, мамка му, дано издържи на болките докато се върне Халапеньо и да й отпери инжекция. Аман! Трижди аман!
Нали Кара Миа. Но все още има много готини представителки на спортуващото ни общество.
Аз придремах, а колко работа имам ама хич не ми се прави нищо. Як мързел ме е налегнал. Сега ще напиша няколко мейла, които са за понеделник, ама поне като кеся на диванЯ това да отметна.

# 1 063
Факт, Ре, заради вас оставам Heart  За другото...имам търкалце Laughing на мишката и скрол, скрол, стигам до любимите Hug Е, има леко неудобство, ама пък  си тренирам ръцете Stuck Out Tongue Winking Eye
И ся ако ме изтрият и вадя перманентния маркер и почвам да се държа кат' Благо Джизъса в Колизеума Joy

# 1 064
Ех, като бяха малки децата много обичах да пазарувам подаръци за Коледа, пък да ги опаковам, крия, че големият беше като хрътка. Ровеше навсякъде, където се сети, малката будала чакаше търпеливо до празника.  Колко лесно беше, тогава - избираш играчки и те все доволни, а сега зор голям. Хем всичко имат, хем не знаят какво искат, или ако знаят то струва майка си, баща си и цялата рода!
В на Тринки бакалията не успях да устоя на тези адвент календари.

Купих два. Един за вкъщи и един за голямото чадо и неговата приятелка. Няма как да си дойдат за празниците, а ми се ще да им усмихна дните до 25.12. Винаги съм правила такъв сладък календар, само че този, който имаме е елхичка, която вече не си знае годините, та реших да взема еленче и за тийна. Пълня джобовете с любимите лакомства на децата и сладко отброяват дните до празника. Към края на месеца ще купя дребни лакомства за трите броя маймунчета, ще напълня джобовете и единия календар с куриер ще отпраши за София.

Общи условия

Активация на акаунт