Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 938
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Германия
Не,Мист Smile само цели два дни почивка.Единия го измързелувах,сега трябва да видя с този какво да правя.Smiley
Ето ти идея от мен - да звъннеш на някого на когото от много месеци си обещала Joy
Като те набарам ще ти откъсна раздвоеното езиче, да знаеш Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart

Добро утро момичета.
Да се оплача, че няколко мсеца бях далече от форума и от прочетените последни страници ми остана горчив вкус в устата. Дано кошера се успокои скоро.

# 2 206
Аууу,как ме гепна! Smiley Обичам тееее! По късно,ще оправя тази несериозност! Kiss

# 2 207
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
естела, бабче, радвам се да ви видя. Simple Smile

стеле, на колко стана Борисата? три месеца? четири?

накара ме да се замисля колко бебета посрещнахме в темата Simple Smile Simple Smile Simple Smile

славчо на фил, после малчо на Лаватера... Бориса...
като родилен дом сме Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile  живи и здрави да са и да не пропуснете да ги намачкате Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 10:36 от st. Dobri

# 2 208
Добре,и Адриана и Лещичка.Струва ми се,че и още някой имаше 🤔

# 2 209
  • Германия
................
като родилен дом сме................
Това много ми допада. Изпуснах раждането на Бориса, а как я чаках.
Надявам се скоро да успея да я видя на снимка малката госпожица.

Аууу,как ме гепна! Smiley Обичам тееее! По късно,ще оправя тази несериозност! Kiss
Ако това се случи ще тичам да си пусна тото, със сигурност ще ударя джакпота, отивам да проверя колко е станал Joy

# 2 210
Добре,и Адриана и Лещичка.Струва ми се,че и още някой имаше 🤔

забравила съм ги, зло да ги забрави!

Simple Smile

# 2 211
  • Варна
Добре, на 8.12 ще направи 3 месеца.

# 2 212
йееееес! ще празнуваме два празника заедно значи.

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 2 213
Ерин, Бабче, радвам се да ви видя отново, момичета.
Ерин, страхотни са братчетата!
Бабче, надявам се, че всичко е наред с теб.
Мьос, стискам палци всичко да е наред.
Фил, как сте?

Писах, трих, пак писах, пак трих и след много размисли все пак да си кажа
Скрит текст:
Не знам какви обиди и грозни думи на размятани на ЛС и отказвам да нося отговорност за тях. Очевидно активността на ЛС е далеч по-голяма и динамична, отколкото в темата, и в това няма нищо лошо. Лошото идва от обвиненията и недомлъвките в темата, защото точно по този начин се забъркват кашите.
Лично аз имам някакви свои предположения и усещания, които няма как докажа по никакъв начин, а и не ми е работа. Но си стоя зад думите - те са реакции на неща, които съм видяла тук в темата. Неща, които са ми направили впечатление и са предизвикали някаква емоция в мен. Може да съм ги интерпретирала грешно, но това са рисковете на подобен тип общуване. Убедена съм, че триенето не беше случайно. Нямам представа кой/какво стои зад случилото се - може би беше недоразумение, подпомогнато от триенето, може би беше търсено. А може би се насложиха няколко неща, които се случиха по едно и също време, допринасяйки за ескалацията. Но смятам, че някой наистина стои отстрани и потрива доволно ръце, гледайки резултата.
И в крайна сметка за мен има някои позитиви от цялата история. Реакциите на част от потребителите потвърдиха мнението ми за тях, реакциите на други ме изненадаха и с положителен, и с отрицателен знак. Направих си някои изводи, та в тази връзка беше поучително.

# 2 214
  • тук и там
Кой пуловер да взема според вас.Намалени са с 57  процента, сега е момента, 100 процента кашмир.
Ама имат само тези цветове.Аз бих грабнала синият, ама  плановете ми са да го нося дългосрочно(ако не го прецакам с прането) ,а на това синичко модата му поотминава..Та по неутрален цвят ли да взема или да си взема, това дето ми радва окото..
Скрит текст:

# 2 215
  • France
Черпя ви с тази торта, че моята стана неописуемо грозна.

Децата тази сутрин я направиха на швейцарско сирене. Тук хапнали, там отчупили... после се оказа, че нямам достатъчно пудра захар за глазурата и направих глупостта да сложа от другата и глазурата не стана гладка. Много се дразня, когато се получи така. Стараеш се с часове и накрая - лунен пейзаж.

Честно казано, уморих се от тази история. Аз ЛС не съм пращала, а от 2018, от както съм в този форум, съм искала модериране 4-5 пъти и е имало причина. И нито веднъж в тази тема, и никога срещу някоя от вас. Повече няма да коментирам. Който иска да се фръцка като тодлър, който има нещо на съвестта - също не ме интересува.

Кайсия, дай насам линк. Имам празник днес.

# 2 216
  • тук и там
от Заландо е това. Избери материал 100 процента  кашмир и ще ти излязат.
Ти нали си S-ka? Да не ми грабнете пуловера, докато си избера цвят..Blush ХубУ че съм по-едричка..

# 2 217
  • France
S съм нагоре, надолу - според зависи Joy

# 2 218
  • Германия
Фил, честит ти празник.
Кайсия, синьото, много важно че му отминава модата, щом този цвят ти е на сърце. Но аз не съм критерий, не ме интересува нещо модерно ли е или не, важното е на мен да ми харесва

# 2 219
  • София
Не видях пуловерите.
Относно личните по темата аз съм получавала от двама души. Крот и Ваичка.

Общи условия

Активация на акаунт