Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 780
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 2 190
Либето се прибра от дългата командировка, буквално от вратата го блъсна реалността - потеглиха с номер 2 към спешното със съмнение за счупена ръка. Чакат за прием, чакам новини и аз. Сезонът може би беше до тук. Може би не.

# 2 191
Според мен цялата работа е едно голямо недоразумение, в което модераторите имат голям пръст. От толкова триене накрая се стигна до счупен телефон.

Съгласна.

И пак се заговори за "чатове на лични". Кому е нужно? Който ги има и ги е чел- халал да са му. Да си пази инфото и да му се "радва" там. Не само да разлайва кучетата по този начин. Или пък като е толкоз ербап- да ги качи, да видим и ние от публиката какво толкова има написано в тях.

Подозирам, че бая неща не съм прочела, но не си спомням Бобчи "да сме я правили на салата" преди последното й отегляне. Тогава по спомен ги проследих събитията. Решението си е нейно. Преценила, направила го е. Но хайде да не се вменява масова вина, защото не беше така. А една лъжа, повторена няколко пъти, става истина. Ходи после обяснявай, че нямаш сестра, упссссс- вина.
Чатовете по мой спомен бяха хвърлени в нищото като някакъв таен заговор,дето нещо много важно се е случило.
Кой ербап,кой не...кака се ожени.На мен лично и на клюкарската ми душа е интересно,как два месеца всички са гадали,кво що,баннаха Сестрата и се сетихме и за стари работи.
Само си разсъждавам.

# 2 192
Мöß, дано не е това

Досега се правих на редактор плюс преводач на два езика. И то, след като е минало през превод от агенция на единия. Имаше цели липсващи абзаци. А бях планирала да уча. Хем знам, че делегирането на такива дейности накрая се връща като бумеранг към мен. Освен да лягам, че не остана много време за спане.

# 2 193
  • France
Спите ли? Слав е с 38,2 и се вдига. Смених и един диаричен памперс. И мигрената ме почва. Cry

# 2 194
  • София
Оле, милото Славчо.
Мьос, дано да е нещо леко. На тренировки ли се контузи детето? Това ми е голям страх.
ДУ.
Кафе? Заповядайте.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 06:28 от бъръльо-бъръльо

# 2 195
Добро!
Днес ми е последен ден в къщи и се чудя от къде да я захвана, но първо кафето.
Фил, горкият Славчо ❤️
Ерин, прекрасни са момчетата, пу-пу! Липсваше ни.

# 2 196
  • тук и там
Добро утро!
ММ  днес в командировка.Гледам ,че сложили знаци пред нас -ще копаят  явно. Май оптичен кабел слагат, целият квартал разкопан.Корема ми продължава да къркори и бълбука...
Хубав ден от мен!  Дано не вали...

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 08:23 от Кайсия

# 2 197
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кайсийке, много ти е кайсиен аутфита Wink Simple Smile харесва ми.

всички стеми много вещерски прекрасни Simple Smile Simple Smile Simple Smile

видях рецептите за Добуш торта и сега ме тика, та чак бута... добре, че нямаме толкова масло вкъщи.

# 2 198
Утро! Hug
Мöß, какво стана? Дано е по- малкото зло. Hands Pray
Фил, а при вас има ли вариант педиатър да дойде на място? Къса ми се сърцето, като чета за болни дечица.

видях рецептите за Добуш торта и сега ме тика, та чак бута... добре, че нямаме толкова масло вкъщи.

Баба ми традиционно я правеше за НГ. Подготвяше я на 30- ти и оставяше на хладно блатовете да попият хубаво.
Ех, спомени!!!

# 2 199
Добри, добре, че не е в тази тема, та не трябва да си правя труда да качвам в първия пост 🤣🤣🤣
Обещала съм там да пиша там рецепта за новогодишната ни семейна торта. Дано не забравя.

# 2 200
Снощи се прибраха в 4 от спешното. Успях да разбера, че не е счупена, но е шиниран и превързан. Не ги разпитвах повече, бяха ужасно уморени. Чакам да се събудят и ще разбера подробности. На тренировка се е контузил, да.

О, на баба добуш тортата. Правеше я всяка събота-неделя, когато се събирахме всички заедно. За рождени дни беше триетажна.

# 2 201
  • Варна
Така, понеже и аз бях докладвана и с бан за две седмици, заради това не съм се разписала. Тея, дето най-много дрънкат също докладват и да,Тили, направиха я Бобчи на мармалад. Всеки ден намеци, писане на лични неприятни неща. Аз обаче за разлика от нея щях да обясня доста работи на някои хора . Грозно държание, много грозно.

Добриня, добре сме с Бориса, малката расте и хубавее, аз й се радвам и всеки ден съм благодарна, че имам това чудо сладко. Благодаря, че питаш.

# 2 202
Естела,здрасти! Радвам се да те видя! Да смачкаш Бориса от мен!

БобчА! Kiss

От мързел се научих да пия кафе без захар на времето,сега от мързел,ще взема да спра цигарите.Smiley Искам да изляза,ама нямам желание.Много е мокро на вън.

# 2 203
  • Пловдив
Крот, мяса да си в отпуска...м? Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

Добър ви ден!

# 2 204
Не,Мист Smile само цели два дни почивка.Единия го измързелувах,сега трябва да видя с този какво да правя.Smiley

Общи условия

Активация на акаунт