Да помогнем на Дари - SMS на 1365 (Mtel и Globul)

• 37 509
  • 774
  •   1
Отговори
# 660
пак  от сайта на Дари:
искаме да ви зарадваме, че от 28.12. до 07.01.2007 са изпратени 64 251 съобщения и приходите от тях възлизат на 75 894 лв .
Считано от утре - 11.01.2007 - колегите ни от още 6 радиостанции се включват в кампанията, а именно - Радио 1, Ретро радио, БГ радио, Радио Нова, Радио Енерджи и радио Гонг. Очакваме и радио ФМ+ Пловдив също да започне излъчване на съобщението за Дари.
Очакваме тези дни и Вивател да предоставят същия кратък номер 1365 и за техните абонати.
Поздрави: екипът на Сити - радио и телевизия

# 661
Много е тежко... Пратих няколко СМС-а, но не исках да чета, за да не се разтройвам. Не се стърпях и разгледах сайта. Милото детенце... толкова ми е жал и за него, и за близките му.
Има ли излекуван от левкемия? Има ли вероятност детето да бъде излекувано, като се съберат парите?

# 662
Раздухах сайта на детето на всичките ми другари по имейлите, че и до САЩ писах (там надеждата ми е в по-големи размери). Дано успеем Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig.

# 663
Снощи имаше и репортаж по BTV.
Радвам се ,че все повече хора се включват.
Мъчно ми стана и за всички други деца в същото положение.
Милите ангелчета - само очите им виждам, толкова невинни, жадни погледи...
Какво можем да направим за да имат шанс всички онкоболни дечица?

# 664
Много е тежко... Пратих няколко СМС-а, но не исках да чета, за да не се разтройвам. Не се стърпях и разгледах сайта. Милото детенце... толкова ми е жал и за него, и за близките му.
Има ли излекуван от левкемия? Има ли вероятност детето да бъде излекувано, като се съберат парите?

ДА, има  излекувани.
Даринка ще е сред излекуваните!!!

# 665
ДА, има  излекувани.
Радвам се много да науча това.
Моля се от сърце да стане Praynig!!!

# 666
mNOGO E TUJNO VSI4KO TOva!i az pomognah na Dari!jalko 4e nemoga s pove4e!No iskreno se nadqvam da sa  pove4e otzovalite se hora!

# 667
  • София
Много се радвам да ви съобщя, че и Нов български университет, където работя, също се включи в кампанията за помощ на Дарина! Убедена съм, че всички ние ще й помогнем да се пребори с болестта! Hug

Важно е, обаче да не забравяме и другите болни дечица!

# 668
  • В светлината на слънцето

[/quote]

Дай Боже  Praynig И аз вярвам в това!!!

Момичета, не искам да разводнявам темата, но все си мисля, че ако се даде малко повече гласност на този фонд за лечение на децата в чужбина, има шанс повече българчета да живеят. От самото му създаване аз превеждам определена сума всеки месец. Призивът в началото беше всеки да превежда по 1 лв - не повече. Представете си всеки месец 1 милион работещи в България да превеждат по 1 лв. Това е по 1 милион лева всеки месец. Само пресметнете на колко деца ще бъде помогнато. А съм сигурна, че много хора няма да се ограничат само с този 1 лв, а ще превеждат и повече. Както правим аз и голяма част от моите колеги. Каква ми беше изненадата в края на годината, когато разбрах, че на този призив сме откликнали едва 1000 души от цяла България. Единственото смислено обяснение за малкия брой хора е липсата на достатъчно добра рекламна кампания. А знам, че вече има излекувани не едно и две деца от този фонд. Сигурна съм, че много хора ще откликнат, така както направиха и за "Българската Коледа", така както правят и в момента за Дари. Все си мисля (и се надявам), че всички заедно бихме могли да спасим повече детски усмивки.
Извинявам се за оф-а, но толкова ми става мъчно като чета за такива случаи и се ядосвам на себе си, че нямам възможността да помогна с повече.  Cry

# 669
  • Русе
Когато, миналият месец отворих сайта нямаше номер за SMS-и. Радвам се, че вече има такъв. От утре ще го разпространяваям. Вярвам , че Дари ще бъде излекувана.   

# 670
[/quote]

Момичета, не искам да разводнявам темата, но все си мисля, че ако се даде малко повече гласност на този фонд за лечение на децата в чужбина, има шанс повече българчета да живеят. От самото му създаване аз превеждам определена сума всеки месец. Призивът в началото беше всеки да превежда по 1 лв - не повече. Представете си всеки месец 1 милион работещи в България да превеждат по 1 лв. Това е по 1 милион лева всеки месец. Само пресметнете на колко деца ще бъде помогнато. А съм сигурна, че много хора няма да се ограничат само с този 1 лв, а ще превеждат и повече. Както правим аз и голяма част от моите колеги. Каква ми беше изненадата в края на годината, когато разбрах, че на този призив сме откликнали едва 1000 души от цяла България. Единственото смислено обяснение за малкия брой хора е липсата на достатъчно добра рекламна кампания. А знам, че вече има излекувани не едно и две деца от този фонд. Сигурна съм, че много хора ще откликнат, така както направиха и за "Българската Коледа", така както правят и в момента за Дари. Все си мисля (и се надявам), че всички заедно бихме могли да спасим повече детски усмивки.
Извинявам се за оф-а, но толкова ми става мъчно като чета за такива Бслучаи и се ядосвам на себе си, че нямам възможността да помогна с повече.  Cry

[/quote]

Ще изпращам SMS-и за Дари, докато не видя изписана на сайта, сумата необходима за лечението и, защото знам, че родителите и не биха злоупотребили със средствата.
Изпратих и в кампанията "Българската Коледа".
Моля те, дай повече инфо за този Фонд. Кои са инициаторите,как се разпределят средствата, къде и как превеждаш суми....
Мисля, че инициативата за Даринка и нейния успех /в това не се съмнявам/ ще направи всички ни по-добри и отзивчиви!

# 671
http://www.cfld-bg.com/

Освен другото, разгледай колко са постъпленията на месец. Средно по 25 хил. лева.

За година, сумата става 300 хил. лева. Два пъти по-малко от нужните на Дари.

Ами всички останали деца? Създателят на сайта на Дари, предложи име на общата ни инициатива - вашата, нашата, на всички останали - Коледа 365.

Защото за тези деца, всеки ден трябва да е Коледа. Иначе, нямат шанс....

# 672
Реклама му трябва на този фонд за лечение на деца /както на Българската Коледа/, та да не го забравяме.
Става въпрос за нашите деца.

# 673
Реклама му трябва на този фонд за лечение на деца /както на Българската Коледа/, та да не го забравяме.
Става въпрос за нашите деца.

Мисля днес да пиша на Господарите.
Смятам , че този фонд не само трябва да се разгласи, а да се РАЗТРЪБИ.
И ето, пак съмнения се прокрадват у мене.
ЗАЩО НЕ Е ПРАВЕНА РЕКЛАМА ДОСЕГА? ПАК ЛИ Е САМО ЗА БОГОИЗБРАНИ? Embarassed Tired ooooh!

# 674
Не мисля че е за богоизбрани, но съм убедена, че не се прави необходимото за да не забравят хората за този фонд и за нуждата на много деца от навременно лечение.
Защо за Българската Коледа има такава масирана реклама, при това е периодична акция, а за фонда в началото споменаха и толкова. #Crazy
Не е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт