Искам да кажа...(200) през ноември 2022

• 40 204
  • 978
  •   1
Отговори
# 120
Добър ви ден.
Станах рано и отметнах задачки- закачки. И при нас е смътафръцано времето, но не се оплаквам. Още.
Тути, подхвани се рано, че по- бързо да мине.
Боби, и аз недоумявам с тези домашни... Щом в петък е бил на занималня, би следвало всичко там да е подготвено за понеделник.
Титина е публикувала снимки във фб., значи е добре. Simple Smile
Деси, лек път, бързо да влезете в ритъм и да няма много сълзи. Как е котанчето?
Съни, прободе ме в сърцето с рачела.
О, вече дават коледни филми....

# 121
  • Canada
Мари ме изпревари, същото щях да кажа за Тит😁

Съни, усмихна ме, баба правеше рачел.

Книга на д-р Меркола чета, настръхва ми козинката 😁

От известно време варя на Шоколадко свински комплекти за пача, заради колагена. Миналата седмица ММ му завидя, та тази правих и за него 😁 За по префинените - мусака.

# 122
  • Бургас
Нещо съм пропуснала за Тит,паднала е,така ли,дано е добре!

Аз си бих камшика от работа. От миналата неделя не съм почивала,днес взимам смяна на колежката,ще почивам чак във вторник. След двата дена лудница,която имах, полага ми се,да си тръгна рано.

По-едно време бях на книжка и пилешка супа,на топличко....
Сега у дома,ще видим,какво-що с домашните за утре.

# 123
  • Бургас
Тути, Лин, до утре нищо да ви няма.

Изгоря ми прахосмукачката, ще видим мъжо дали ще се справи с ремонта. Поне успях да изчистя хубаво детската стая, местих легла и други мебели и онази в последната секунда извади искра, да се усетя може би да поспра, че е 14 часа Simple Smile, а и стига толкова зор.

Свеки ни направила пилешка супа и заек с ориз /мамим двете домашните, че е пилешко/, майчето се отчете и тя с мръвки, курабийки и меденки, така че следобед ще се отдам на мързел.

Боби, като за първокласник наистина много неща му остават за уикенда, какво толкова правят на занималнята. Нещо явно там куца, дисциплина, организация.

# 124
Как успяхме да изядем 7 пици (домашни) не зная. Вярно, че не бяха много големи, ама нали пък всички сме на диета, сЕ пАк 😆
Направих и мъфинки с овесени ядки и ябълки. Явно си е есен вече.

Толкова е хубаво времето при нас, че си измих и прозорците. Само в хола и кухнята, ама се брои.
Отивам да измета и листата, че предполагам това ще е последния такъв прекрасен, топъл ден. После хибернация до пролетта 😁

# 125
  • някъде ... тук ...
След едни рилски езера вчера, Рупите и баня снощи и тази сутрин и обяд с приятели на тяхното село, вече почиваме в къщи...
Снощи ме боляха краката малко, но днес съм ОК.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 16:00 от ЕлиТ

# 126
Руми, легни почини.
Прибрахме се в апартамента, положението е всичката е Съни втасала, само не се е разкрасила. За да не ми изгори прахосмукачката като на Селесте, почивам с маска на лицето. Честенето ще почака. След два дни рачел, сега пека тиква. Свинска му работа.

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 17:06 от Sunny29

# 127
Тука съм, но много тежка програма. Днес киснах рамото в Мъртво море, казаха ще живея

Първата снимка е от Араш ( най-добре запазения римски град в света)

# 128
  • Бургас
Аууу, разкошни снимки, момичета!

А,такаааа,разписвайте се,че ви мислим,девойки!
Лиляна,Лято,Ени и те да се включат.
Още някой ми се губи 🤔

# 129
Привет, момичета!
Телефонът ми се счупи и не съм влизала от доста време, иначе ви чета.
Хубава неделна вечер!

# 130
  • при моите деца .....
Ох, то не е сигурно много домашно, но да се упражнява, да пише, да чете...
3 страници написа, но се изморява и му давам междучасие....
Това и още една страница, непълна.

# 131
Боби, докато те слуша, давай му да пише. Аз моята не съм видяла да учи, все няма нищо, все си е написала. Сега митка на кино с приятелки.
Тина, ще чакаме още снимки, тези не са достатъчни;)
Съни, ще ме амбицираш да сложа една маска, нищо че съм сополива;)
Днес няма да чистя, няма и да готвя, ядосали са ме домашните. Ще седна да чета с чипс, да дояждат, хладилникът е пълен.
Ели, много е красиво!
Благодаря на всички за пожеланията, няма да е до утре оздравяването, че много кихам, ама ще мине. Хубавото е, че нямам температура, апетит -имам;)

# 132
  • при моите деца .....
Много хубави снимки....
4 пъти съм била на Рилските езера, искам да отида и с Митето...
Сега Марти прави тест към Гьоте, за да се запише за курс за подготовка за тест ДАФ.
Има 66 от 70 точки.
Доволна съм.
Дано се подготви на курса добре и за теста.
Да сбъдне всичките си мечти.
Тути, мисля да го карам да пише по малко през почивните дни, дори да няма домашно.
Неграмотността е голям проблем...
Има в училището ни клас, в който само 6 ученици могат да четат....
Тревожно е.... Страшно е....
Искам децата ми да са грамотни.

# 133
Тук съм аз,нищо ново. Днес лежане,ядене,ядене,лежане.. 😆 За вечеря само една картофена крем супа правих. ММ каза,че след малко пак ще яде нещо. 😁 Дребната ме похвали,че била по-хубава от колкото в ДГ.
Имам един купешки крем карамел в хладилника,да го изям и него и да мирясам. За свое оправдание ще кажа,че чакам МЦ,за това ям толкоз.

# 134
  • Бургас
Ени,в момента имам пилешка супа,но ме подсети и за картофена крем супа. Правя си и кротончета,лимонче,магданоз,чер пипер и ....☺️🤗стой та гледай!

Боби,не го мъчи много Мите. Предполагам,че в училище ги натискат вко.
Поне моя дребния,до 4 клас яко учене,дисциплина и знания! Госпожите му бяха страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт