Искам да кажа...(200) през ноември 2022

• 40 212
  • 978
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
И моят план беше да си чета следобед, но само яденето на чипс ми се получи, че току някой се извървяше за гушкане. И като кресна, че искам едни 10 минути пълно спокойствие, сам сама, ми се сърдят.
За капак ММ реши, че в 19ч и при изгоряла прахосмукачка е най-подходящият момент да разглобим и изхвърлим една кошара, която не е помръдвана близо 6 години от мястото си. "Ми к'во толкова, имаш метла Joy, после с мократа гъба и готово." Добре че не я яхнах тая метла.

# 136
  • Бургас
Оххх, Селесте,разсмя ме 😂 Мъжка му работа. Връчи му метлата и готово!
Новинка 🤗 знам, какво е да си без телефон. Пожелавам ти,скоро да си на линия редовно!

# 137
Оххх, Селесте,  ми връчи му я.
Моят се готви за двуседмична командировка,  обаче е кахърен, все едно на война ще ходи.

# 138
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събудих се преди алармата....
Сега сядам с кафето....
Дано е спокойна работната седмица.
Хубав ден!
Щастлива и спокойна седмица!

# 139
  • Бургас
Добро утро!
Спорна седмица!

# 140
  • на Мелмак
Добро утро,

Събуждах се няколко пъти, но сега уж съм наспана.
Днес ще ходя на физиотерапия, дано има ефект.
Чудя се какво ядене да направя, имам 100 идеи, но домочадието не знам какво извъобще ще яде Grinning

# 141
Добро утро!

Снощи правих агнешки котлети, станаха мозък. Довечра се каня да ходя на йога, така че ще сме на багети с мезелъци.

Тути, дано днес си по-добре!

Ети, дано физиото помогне. У дома, при счупено и извадено рамо обаче, имаше чудотворен ефект.

Спокойна седмица,  банда!

# 142
Добро утро.
Тути, как си? Мони?
За манджоре ще пека някаква наденица Петрохан от Лидл- била вкусна. Направила съм и туршийка (само от моркови) вече е готова за хапване.
Съни, бързо да минат тези 2 седмици.
Хубава седмица!

# 143
Добро утро.
Мари, благодаря,  аз драма нямам,  мъжът ми има Grinning
Ети, са помогне бързо.
Вчера нещо съм предобрила с маските, лицето ми е зачервено. И след като намазах 3 неща, за да го успокоя поне малко, намерих крем специално за такова зачервяване.
Хубава и успешна седмица.

# 144
  • гр.София
Добро утро ☕
Прибрахме се снощи, сега пия кафе и трябва да се пазарува, после малко фитнес да размърдам кокалите 😁
Щерката отиде на училище мрънкайки и кисела, искала си в България...
Хубав ден момичета 🤗

# 145
  • Germany
Добро утро!
Закарах малкият на училище и прилегнах пак, че се изтощих. Нещо ми изтръпват кутретата на двете ръце. Не непрекъснато. Чудя се дали да се филмирам...
Влажно и мрачно е днес. Следобяд обаче го дават слънчево и мисля да се пробвам да постоя на двора. Последен ден карантина ми е, но все още се чувствам болна. Ще се тествам утре, но според мен още ще е положителен теста.
Хубава и спокойна седмица на всички!

# 146
Добро утро Simple Smile
Съни, имам крем за успокояване на зачервявания, който никога не е влизал в употреба. Не мога да му измисля приложение и ще му изтече срока на годност, без да е употребяван.

Новинка, преди време бях със сгъваем Самсунг за около 10 дни. Сякаш част от мен я нямаше. Simple Smile

Ети, ако е правилно назначено, физиото ще помогне.

Деси, планирай следващото прибиране Simple Smile Отивам на фитнес и аз.

# 147
  • на Мелмак
Лелиии, колко неща свърших от сутринта!
Пазарувахме, през месарница, купихме мивка за кухнята в Пловдив. Ходих да си запиша часовете за физиотерапия, ще имам и лечебна физкултура. Направих мусака, баница, изпекох чушки за салата. Искам да излезна на вън за бира, че времето е чудно. Един кекс после и дрехите да оправя довечера. Две съдомиялни, да са живи и здрави машините. Утре гости ще имаме към обед. Доволна съм.

# 148
  • Бургас
Охх,доядоха ми се печени чушки.. Лоша Ети ☺️❤️

# 149
На мен нещо ич не ми се работи, а има време още до края на работния ден...

Общи условия

Активация на акаунт