Искам да кажа...(200) през ноември 2022

• 40 215
  • 978
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Ети, казахме да почиваш, а ти не си спряла.

Аз днес съм подкарала кухненските шкафове, остана ми да изчистя плота и запразнявам. Утре съм на маникюр и си търкам с мерак.

Мони, един по един да излизате без "бонуси" от карантината.

Съни, да минават бързо командировъчните дни за кахърния Simple Smile

# 151
  • Бургас
Имам чувството, че за няма и месец, откакто съм спряла децата от стол съм сготвила повече храна,отколкото за 11 години брак Wink

# 152
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събудих се преди 5...
Очаква ме натоварен ден...
Утре сме на преглед при проф. Оскар, нямам шофьор, това трябва да организирам.... Не обичам промяна на плановете в последния момент....
Хубав ден!

# 153
Добро утро.
Хубав и  успешен ден.

# 154
  • на Мелмак
Добро утро,

Честито на всички именници днес!
Живи и здрави да са!
И аз станах преди 5 от страшен сън, дано не се сбъдне.
Хубав ден ви желая!

# 155
Добро утро!

Май е пълнолуние, може би за това и аз не спах много добре...

Нищо за казване при мен.

Спокоен ден,  банда!

# 156
  • гр.София
Добро утро ☕
Наваксах събота и неделя 😁 голяма умора.
Днес, имам голямо домашно по немски, после фитнес и среща с приятелка.
Вчера изпекох едно пиле, та ще има и за днес, мисля в лаваш днес да го нарежа, като дюнер да стане и едни картофки на фраера, щерката ще е доволна.
Започвам да се оглеждам за коледни украси.
Хубав ден момичета 🤗

# 157
  • Germany
Добро утро!
Закарах малчо на училище и пия кафе. Май съм по добре днес. Не съм се будила да си слагам капки през нощта и като цяло главата ми не тежи, като предните дни. Продължавам обаче нищо да не подушвам и храната ми е безвкусна. Имам и разстройство. Пих снощи Тазектан, да видим дали ще има ефект.
Честити да са всички именици! Малкият също празнува днес. Да ни е жив и здрав!

# 158
  • Бургас
Добро утро!
Честити да са днешните именици! Здрави да са!

Деси, лаваш питките ги режа на две, завивам всяка половина на конус и захващам ръба с клечка за зъби. Пека ги надупени за 5 минути във фурната и после пълня със смес от айсберг, пилешки хапки, някакъв сос, царевица, каквото имам. Супер стават.

Ети, днес ще сме по вчерашното ти меню, баница и мусака. Бях го решила и ми стана смешно като те прочетох.

Изпратих си заявките рано рано и заминавам на маникюр и педикюр, довечера съм и на театър, наградила съм се подобаващо, то не може само Пепеляшка да съм.

Мони, честит ви именик! Здрав и успешен да е!

# 159
  • Бургас
Честити да са имениците!
Здрави и щастливи!

# 160
Честито на имениците! Здраве и щастие пожелавам!
Мони, радвам се, че се подобрявате. Мъжът ти как е, беше писала, че го кара най-зле?
Аз днес почти не кихам;)
И също като Алето и Ети не спах добре и се събудих със странно усещане, сигурно е сън, който не помня.
Деси, пълна ти е програмата, радвам ти се на активността.
Селесте, на кое казваш лаваш питки? Аз съм взимала лаваш от метро, но е на тънки кори, не като питка.

# 161
Честито на всички с ангелски имена Simple Smile

Скрит текст:
аз и девойката сме сред тях Simple Smile  

Лаваш питките, които знам, са като големи палачинки.

Тази нощ сънувах странни и подробни сънища, нетипично за мен.

# 162
  • Germany
Лин, честити да сте с девойката!
Тути, мъжа ми е по добре. От 2 дни не е дигал Т, но е отпаднал и кашля. От вчера пие Бромхексин и кашлицата не звучи по същият начин и каза, че по лесно отхрачва. Снощи видях, че има и подут лимфен възел на врата, та явно няма да го пусне скоро тази гад.
На мен днес ми изтече карантината /5дни е при нас/ и реших да си направя тест да видя дали съм негативна. Еми, не само, че не съм негативна, а и 2рата черта ми е супер ярка, демек съм си заразна. При малкият на 6тия ден вече нямаше черта.

# 163
Мони, айде вече да минава тъпия вирус!

Честити да са всички празнуващи днес!

# 164
  • Бургас
Мони, моят тест в края на карантината също позитивира на секундата и тогава нали се чудех дали да си прибирам децата. Бях чела, че може да дава + резултат дълго време, без реално да си зарАзен. Аз тогава не заразих никого.

Тути, точно както ги е описала Лин са, като големи палачинки. Лаваш или тортили питки. Купувам ги от Лидл.
Скрит текст:
Лин, честити да сте с девойката! Здрави и щастливи бъдете!

Общи условия

Активация на акаунт