Искам да кажа...(200) през ноември 2022

• 40 217
  • 978
  •   1
Отговори
# 165
Дядо позитивира по спомен повече от 15 дена след първия положителен ПСР, като го приемаха в болницата.
Аз не съм се тествала след края на карантирана, ама моята беше 14 дена.

# 166
  • София
Честито на имениците, да са здрави и щастливи!
Дъщерята започна да кашля Confused, така не сме се завъртали в боледуване от години.
мони, бромхексин на хапчета ли пие?
Утре трябва да ходя на ехо и мамография,  ужасно се страхувам.

# 167
  • Canada
Бъни, всичко ще е наред!

Честити да са всички именици, здраве, радост и успехи да им носи името. И щерката празнува  днес.

Обратното броене при мен започна, два дена да избутам и две седмици не ща да чувам за работа 😁

# 168
  • при моите деца .....
Привет!
Минавам да поздравя всички празнуващи днес.
Бъдете здрави, щастливи, обичани, ценени!
Носете с гордост имената си.
Уморена съм....
Утре сме на София, Митето на очен преглед.

# 169
Честити да са имениците. Лин, здраве и щастие за теб и дъщеря ти.

# 170
  • Бургас
Аз съм доволна от подаръкът,който трябваше да избера за шефката ни.
За втора година,мен нагърбиха с тази задача.
Доволна съм от бързината и красотата,която изработи тази жена.
А,красотички има още много в сайта й. Споделям и с вас,понеже предстоят празници и идеи за подаръци.
Съжалявам за лошата снимка,но телефона толкова може 😭

# 171
  • Бургас
Карз, и аз й разгледах нещата след препоръката онзи ден и мисля да си подаря един комплект.

Моят театър се размина. Нагласих се, юрнах мъжо да си хваща такси след работа, че да е навреме вкъщи, за да поеме децата, отивам и сори, постановката е отложена.

Бъни, всичко ще е наред. Flowers Four Leaf Clover

Фонс, весел празник и у вас!

# 172
  • Бургас
Еее,Селесте,много кофти така...да се настроиш за нещо и да не се осъществи... Друга дата наарочиха ли?
Да се похвалиш после,какво си избра от бижутата. Много са красиви и бързо работи жената. А и цените са напълно достъпни.

Болните да оздравявате!

На мен ми е студено,втриса ме...еми,така е - не мога на студ и това е!

# 173
Честит празник на Лино и щерка, на Фонсината щерка, на Мониното момче, на синчето на Лято.....има ли още?
Бъни, Боби, стискам палци за утрешните прегледи.
Селесте, първите питки, които си показала са лаваш(няма мая в тях и са по- сухи), вторите са тортили- по- жилави и с мая в тестото.
Определено у дома тортилите се предпочитат пред лаваша.
Съни, как е без ТМ?

# 174
  • Бургас
Карз, насрочили за 16.02. Поисках да ни върнат парите, за след 3 месеца не ми се пазеха билети.
Глътни нещо загряващо ти и лягай.

Мари, и ние харесваме повече тортилите.

# 175
  • Germany
Бъни, да, на хапчета пие Бромхексин. Трябва 3 пъти, той го пие 2 пъти по две.

# 176
  • На брега на реката
Добро утро!

Честити да са вчерашните именици! От здраве и късмет, да не се отърват! Сещам се, че и малката, сладка Бухтичка на Бел е именичка!

Ние имахме неприятни изживявания! Рожденния ден на Теичка мина чудесно, но на другия ден, един по един окапхме почти всички и малки и големи! Някои с повръщане, други с разстройство, а трети и с двете. Много гадно, за дечицата най-вече, но се оказа, че те го минаха най-леко, слава Богу! Вярно, че за 24 часа отшумя, но е много изтощително!
Предполагам, че от детския кът в заведението, където ни мина повечето време с внуците, защото храната беше, кой - каквото си поръча, т.е. не сме яли еднакво! ММ за малко да стигне до Бърза помощ!

Днес съм на работа, ама така да не ми се ходи...!

Боби, стискам палци за Митето!

Ети, да се похвалиш с подобрение от процедурите!

Хубав ден, момичета!

# 177
Добро утро.
Мари, просто имам повече ангажименти без мъжа ми,  защото водя и вземем детето, на тренировка го водя и си е голямо тичане вечер. Иначе мъжът ми в петък ще си дойде и ще тръгне пак в понеделник,  така че не толкова дълъг период.
Боби, Бъни, дано всичко е наред.
Селесте,  много кофти така.
Бубе, много неприятно.  Тъкмо си мислех вчера,  че се загуби,  а то имало причина.
Хубав да е денят ви.

# 178
  • На брега на реката
Така е , Съни! Ние останахме още 2 дни в София, уж да се порадваме на децата и да помогнем, а то кво стана - лазарет! Пак бяхме от помощ де, ама що да е така?!

Бъни , и при теб всичко да е наред!

# 179
  • при моите деца .....
Добро утро.
Бубе, важното е, че сте добре сега, но много неприятно.
Събуди ме алармата..
Уморявам се.... Два дни с 20 000 крачки, буквално тичам от ангажимент на ангажимент.... Водя Митето на училище, лигопед, след това на волейбол....
Стиснете палци днес по обяд, в 13.30 сме на преглед.
Хубав ден!

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 06:23 от * Боби *

Общи условия

Активация на акаунт