Искам да кажа...(200) през ноември 2022

• 40 244
  • 978
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Добро утро!

Честити да са Никитка и на Мони осемнадесет годишния! Живи и здрави и много успешни да бъдат!
Ако направя 20 хиляди крачки ще трябва с линейка да ме събират сигурно!
Ние пък сме готови с подаръците за Коледа. Даже купихме и нова елха!
Честити да са Катетата!
Хубав ден!

# 706
Честит имен ден ден на Катетата! Снощи беше уникално на концерта, днес не мога да говоря от пеене, но душата ми е пълна, имам чувството,че си прибавих някоя годинка:sunglasses:. Сега кафе и фризьор,че съм за боядисване.Хубав ден:heart:

# 707
  • София
Мони, честито да ти е голямото момче! Да бъде много здрав, успешен и да ти дава само поводи за гордост! 🌷🍀🌷🍀🌷🍀
Честит имен ден на Катенцата! 💞
Аз днес чакам моя приятелка от детинството да дойде тук по задачи и се надявам да успеем да се видим вечерта със семейството й.☺
Спокоен ден и от мен!

# 708
  • гр.София
Добро утро ☕
Мони, да ти е жив и здрав порасналия младеж, да му се сбъднат всички желания, да има много късмет 🥰🎂
Никитка, жива и здрава и ти 💐
Честити именици ако има ✨
Аз днес съм канена на ИД на едната дружка.
Започвам да се подготвям за изпита, вече имам дата 😁
Трябва да се боядисвам, да ида да купя подарък и на фитнес а и едни гъби с ориз съм обещала на ММ.
Хубав ден момичета 🤗

# 709
  • Germany
Благодаря ви за пожеланията! С такава усмивка стана новият възрастен днес Simple Smile Пожелавам му да е все така позитивен и с усмивка и кеф да му се получават нещата! Но най вече да е здрав!
Вчера беше на специален преглед за лещи в една оптика и специалиста му казал, че според него има недостиг на кислород в очите и може би не е добре да слага лещи, да се консултира с очен лекар. Няма да ви казвам какво ми мина през главата, като ми го каза. Ние бяхме на преглед лятото и всичко беше наред. Сега ще търся да го види някой още другата седмица. Иначе той няма никакви симптоми за подобно нещо /четох в нета/, та се надявам този да се е престарал. Аз разбира се пак не спах от нерви и подозирам, че ще заспя на масата в ресторанта довечера...
Честити да са имениците!
Хубав да ви е деня!

# 710
  • София
Мони, всичко ще бъде наред! Не влизай във филма само заради едно мнение. Твърде вероятно е да греши. Изкарай си подобаващо празника довечера. Blue Heart
Аз с умиление си спомних сега моя 18ти рожден ден. Няколко години по-рано го чаках с нетърпение. На властния ми баща бях казала, че само да навърша 18 ще изляза на квартира, за да не ми казва той постоянно какво мога и не мога да правя. Е, познайте дали съм го направила... Simple Smile
Сега от позицията на опита вече съм му благодарна за всичко, което е правил в името на моето възпитание.

# 711
Честито на малкия вече голям рожденик и на маааалко по-голямата от него Никитка! 🍀🌹🌸 Да илядите!

Днес закъснях 20 Мин за работа, което тълкувам като добър старт на деня. 😃

# 712
  • Бургас
Добро утро!
Честито пълнолетие на синът на Мони! Да е здрав,щастлив и успешен! А мама Мони,да не се филмира излишно!
Честито на Катетата !
Савина,на кой изпълнител беше на концерт?

# 713
  • Бургас
Мони, честито да е порасналото ти момче! Да е здрав и с лекота и усмивка да сбъдва мечтите си!

Честити да са и Катетата! С добро да се чува името им!

Чакаме пред кабинета на ЛЛ. Бактерия не е изолирана, което е добре, ще видим как ще борим упоритата кашлица. И двамата кашлят синхронно, не се търпи.

# 714
Мони, да е здрав, щастлив и успешен синът ти Simple Smile

Селесте, сега си спомних, че компресите със синап на гърба много помогнаха на дъщеря ми, когато беше с пневмония. Правеха й ги в болницата.

Савина, махна или прибави годинка? Simple Smile
Ядосвам се, че в понеделник пропуснах хубав концерт, утре ще пропусна още един. Ако знаех по-рано, щях да се организирам.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 11:48 от Linofrina

# 715
И аз много тача лапите със синап, само трябва да се внимава да не се изгори кожата, не се седи много. Аз веднъж попрекалих...

# 716
  • София
Селесте, дано намерите нещо, което да ви помогне. Такава кашлица наистина е много досадна.

# 717
  • Бургас
Дребния вчера е изсмукал един пакет билкови лукчета с мед. Вечерта му дадох ацц и спа без да кашля.
Да видим днес как щее

# 718
  • Germany
Селесте, Карз, ето този сироп помогна за кашлицата на големият след ковид - https://apteka.framar.bg/02005286/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%BA%D1%81 … _ofsXpC-APptc9zRc
Благодаря на всички за прекрасните пожелания за рожденика ни!
Аз взех резултатите от кръвните ни изследвания. На мъжа ми холестерола и триглицеридите обичайно са високи, другото му е ок. При мен ме притесни високо желязо, при нормален феритин и леко повишен единият чернодробен ензим. Ще се ходи явно друга седмица при личният.

# 719
Мони, здрав и щастлив да е големият пораснал мъж!

Честити празнуващи именици 🍀

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 20:58 от rummi_pl

Общи условия

Активация на акаунт