Искам да кажа...(200) през ноември 2022

• 40 239
  • 978
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
И двамата са с чисти гърди, при Вики засега няма нищо тревожно, тъй рече ЛЛ, та ще е с леката артилерия, но Марто минава на АБ въпреки изследванията. Цял месец ту се оправи, ту започне нещо, така че няма смисъл да отлагаме повече. Цялата група кашля, всеки си мисли, че е нещо остатъчно, но явно не е така.

Мони, с този сироп точно започнахме, бях чела, че е хубав, пък и евтин, след него се наложи друг и сега вече е ясно.
Дано няма нищо тревожно в изследванията ти, все си мисля, че е скоро след боледуване и затова още са разбутани.

Карз, дано това да е било.

Мери, завидях за готовите подаръци. Аз имам по половин подарък за моите и племенниците, което не е достатъчно и дотам. Отделно Вики е рожденичка преди Коледа и не, не иска пари, иска си подарък. Бабите също чакат на мен за идеи.

Савина, и на теб ти завидях за хубавите емоции. За декември имам билети за концерт и театър и нямам търпение.

# 721
  • Canada
Никитка, честита да си! 🍀

Мони, да ти е живо и здраво момчето, с късмет и успехи в живота!

Честити да са и вчерашните, и днешните именици!

Селесте, бързо да намерите адекватно лечение 🤗

Почти съм готова и с подаръците, и с коледната украса 😁 Последната е минималистична.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 15:43 от Foncé

# 722
Хубавица Heart Eyes
Ако не ти стигнат прозорците ела и домА.
Аз изчистих само на хола и на кухнята. Другите у тъмницата не ги виждам Joy

Селест, бързо да оздравявате!

# 723
  • Бургас
Ммм, Фонс, чуд-на си! Заради профилната ти снимка преди време си подкъсих косата, сега ще мъча и цвета. Чиста 6-ица или с някакъв нюанс въртя, но не съм нацелила още любим цвят.

# 724
  • Бургас
Фонсе,много си хубава!

Аз се радвам на чистите си прозорци,и се ядосвам на дъжда,че ми ги цапа 😂

Преди няколко дни направих туршията на Ети....не мога да спра да я ям 🤗😁

# 725
Много здраве и късмет за пълнолетното момче на Мони! С лекота да му се случва всичко, което пожелае в зрелия живот!

Аз си намислих подарък за Коледа - робот за прозорци. Остава да уведомят Дядо Коледа иначе казано ММ, да ми харесва модел 😏
Селесте покрай щерката и дружките ѝ, които вече привършват с детството е актуална смяната на детския декор в стаите им. Шалтета, чаршафи, възглавници, които до сега масово са били с Елза, Дора и сие се подменят. В тази насока и аз ще търся коледни подаръци.
И да си кажа:
Скрит текст:
С кутия Диазепам съм назад и няма никаква промяна. Изтощена съм

# 726
Момичета, концертът беше на Веско Маринов, аз съм му голям фен, знам всичките му песни и ходя на всички концерти.Това си мислех снощи, какви прекрасни текстове, вече май няма такива.

# 727
  • Бургас
Аз пък само подарък на майка купих за Коледа. Опитвам се да обясня на децата,че тъй като няма да сме в къщи на Коледа няма да имаме точен адрес за подаръците и тази година ще ги пропуснат, но не ми минава номера Simple Smile
Получих известие,че утре ще ми доставят част от подаръка за едно от децата по  " Операция Плюшено мече" и ще ги приготвим през уикенда и ги изпращаме по предназначение.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 15:09 от lina_bs

# 728
  • Бургас
О, Лина, хич няма да ти мине номерът пред твоите хитруши. Стягай се и мисли подаръци.

Рире, аз съм подходила прагматично при обзавеждането и нямам такива декорации под никаква форма Simple Smile Единствено тапетите на ръчички на едната стена, но няма да занимавам джуджетата тази година с ремонтни дейности Simple Smile

# 729
  • Бургас
Не ми трябва да мисля аз. Имам списък,в който е пояснено как да са опаковани и надписани отделните подаръци,за да не стане някакво объркване Simple Smile 

# 730
На мен пък всичко ми е като за големи и за да придобие бебешки/детски вид бях заложила на домашния текстил 🤣 Не че по принцип няма да го сменя, но ще ползвам празничния повод, че не ми се мислят други подаръци.

А, да и аз имам билети за декември. Васко Василев и компания ще слушаме с щерката.

# 731
  • Canada
Рир, 🤗 Пожелавам ти от все сърце скоро да се разсеят облаците!

Селесте, четири тубички боя вчера бърка фризьора, два дена мислил вълшебната смес 😂 Харесва ми цвета, ще останем заедно за известно време 😁

Руми, сакън 😁 Тези специално ги чистя за втори път в рамките на две седмици. И още има фабричен восък по някои. Пролетта пак, сега няма повече нерви.

Благодаря, девойки 😊 Маймун застанал, маймун излязъл 😁 Виждам някои промени, които не ми харесват, но и остаряването е привилегия, която не всички имат. Здрави да сме!

# 732
Честито да е момчето на Мони и именяците! 🥳
Изпуснах Фонсчето,но я знам,че е красавица.
Сутринта си подстригах бретона,че ми бъркаше в очите. Сега се лакирах. Ще ходя до магазина и за Синеочка.

# 733
Нямам с кого да го споделя,затова пиша тук,да ми олекне. Видях се с една стара моя тръпка. Много време страдах,че не се получи между нас, много го мислех, и сега като се разбрахме да се видим мислех, че ще изтръпна като го видя, че ще се разплача дори..мислех, че много ми липсва. Е, учудващо ,но нямаше нищо такова. Видях един човек, лишен от всякакъв живец, никакво желание за нищо, само мрънкаше за работата си ,за живота си...досадно ми беше като цяло. Не знам какво съм виждала тогава,но сега видях един емоционално беден мъж, който няма смелост да вземе нещата в свои ръце, и ми олекна, че не се е наложило да споделяме един живот. Тръгнах си с мисълта, че животът,който имам сега ме прави щастлива и ми е жал за този човек, нищо повече..

# 734
  • Бургас
Не ми трябва да мисля аз. Имам списък,в който е пояснено как да са опаковани и надписани отделните подаръци,за да не стане някакво объркване Simple Smile 
Браво бе, съобразителни деца!

Фонс, сложна работа ще е за домашно боядисване.

Моите билети са за коледен концерт на бургаски изпълнители/танцови школи и постановката "Сирано дьо Бержерак" с Камен Донев.

Общи условия

Активация на акаунт