Искам да кажа...(200) през ноември 2022

• 39 923
  • 978
  •   1
Отговори
# 915
  • На брега на реката
Добро утро!

Мид, Еничка е чудесна! Много красиво дете!

Ем, напоследък не ям сладко и дори рядко ми се прияжда, което е учудващо за мен, но признавам, че от твоя сладкиш ми се прияде!

Тути, да дам и моите 5 стотинки, по твоя въпрос!
Ако все пак имате контакт, бих попитала дали би приела покана у дома или ще се чувства по-комфортно да сте навън! Признавам си, че покана за домашно гостуване, на днешно време е изключително мил жест!  НО, това съм аз, която не е работила с такива хора и няма представа как е , та може и да не съм права!

Аз съм в отпуск до края на седмицата и след малко ще хващам автобуса за София! Отивам да си видя  другите пиленца, че ще могат да си дойдат чак за Коледа! Нямам търпения да стигна! Heart

Хубав ден, момичета!

# 916
  • при моите деца .....
Добро утро!
Бубе, лек път!
Времето ти в София ще е приятно!
Събудих се преди 5, пуснах перална, та преди работа трябва да простирам....
Боли ме корем...
Тути, много е мило, че искаш да я поканиш. Не обичам да готвя и аз лично ще се натоваря..... Да не говорим, че скоро няма да приведа къщата във вид за външни хора Simple Smile
Марти винаги е искала да отиде в Германия. Затова се записа да учи немски. Учи езици с лекота. Аз държа да  си вземе сертификат и за английски B2 / С1, да си има документ.
Сега ще кандидатства с немски.
Мони, и Марти миналата година такива специалности искаше... най-често споделяше за маркетинг....
Но след разговори между нас (дано не съм я подвела) се ориентира към хибридни специалности.
Но все големи градове и университети разглежда....
Днес ще ходи да подпише договор с фирма консултант.
Хубав ден!

# 917
Добро утро.
Вчера се оказа, че синоптиците са познали и все пак имахме снежец по билото на планината. Искрено се надявам да повтори чак за Бъдни вечер и Коледа.
Буб, приятна среща.
Хубав ден от мен!

# 918
  • София
Добро утро!
Бубе, лек път и приятно гостуване!
На мен на сърце ми е Мюнхен и околностите. 💞
Прекрасен да е денят ви!

# 919
Добро утро!

Тук е ръснало малко снежец, а аз предпочитам да е много...

Трябва да измисля нещо лично. Уж е за добро,  а на мен ми е много нервно. Като преспах е по-добре, но все пак се чудя. Ще видим, то и без тов не зависи само от мен.   

Спокоен ден, банда!

# 920
  • на Мелмак
Добро утро,

Наспах се, да се поФаля Grinning
Бубе, приятно изкарване в София, да ги намачкаш едно хубаво малчовците Hug
Али, ще го измислиш.

# 921
Добро утро ❄️
При нас не го даваха сняг, ама ей нА, вали 🙂

Боби, сертификата по английски не е доживотен, както немския. Така че, ако не й трябва, няма нужда да го държи.

Тит, право се учи в страната, в която ще се практикува. Имай го в предвид.

Отивам на кафенце, че се успах.

Хубав ден ❄️😁

# 922
Добро утро.
Чудна Ена.
Моят син хич не обича ученето, та аз ще съм доволна да учи, където реши.
Тути, мисля,  че навън ще е по-добре да се видите.
Бубе, приятно изкарване.
Хубав да е денят ви.

# 923
  • София
Добро утро!
Тути, не бих канила колежка у дома. Когато сме имали одитори от чужбина сме ги водили на ресторант за сметка на фирмата.
Успех във всички начинания днес, момичета!

# 924
  • Ямбол
Добро утро!

След малко отивам да карам. Оф, това паркиране наистина ми е зор. И не маневрирането, а комбинацията - назад+съединител+малко газ, не мога да го усетя още.

За пиленцата като си говорите, да кажа за моето голямото - шести курс е вече и май ще се върне при нас в Ямбол да специализира. Има още време, но по последни данни към връщане отиват нещата. Иначе почти не си идва, работи и няма кога. Долу горе три пъти в годината.
Малката още се чуди и мае, сега е на тема икономика, което никак не ми допада, но имаме още година да умуваме.

Хареса ми това пожелание и се присъединявам и аз:
...
Успех във всички начинания днес, момичета!

# 925
  • Germany
Добро утро!
Днес съм наспана. Еми, друго си е Simple Smile
Тути, и аз не бих поканила колежката вкъщи, освен ако не сме си станали доста близки през годините.
Боби, университета в Манхайм е в топ 5 за BWL специалността /която е нещо, като микроикономика/бизнес икономика, като след 1вата година се профилираш в посоката, която ти харесва/. В Ройтлинген има също много добър икономически университет, който предлага и "смесено" образование в зависимост от чуждият език, който владееш, като с английски е най сериозна конкуренцията /партньорстват си с Американски университети/.
Нашият ще се явява на Кеймбридж сертификат утре без грам да се е подготвял. Според мен е абсурд да го вземе, но понеже училището плаща половината сума за изпита, а другата половина си я пое сам, решихме да го оставим да пробва.
Днес ще караме колата ми на преглед. Имах записан час преди месец, но нали ни олепи ковид и отпадна. Сега трябва задълижетно да я закараме, защото ТЮФа ми важи до края на декември. Дано е готова до петък.
Хубав ден на всички!

# 926
  • гр.София
Добро утро ☕
Аз бих приела поканата за гости, винаги ми е интересно различното, бих опитала всичко и би ми било приятно 🙂
Мони, стискам палци на младежа✊
Децата ви са много ориентирани, браво! Моята си мени мнението непрестанно.
И днес не я пуснах на училище, още я боли гърлото и подкашля.
Лили, с практиката ще си готова за нула време, аз на задна най-лесно паркирам, страничното ми е проблем на мен 😁
В петък се гласим с дружките да идем до Мюнхен на коледния базар.
Хубав ден момичета 🤗

# 927
  • Бургас
В най-големия дъжд и аз карах. Всички сме здрави -аз, инструктора и колата Simple Smile
Да взима да се оправя времето,че вече аман

# 928
Еха, колко много бъдещи колеги си имам. Grinning Аз завърших право в две държави (Германия/Англия) и явно не ми стигна това, ама изкарах и един бакалавър по икономика между другото. Joy  От септември карам една МБА програма. Много съм доволна от избора си и пак бих направила същото. Moni, в последните години има няколко унита които предлагат специалност право и икономика, след 3 години си взимаш бакалавър и може да решиш дали искаш да продължиш с правото до държавните изпити или директно да започнеш работа като Wirtschaftsjurist. Wirtschaftsrecht също май би му допаднало на твоя младеж. Между VWL и BWL бих изпрала първото, защото дава много по-добра основа, а и в много VWL специалности имаш не малко BWL. А бе , най-важното е да следва нещо, което му е интересно, иначе няма да му върви.

Бубе, да им се порадваш на твоите мъници.
Тути, на мен не би ми било комфортно да ходя в дома на малко познати хора. Аз на гостя ходя само на най-близките ми приятели, където се чувствам у дома си, с другите на заведение.

Обядвахме с колежката на коледния пазар, на края даже си разделихме едни чурос за десерт, много лошо се отразява на фигурата коледния пазар, всеки ден похапваме по нещо вредно.

# 929
  • София
Аз и на работа като стоя ми се отразява вредно. Доволни клиенти носят за почерпка предимно шоколадови изделия и или с висок градус.
Лин, в теб не се съмняваме. Така се става добър шофьор  - при всякакви условия. Kissing Heart
Имам приятелки, които като падне температурата под 0 кола не карат. Ама за какво ще ми е тази кола ако ще ме вози само в хубаво време?! Тогава мога и пеш да вървя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт