Звездни компромати - Ноември'22

• 264 202
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 120
И аз харесвам Аня, има талант и я очаква голямо бъдеще ако си подбира правилно ролите. Но ако се загледате в чертите ѝ ще забележите отдалечени очи, неправилни устни и големи уши 🙂, и въпреки всичко е красива по нестандартен начин.

# 121
Аз го гледах в House of Gucci, но толкова глупав филм не бях гледала скоро, та и той не ми хареса. Също и Гага, и Салма...Кой въобще е отпуснал пари за това нещо да се сътвори чак се чудя. Гледах го в самолет, та от немай къде го на по 10 мин, на по 10мин го довърших за 8 часа. Чак ме страх да гледам нов филм пак, да не е да си загубя времето пак. Сега гледам голяма реклама върви на Дениъл Крег пак за Glass Onion. Хем ми се гледа, хем не смея.

# 122
  • София
Има мъжкарско излъчване, поддържано тяло, не ми е грозноват. Даже доста повече ми допада от мъж с “правилна” красота. Но аз намирам и Винсен Касел за хубав, докато Брад Пит ми е сладникав.
Аня я гледах в няколко епизода на Queen’s gambit. Много е талантлива, има особена красота, да, но мъжете май я намират за страшно секси. Тъй като си помисля, тя е една от малкото жени, които харесвам с дълга руса коса с черен път по средата.

# 123
Златка не можела да сключи църковен брак с Карен - голям проблем Grinning!

Тя има църковен брак с мъжа на Преслава и дори да се разведели, не можело пак да се омъжи в църква. Аз мисля, че може, но не знам със сигурност.

# 124
Стринка, представена като “ловец на моменти и истории” Grinning

Скрит текст:
Тя иска и пари за да се наслаждава човек на бляскавата и душевност. 191лв.

# 125
Адам съм го гледала само в Гучи. Изключително талантлив и същевременно непривлекателен като мъж. Но предпочитам да гледам него, отколкото Брад, който за мен е адски надценен и сладникав.

# 126
Sands, гледай го в нещо друго. Филмът за Гучи е слаб и съответно и ролите, заради безумните персонажи. Препоръчвам Marriage story. Иначе Адам е супер талантлив наистина. И реално в актьорството най-важното е да умееш да влизаш в образ, да играеш естествено и да можеш да изразяваш различни емоции. А той го може. Красотата щеше да е хубав плюс, на пък той компенсира с добра физическа форма. Иначе като гледам как го възхваляват режисьорите очаквам, че ще го ангажират за доста роли. Догодина пак излизат 3 големи филма с него.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 17:30 от daizy_g

# 127
На мен ми харесва филма за Гучи, Гага и Адам още повече, а Аня е просто великолепна сега в коледната колекция на Диор. Как е паснала на звездната карта не е истина.

# 128
И на мен ми хареса Гучи. Изгледах го заради Гага, която адски харесвам. Адам ме впечатли с таланта си, признавам.

# 129
Златка Р. е била омъжена?! 😲 В църква?!?! 😲😲 За мъжа на Преслава?!?!?! 😲😲😲 Снимки има ли?

# 130
Тя май още е омъжена (църковно). Как се е съгласил свещеникът не знам, защото църквата задължително иска удостоверение за граждански брак. Но е станало.

Скрит текст:

# 131
  • София
Да, Златка била сключила църковен брак с този Павел, без да имат граждански и това го обясняваше при  Венета Райкова - тогава обясняваше, че това не било разрешено, но срещу съответната сума станало.

# 132
Някъде четох, че се подава молба за анулирането на брака, плаща се такса и това е. В източноправославната църква май имаш право на три брака (и съответно два развода). Преди новия брак те карат да се покаеш. Но тъй като няма централен регистър на църковните бракове, май можеш да се жениш пак и без да се развеждаш.

Друг е въпросът какво значение има това, щом само гражданският брак в легитимен по закон - но ако искаш всичко да ти е уредено и by the book - такива били правилата на църквата.

# 133
На мен филма на Гучи ми беше излишно дълъг и муден. Ако беше максимум 2 часа щеше да е доста по-добре. И персонажите бяха малко прекспонирани, малко театрални. Иначе Гага и аз много я харесвам и мисля, че добре се справи. Както и Адам. Но аз го харесах повече в други роли.

# 134
  • Glasgow
На мен Скарлет ми хареса в Marriage story. Май за първи път я видях несекси

Общи условия

Активация на акаунт