Звездни компромати - Ноември'22

• 264 205
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 135
Преса е баджаначка от една страна със Златка, от друга с Анелия и Нелина и още няколко( Коко Динев) после идва Фики, заради, който развалиха шареното с Галена, която е омъжена за бившия мъж на Десислава.  От друга с Алисия( Бирмата) , която пък е рода със Малина и Гущерова от Гущеров Младши.
Много се са разклоненията искам внимателно да ми следите мислАта😅🤣🤭
Минута невнимание, цял живот неосведомени!
Тва са важни неща!!

# 136
  • Rock & Roll feeling ...
Има мъжкарско излъчване, поддържано тяло, не ми е грозноват. Даже доста повече ми допада от мъж с “правилна” красота. Но аз намирам и Винсен Касел за хубав, докато Брад Пит ми е сладникав.
Винсен ми е симпатичен грозник, ала Сара-Джесика Паркър.
Но Адам ми е доста грозноват и дори някак крив. Нищо мъжкарско и привлекателно не мога да открия.
Скрит текст:
Разбира се, хората сме различни. За таланта му нямам мнение, защото нямам впечатления.

# 137
  • Sofia
Анелия
Скрит текст:

# 138
Единственото хубаво нещо в “House of Gucci” беше френската актриса Camille Cottin.

# 139
  • Glasgow
Преса по линия на мъжа си и с Ария. Като отидат на някое парти как ли се гледат

# 140
Анелия
Скрит текст:
На какво се е маскирала?

# 141
  • Наблизо
На труженичка сигурно,от обия във витрините в Амстердам.

# 142
Скарлет Йохансон и Адам Драйвър и двамата имат номинации за Оскар за изпълненията си в "Marriage story". Справят се великолепно според мен, толкова реално пресъздават всичко, че един адвокат по семейно право казва, че гледайки филма все едно е гледал, през какво преминават той и клиентите му всеки Божи ден.
Една от най-силните сцени във филма.
Скрит текст:

Иначе явно доста са се забавлявали.
Скрит текст:

Sands, и аз честно казано се впечатлих от таланта му и харизмата му. Иначе само гледайки го отгоре-отгоре в началото не ме грабна с нищо. Но мисля, че това, че е завършил "Джулиард" говори достатъчно за таланта му . Също така е играл на Бродуей.  
Иначе догодина излиза филма "Ferrari" за основаването на компанията с негово участие.

# 143
Анелия
Скрит текст:
На какво се е маскирала?

На нищо, обикновен сценичен тоалет , те от се@ шопове си пазарят😅🤣🤣🤭

# 144
С Валери Божинов сме маса до маса. Много добре изглежда, но много отслабнал. Мъжка компания. Съвсем прилично и обрано се държи.

# 145
Оххх, не се и учудвам, че Златка беше забравила за Боби Ръгбиста. И от моя град имаше близки няколко мутри, единия и финансира първия силикон (предни гърди по Джугани).
То, бройки ли са да ги запомниш....

# 146
Златка и Благо тия сватби за нищо ги нямат.
Боже Жаки, сбърка ме Joy

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 20:44 от sigma

# 147
Има мъжкарско излъчване, поддържано тяло, не ми е грозноват. Даже доста повече ми допада от мъж с “правилна” красота. Но аз намирам и Винсен Касел за хубав, докато Брад Пит ми е сладникав.
Винсен ми е симпатичен грозник, ала Сара-Джесика Паркър.
Но Адам ми е доста грозноват и дори някак крив. Нищо мъжкарско и привлекателно не мога да открия.
Скрит текст:
Разбира се, хората сме различни. За таланта му нямам мнение, защото нямам впечатления.
Физиономия та му ми прилича  на колаж между Кийану Рийвс и Джеки Чан.

# 148
  • Glasgow
Frozen от Пазарджик ли е този?

# 149
Жаки сигурно си води записки.Толкова преплетени връзки не може да се запомнят лесно.

Общи условия

Активация на акаунт