Звездни компромати - Ноември'22

• 264 207
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 150
Frozen от Пазарджик ли е този?
Да.

# 151
Бачорски как можа да си направи тази грозна татуировка...безплатен цирк предлагат

# 152
  • София
Няколко неща имам за тази страница от темата:
1. Анелия чудесни гърди е турила, не бях обърнала внимание.
2. Адам Драйвър е хот, хот, хот!! Как съм пропуснала да отбележа? Мерси, че ми обърнахте внимание ❤️.

# 153
Жаки малко попретупа Бирмата. Сещам се, че и там имаше цяло родословно дърво. Нещо май между Алисия, Преслава и някои други.

# 154
Да де Алися и Преса, други известни има ли на тоя клон, Преса с тази свекърва много се имаше, пернишката 😅🤭

# 155
Лидка Скалата ли? Как я помня и аз не знам....😆
Защо ми се струва, че и други бръмчалки кръжаха около синчето и.

# 156
Аааа те са много, но известни ако има освен тези двете, съм ги пропуснала:)
Светла Умното при Цитирдката, не изглежда зле:

# 157
Очаква се сериал по мемоарите на Марая Кери
Скрит текст:

# 158
А Преслава и Галена защо заради Фики са се скарали? Аз мислех, че е заради наградата Певица на годината.
Моля за пояснение, че ми е важно 😂

# 159
  • Mediterraneo
Адам Драйвър съм го гледала половин час, във филма за Гучи. Много зле беше и Гагата също.

Аз пък с удоволствие изгледах целия филм, не само половин час от него. И Адам, и Гага правят чудесни роли. Да не говорим за Лето.

# 160
Аз мисля, че се скараха формално заради наградата, но това е само повод, Галена просто натрупа много завист към Преслава. Не вярвам да е за Фики. То пък да се скарате за Фики… Grinning

# 161
Луселия Сантос изигра през 80 - те години ролята на главната героиня във филма ''Робинята Изаура''. Сега е на 63 години:
Скрит текст:
/spoiler]

# 162
Ех, забравихте да отбележите и Мария някъде там във връзките.

# 163
С глас се смях на връзките на поп-фолк клановете 😃😃😃 впечатлена съм!
Назад е трито и някои коментари висят странно. Какво пак или кой сме споменавали?

По повод “нетипичните” мъжки представители в киното, веднага мога да посоча моите любимци, които не са с кукленска красота като Брад, но за мен лично имат харизма и много ги харесвам:
Килиън Мърфи (в ролята на Томас Шелби в Peaky Blinders е просто 🖤 нямам търпение да излезе Опенхаймер от Нолан с него в главната роля), остарява чудесно:
Скрит текст:
Пол Уесли (Стефан Салваторе от Дневниците на вампира с нашето момиче Нина Добрев)(не ми се смейте, като бях на 20 и няколко бях луда по него😃)
Скрит текст:
В този ред на мисли с нетипична красота, но мъжкари са ми и Брадли Купър (който между другото не го харесвам със сегашната прическа, остарява доста зле за жалост) и Матю Макхонъхи. Кевин Костнър (той е като истинско отлежало вино, много го харесвам в сериала му Yellowstone).

# 164
Аз пък с удоволствие изгледах целия филм, не само половин час от него. И Адам, и Гага правят чудесни роли. Да не говорим за Лето.
Лето си беше пълна карикатура, като започнем от несполучливия италиански акцент и стигнем до ужасните протези. Напълно заслужено спечели Златна малинка.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 22:58 от lilyofthevalley

Общи условия

Активация на акаунт