Звездни компромати - Ноември'22

• 262 372
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 335
На последната снимка все едно гледам даскалица и ученик. Разликата между тях е най-малкия проблем на снимката. Няма никаква химия между тях, все едно са се озовали случайно там-единият облечен, другият-гол.
А там където момъкът е прав, все едно и се е лепнал някой гол охлюв.

# 1 336
  • София
Гала и Стефан са с 11 години разлика
ето още бг двойки с разлика в годините където жената е по-голяма

# 1 337
Много измъчена ми се вижда тази еротика, на снимките имат излъчването на два отегчени фризера.

# 1 338
Пак ли старата песен на нов глас? Макрон и жена - не, но Тръмп и Мелания - да. Колкото си подхождат Макрон и жена му, толкова си подхождат и Тръмп и Мелания.

# 1 339
  • софия
Определено мъжкият модел ми е отвратителен - нито тЕло, нито лице.

Ето това е Мъж (не ме интересува с кого си ляга). Всичко му е дзън.
Скрит текст:

# 1 340
Този мъж с Койна не е модел, а актьор. Петър Дочев се казва.
https://theatre.art.bg/%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%B4%D0% … D0%B5%D0%B2__4267

Тя щото Койна на се е нагледала на млади, голи мъже в театъра, та този й е първия. Grinning Все пак да не забравяме, че е актриса.

# 1 341
  • софия
Да го бЕха позагатнали като са го избрали такъв.
Този бил гадже на Ирмена Чичикова.

# 1 342
Абе повечето мъже от бг театъра и киното и да ми плащат не бих искала да ги гледам голи...

# 1 343
Тъкмо идвах да питам дали не е Петър и ме изпреварихте. Ми той облечен в ПЧ беше много сладък. Тук някак зализан и самите пози.. абе цялата фотосесия не струва,заедно с Койна.

# 1 344
  • София
https://www.ploshtadslaveikov.com/spejsi-s-novi-sedem-obvineniya … ni-prestapleniya/

Нови 7 обвинения срещу Кевин Спейси от един и същи човек, опипан на парти през 1986 година. Иска 40 милиона долара.

Аз скоро очаквам и искове за дискриминация - от неопипани на партито през 1986.

# 1 345
За мен актьорът с най-добро тяло в момента в Холивуд е Адам Драйвър. Като бивш военен той има убийствен фитнес режим и релефно тяло с добре оформени мускули и плочки, но не се е напомпал като Дуейн Джоунсън, чието тяло ми седи грозно, като назобен.  Режисьорите явно са на същото мнение, защото често акцентират на тялото на Адам.

От българските актьори бих казала Иво Аръков.

# 1 346
  • Варна
Много ме разсмивате с дебелото дупе на голият охлюв, който се е лепнал за Койна и който не ще да прави клекове 🤪😂😂

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 19:09 от missNoir

# 1 347
  • Glasgow
Адам напълно гол виждали ли сме го? От тaзи тема помня, че Фасбендър беше много добре 😈😈😈

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 17:51 от Jokerr

# 1 348
Виждали сме го, да. В сериала  "Girls" има доста секс сцени. Както и в "Анет" има няколко. После ако намеря снимки ще постна. Много ме кефи как ги размята и вдига като перца колежките си. Дори и с една ръка. Той казва, че нацепеното тяло не означава силно тяло задължително. Би било добре нацепените батки да се вслушат в думите му.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 18:06 от daizy_g

# 1 349
Аз се впечатлих от голия бивш на Джен Анистън - Джъстин Теру. В сериала The Leftovers (който е страхотен бтв) излиза от една вана гол... Ми няма какво лошо да кажа. И не е мазен. Има мъже, които са като излезли от Старогръцки легенди и митове с илюстрациите от вази, който се сеща... Само че в Старогръцките са с малки пениси, тогава са считали, че големите пениси са варварска работа. Сори, отплеснах се.

Общи условия

Активация на акаунт