Звездни компромати - Ноември'22

• 262 276
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 440
Little Heart, веднъж да сме на едно мнение с теб! Grinning
Иначе и аз първото нещо, което гледам в един мъж са ръцете и очите му. Ръцете са много важни.
Едно видео с Марийон Котиярд, докато пеят в "Анет" и тя си обърква репликите. Забавно е.
https://www.youtube.com/watch?v=1lXCRVrHe2M

Hero Finnes и аз много го харесвам, но най-много от 3мата харесвам Joseph Fiennes. Препоръчвам с 10 ръце филма "Убивай ме нежно" с негово участие! Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 1 441
  • Down south
Скрит текст:
За мен е непонятно кой харесва Джон Леджън като мъж и как е възможно преди няколко години да е бил най-секси мъж на годината. Нищо секси не виждам, даже ми е женствен. А двамата с жена му имат излъчване на влечуги.... )
Аз не отварям нейни снимки. Изключително … неприятна ми е, ако трябва да го кажа политкоректно.
Присъединявам се, но ще бъда не чак толкова политкоректна.
Прилича на някакъв вид плазмодий Close
Изключително отблъскваща и досадна.

# 1 442
Последното което бих гледала на Дейв са палците му, въпреки че и аз се заглеждам по ръцете... Особено на тази снимка е Бог!

# 1 443
  • Glasgow
Ами ръцете са едно от нещата, които забелязвам в хо
рата. И в двата пола. Малък фетиш 🙂
Найлона има красиви ръце.
и аз към хенд фетишистите. На Николета са много красиви, като беше водеща ръцете и гледах само, тя нали много ги размяташе. И досега не съм  я виждала с грозен маникюр тип тоцините, все е нюд разновидности

# 1 444
Преди 2 страници имаше ЧРД на Оуен Уилсън, та се сетих колко го харесвах (той е грозноват, но играе в едни такива леки филмчета, които с удоволствие гледам в петък/неделя вечер с чаша какао докато отвън е гнус например, разни ром-комчета). Докато не прочетох как е зарязал гаджето си, след като му казала, че е бременна. Искал тест за бащинство и след като било доказано, че детето е негово - плаща издръжка, но никога не я е виждал, отбелязал е в съда, че не иска родителски права, не иска да я вижда и няма да участва в живота й. 😐

# 1 445
  • София
Найлонче наистина има много красиви, фини, стилно поддържани ръце. А пък откак я видях веднъж скромна-скромна на театър, съвсем се потресох и оттогава имам едно наум, че при нея може би има повече от един изцуцундрен  Инстаграм.

# 1 446
  • Пловдив
И аз Адам Драйвер го видях за първи път в Star Wars, страхотно разочарование като си свали маската. И колкото повече го гледам, толкова по-грозен ми се вижда. Не мога да го възприема изобщо, но явно всеки си има вкус.

# 1 447
В момента Люси режисьорът говори за чалга певицата в църквата по Нова. Станал е скандал, църквата протестира срещу излъчването на клипа.
Бардем е поне 10 пъти по- харизматичен и секси от Драйвър, Хоакин Финикс също винаги ми е бил чаровно грозноват. Великолепни актьори!:heart:

Аз го гледах в Bulgaria ON AIR. Сега отворих и клипа в YouTube. Хората са ядосани в коментарите. А нали и именно Люси беше направил клипа на Софи Маринова качена с обувките върху Каменни Гъби, което е природна забележителност? Тогава пак се оправдаваше, че не знае и било пусто. Като ги снимат тези клипове не си ли проверяват локациите се питам.

# 1 448
Х. Стайлс и Оливия ще си вземат почивка един от друг. Тя напоследък е доста неприятна.
Скрит текст:

# 1 449
Adam Driver на 39. Чрд!
Скрит текст:

Meg Ryan на 61. Чрд!
Скрит текст:

Jodie Foster на 60. Чрд!
Скрит текст:

# 1 450
Тоя Люси е такъв плазмодий, че направо ми се повръща само като го гледам. В ББ показа същата простащина и малодушие.

# 1 451
Пожелавам на Адам , тъй като днес е рожденик, още много роли в киното и един Оскар в скоро време, защото го заслужава. Blush Жена му изглежда добре, харесва ми роклята й. Simple Smile

Оливия Уайлд е пример как само едната красота не е достатъчна. Супер неприятна като характер, което отблъсква. Хари ми е по-симпатичен.

# 1 452
  • In The Middle Of Nowhere
Четох, че инстаграмът на фолк певицата Емануела достигнал 1 млн последователи 🙄 Много съм учудена, точно пък тя.. За справка Николета има малко над 800 хиляди, а Галена над 600 хил. Не знам дали има друг българин с над 1 милион там... Нещо много ми се струва за страна като нашата.
За Слави Клашъра сега се сещам, че в ютюб премина 1 милионната граница, но за него не се учудвам.

# 1 453
А кой е Слави Клашъра JoyJoyJoy

# 1 454
Кейт Уинслет е платила огромните сметки за ток на майка с болно дете.
https://gospodari.com/keyt-uinslet-plati-ogromnata-smetka-za-tok … 0ytXU9E7tKH4qBR0w

Слави Клашъра за мен е пълна мистерия защо е толкова популярен. Това, което той прави е да чете информация в google на различни теми и да я систематизира. Всичко, което показва го има в Google. Аз мога да си го прочета/изгледам оттам и сама.

Общи условия

Активация на акаунт