Звездни компромати - Ноември'22

• 264 224
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 180
Kendall Jenner на 27. Чрд!
Скрит текст:

,

Dolph Lundgren на 65. Чрд!
Скрит текст:

# 181
Ясмин Блийт май е с долнището на пижамата. Всички сме хора де, и на мен ми се е случвало веднъж Grinning. Но е трябвало поне да си приглади косата или да в върже някак на кокче, така не е за гледане.

# 182
За първи път да харесам на снимка Дженифър Анистън. Трябва тази визия да поддържа.

# 183
Летящ Кактус, много ми харесва как оформяш темите и ми е приятно да разглеждам назад. Дотук любимите ми първи постове са от февруари и март.
Мързеливите хора, които пишат статии на база коментари в бг мама, могат да вземат за пример как трябва да изглежда светска хроника и да се поровят в снимки и интересни материали за истински звезди и обществени личности, вкл.назад във времето. Щото да се препише коментар Отвратително! под отвратителна снимка на човек с гадни несполучливи интервенции, не е новина, а мързел. Поне да бяха проучили кой прави тези “разкрасявания” и колко грешни пари струва да ти съсипят иначе не грозно лице.
И аз се присъединявам към въпроса дали Светлана G е коментирала блъскането на автобуса. Два дни след инцидента чаках съпругът й да се извини публично, ама не видях такова нещо от него.

# 184
Гледах до някъде гостуването на Светлана и ми хареса, много усмихната и щастлива ми се струва, поне от това, което видях. Не ми хареса като каза, че искала специално разрешение и водили разговори с мъжа й преди да каже, че ще участва, сякаш няма никаква свободна воля, а и защо не дойде и той с нея, какво толкова…
В един момент започна да говори за нумерология и как всички деца им е избрала ден и час до последната минута, имала астроложка и само нея слушала, та рязко припаднах и спрях да гледам каквото и да било. 😀

# 185
  • София
Гледах до някъде гостуването на Светлана и ми хареса, много усмихната и щастлива ми се струва, поне от това, което видях. Не ми хареса като каза, че искала специално разрешение и водили разговори с мъжа й преди да каже, че ще участва, сякаш няма никаква свободна воля, а и защо не дойде и той с нея, какво толкова…
В един момент започна да говори за нумерология и как всички деца им е избрала ден и час до последната минута, имала астроложка и само нея слушала, та рязко припаднах и спрях да гледам каквото и да било. 😀
То за това всичко живо сега става астролог,намери се нова ниша в пазара на печалба. Изкарат един курс и вече са астролози.

# 186

Ама те публичните й изяви според мен имат нужда от контрол. Просто според мен не се усеща какво да каже, за кое да премълчи, за кое да отклони въпроса, за кое лекичко да послъже…

# 187
Понеже не разбрах дали изтритият ми коментар беше изтрит заради частта за прякора на Гущеров и неустоимият му чар, или заради малко неприличния ми коментар във връзка с енциклопедичната информация от Jacklin за димамиката и преплитането на интимните връзки на певици и плеймейтки, ще опитам отново, по-културно.
Мисля, че би било правилно Гущеров да се извини за инцидента и да направи красив жест - примерно дарение за Градски транспорт. Или да подходи с малко самоирония за шофьорските си умения. От една неприятна ситуация човек може да излезе и с достойнство, дори да даде добър пример, а не да се прави на ударен и надменно да мълчи. Това за извинението някой PR би му казал за хонорар, а при много хора не се налага и да им се казва, защото си го знаят.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 10:49 от Mama xxl

# 188
Според мен Гущеров и самоиронията са две паралелни вселени Simple Smile, мисля, че това е твърде много за него. И не го казвам обидно, мисля, че той просто няма достъп до подобна емоция.

# 189
Стрина нали излезе от кухнята и пак е на пазара! Ако няма места при Минчев и Екимова, да наемат нея. Имат имидж за чистене това семейство и само на поява на Светлана по тв с добродушно личице и празни приказки  не могат да разчитат.

# 190
  • в 1001-та нощ

Очевидно е адски неуверена и не умее да взима сама решения. На такива персони - все някой трябва да им казва какво, кога и как да правят и да поема отговорност после. Разни астроложки, нумероложки и прочие са истинско спасение - срещу някаква такса - дават готовите решения.

# 191
Синът на Рачков е станал на 16г. Това до него е брат му/ син на Милошев/

# 192
  • Rock & Roll feeling ...
Преса е баджаначка от една страна със Златка, от друга с Анелия и Нелина и още няколко( Коко Динев) после идва Фики, заради, който развалиха шареното с Галена, която е омъжена за бившия мъж на Десислава.  От друга с Алисия( Бирмата) , която пък е рода със Малина и Гущерова от Гущеров Младши.
Много се са разклоненията искам внимателно да ми следите мислАта😅🤣🤭
Минута невнимание, цял живот неосведомени!
Тва са важни неща!!
( много ми липсва този емот ) Joy Dart

Преслава май само с Коцето не е била и пак нийе е сигурно Stuck Out Tongue Winking Eye

Mama xxl, благодаря

Ето го гостуването на Гущерова:
Скрит текст:

Не съм го гледала, но да го има в темата.

# 193
Благодаря за темата, Кактусче! Flowers Rose
Изчетох първият пост и се присъединявам към думите на mama xxl.
На човек трябва отвътре да му идва така красиво да поднася темата.
Болна съм и не ми се пише, само чета. Но не мога да не отбележа колко е семпла Светла. Уникално ееее, да си майка, уникалнооо. Joy

# 194
Изгледах до момента с видеото с аниматорите на детското парти. Светлана от толкова пъти не разбра какво й казва водещият, че ми стана неловко да гледам нататък.
Темата за невероятния подвиг да се стяга багаж на 3-4 деца преди почивка ми е страшно изтъркана от Ирина Тенчева. Все пак отиват на почивка, нито ще качват Еверест, нито са бежанци, че такова героизиране и драма да се вкарва в 3-4 куфара.

Общи условия

Активация на акаунт