Звездни компромати - Ноември'22

• 264 225
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 195
Прехвърлих Светлето и аз. Ми тя даже симпатична ми се стори. Joy Може би, защото очакванията ми не бяха никак големи. Очаквах, че няма да може да върже 2 приказки на кръст, пък момичето си говореше свободно. Може речникът ѝ да е от 1000 думи, но с тях борави доста добре пред камера. Това е уникално, онова е уникално, по-добре да кара с един епитет, ама да ѝ върви гладко мисълта. Че бях убедена, че няма да ѝ се получи.

# 196
Кактусче, благодаря и аз за темата! Царица си в оформянето на теми, винаги всичко е поднесено с много вкус.

Добре, че не гледам телевизия и не ми се налага да гледам излиянията на Гущеровица. За този полови час ще изгледам половин епизод от някой готин сериал примерно. Светлана е толкова куха горката, че ми е жал и за нея и за Николаос, че му се е наложило да я изтърпи.

Ще се радвам, ако последваме съвета на Проксима и изпълним поне тази тема с по-смислени личности. Simple Smile

# 197
Малко фъфли и премлясква Светла, сигурно заради тия обеми в устните. Това начало как мъжът й и забранява изяви и как й казал да си тръгне, ако стане нещо напечено с въпросите, беше малко нелепо, ама нищо Simple Smile. Изглеждаше наистина спокойна и щастлива.

# 198
Кактусче, благодаря и аз за темата! Царица си в оформянето на теми, винаги всичко е поднесено с много вкус.

Добре, че не гледам телевизия и не ми се налага да гледам излиянията на Гущеровица. За този полови час ще изгледам половин епизод от някой готин сериал примерно. Светлана е толкова куха горката, че ми е жал и за нея и за Николаос, че му се е наложило да я изтърпи.

Ще се радвам, ако последваме съвета на Проксима и изпълним поне тази тема с по-смислени личности. Simple Smile

Романът “Времеубежище” на Георги Господинов е включен в списъка на “Ню Йоркър” с най-добрите книги за 2022. Преводач на англ.е Анджела Родел.
С Нобел за литература пак се разминахме, но поне имаше номинация.

# 199
  • София
Сигурно са й дали листа с въпросите за одобрение от муж.
Като казахте Кобилкина кани ви на Малдиви ако имате едни 5000 лв излишни.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 13:09 от lite16

# 200
Светла дали гледа тайно Кобилкина и като се прибере Гущеров от тежки бизнес дела, му казва “Ни мога, ни знам” Grinning

# 201
Светлана колкото и да се боде/опъва/гримира ще си остане с IQ на гълъб. Няма да забравя хистеричния ѝ пристъп в Биг Брадър, когато заля с вода кукуто Луна и метна шишето си по нея. Всичко това гарнирано с: “не ти ли писна, МА, айде изчезвай оттука!”.
Тушев тогава си затвори очите обаче и от продукцията не го сметнаха за насилие. Nerd

# 202
  • София
Светлана колкото и да се боде/опъва/гримира ще си остане с IQ на гълъб.
JoyJoy
Или както казва чичо Чарли, IQ-то ти е колкото номера на обувките ти.

# 203
  • София
Шер с някакъв музикален продуцент (на 36 г.), според клюките са гаджета. Laughing
Скрит текст:
Рита Ора
Скрит текст:
Оливия Уайлд
Скрит текст:
Алесандра Амброзио
Скрит текст:
Хелън Мирън
Скрит текст:
Луси Хейл
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:

# 204
Пуснах си я Гущеровица/Гозновица, но изтърпях 5 Мин. Мъчение беше да я слушам как се напъва да каже нещо и накрая уникално, страхотно. Върти, суче и иска да изтъкне онзи плондир какъв баща, съпруг. Толкова пренавита и наизустено. Айде нема нужда, всички знаем, че живееха на различни етажи- тя с майка си и децата, той с охраната и пурите. Прилича на катерица с тия скули и бузи. Нищо симпатично не виждам в нея, една временно приютена бивша простит@тка.

# 205
Много неприятно се изказвате за хората.
Без значение какъв умствен капацитет има, тя като че ли просто искаше да изрази радостта си от това, че е майка и се чувства удовлетворена от живота си. В ежедневието си забравяме колко наистина уникално е за една жена да даде живот, да го обгрижва и да се гордее с това. Най-голямото постижение е да отгледаш стойностни хора, а дипломите, йерархията в службата, омъжилите се девствени - изобщо нямат такова значение. Децата с любов и внимание се гледат.

# 206
  • София
Е как да се изкажем за жена, чиято най-голяма гордост беше прякорът й, удостоверяващ, че е любовница на женен мъж? То е прозрачно всичко в нея - от междуушното пространство, до целта в живота.

# 207
Аз много добре я разбирам Палунчето (макар да не съм гледала интервюто или каквото там е било) - какво друго е постигнала в живота? Със сигурност има много комплекси - няма стабилен произход, очевидно няма образование, глупава е... Тя тези неща си ги знае. На нейно място и аз щях да се гордея, че най-голямото ми постижение е майчинството. Тя добре, че стана майка! Сега си има истински смислен живот. Не бих я съдила, че концентрира цялото си ай кю в това да бъде добра майка.

# 208
Уникално изкуствена и отблъскваща е. Очевидно са я пуснали, само и единствено, за да си рекламира продуктите. Но гледането й е натоварващо зрителя и загуба на време.

# 209
Не знам как жена с IQ на чехълче ще си отгледа и възпита добре децата.

Винаги на 1 ноември се чудя  кои са настоящите будители в БГ?
Отговор не намирам.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 15:09 от daizy_g

Общи условия

Активация на акаунт