Звездни компромати - Ноември'22

• 261 784
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 085
Аз разбирам ситуация, в която жертва на насилие замълчава на момента, защото е изплашена, търси вина в себе си и е под огромен стрес, но не разбирам ако след 5 г. реши да каже, да се опълчи, защо да му се не види не си оплете добре кошницата със свидетели, медицинско, снимки, имена и факти. Защото този пост, който може и да е напълно достоверен олеква и не казва нищо и не предпазва никого. Някак няма възмездие, няма справедливост. Само едно “биха ме”.
Единствено ми направи впечатление това “в името на кариерата”. Тя пък една кариера. Даже не я знам коя е тази жена, но ако тя сега нищо не докаже, вместо да помогне ще навреди на жертвите на насилие, защото ще си кажат “ето тя известна актриса и нищо, та аз ли”
Малко оф топик, но според мен организациите за защита на жените не са достатъчно популярни, някак не успяват да си свършат работата у нас. С прискърбие чета през няколко месеца за поредна жертва, млада жена и майка. Отвратително е.

# 2 086
Като си казал "а", редно е да кажеш и "б", иначе изглежда, сякаш просто си търси внимание и да се шуми около нея.
Имаше насилие над мен, но замълчах тогава, в името на кариерата.
Явно е, че в името на кариерата мълчи и сега. Тогава какъв е смисълът на това кухо разобличаване, което не разобличава никого? Реклама?

# 2 087
Търси внимание жената. Дори не бях я чувала, като име, каква е, що е.

# 2 088
Захари Бахаров ще има представление в Мадрид.
Скрит текст:

Напоследък няколко актьори забелязвам, че имат спектакли в Испания- Вергов, Виктор Калев. Моите впечатления бяха, че в Испания нашите емигранти са малко low life, но явно има и интелигентни хора, след като подобни представления чак пълнят цели театри.

# 2 089
Нищо няма да се случи ,може да е всеки-режисьор ,оператор,продуцент!Тази жена ми се струва с много лабилна психика
Залагам на актьор, на определен актьор.
Както някои казаха, случило се е очевидно по време на четвърти сезон на Откраднат живот, хората, които го следяха, могат да си направят сметката.
За тези, които не следихме сериала ,ще дадеш ли предположения

# 2 090
  • София
По същото време е снимано и Дяволското гърло.

Предположенията, които имаше по-рано тук за починал актьор, не са верни, преди малко е написала: свинята е жива 🙂 И дебелее години наред, но идва Коледа, идва всяка година, а аз ставам все по-пряма. Но постът е за друго.

# 2 091
Предположенията, които имаше по-рано тук за починал актьор, не са верни, преди малко е написала: свинята е жива 🙂 И дебелее години наред, но идва Коледа, идва всяка година, а аз ставам все по-пряма. Но постът е за друго.

Тя си пада по среднощните откровения, които от километри личи, че са писани на доста пияна глава. Като нищо в ранните часове може и да изтипоса името. Въпросът е, колко време ще стои, преди да го изтрие.

# 2 092
По същото време е снимано и Дяволското гърло.

Сестра Жекова! 😄

# 2 093
Не ми е приятна Диана, според мен пие доста и е комфортна ролята на вечната жертва, а аз не понасям такива. Ако е преживяла насилие и е решила да каже- да каже. Такива хън мън без нищо конкретно, без обвинение, без име, за мен са пиянски братвежи. Опитва се да става известна, както е моднл сега.
1986 голямата зима едни кой си ме покани в 23 часа у тях, аз отидох ма мислех че ще пием 2-3 шишета вино, ще извадим судоко и ще си решаваме, а той простака ми пускаше ръце и сега ще го съдя за 20 милиона, щот вече над 30 г много страдам… Примерно.

# 2 094
  • Berlin
Диана Димитрова мисля, че не участва в Дяволското гърло. Защо го споменавате? В смисъл тя само в ОЖ беше, нали?

# 2 095
Имаше роля и в ДГ.

# 2 096
  • Glasgow
Аз я помня в ОЖ, то и на героинята и се случваше какво ли не, май и я изнасилиха в някой сезон, ако не беше на Луиза героинята, че и нея с какво ли не я натовариха. Иначе и аз така посинявам дори в някой ъгъл като се шибна, само със снимки едва ли може да докаже нещо. Че има някаква лична драма и травма е очевадно, картините и, вида и, среднощните излияния.

# 2 097
Не знам, пише че е станало пред 30 човека екип... И моите асоциации  са с ОЖ сезон 4 и помня много добре какво стана в него и след това..
И ДГ е сниман тогава...
Значи ОЖ С4 или ДГ.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 08:29 от Millan

# 2 098
Ева Лонгория и син Purple Heart
Скрит текст:
Джулиан Мур
Скрит текст:

Адам Сандлър и съпруга
Скрит текст:
Джесика Алба
Скрит текст:
Риана и Ейсап
Скрит текст:

Селена Гомез и Blackpink
Скрит текст:

Клаудия Шифър
Скрит текст:

София Вергара
Скрит текст:

Кендъл
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:

Маделин Клайн
Скрит текст:

Зоуи Салдана
Скрит текст:

Ирина Шейк
Скрит текст:

Крис Хемсуърт и деца
Скрит текст:

# 2 099
Не знам, пише че е станало пред 30 човека екип... И моите асоциации  са с ОЖ сезон 4 и помня много добре какво стана в него и след това..
Какво е станало ?
Защо никой не казва кого подозира ?

Общи условия

Активация на акаунт