Звездни компромати - Ноември'22

• 261 999
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 070
Простотия е, ако е вярно. Но не е сигурно. Аз такива синки получавам само някой да ме хване за ръката малко по-силно (например, при силна прегръдка). А на първата и втората снимка, освен размазан грим, друго не се вижда.
Не е ясно кой, кога, какво и дали.

# 2 071
Ами... тя не казва име, не отправя лично обвинение.
Как да реагират точно, де да знам - да й лайкнат поста, да й съчувстват или пак безименно да роптаят срещу "някого"?

# 2 072
Тъжно е, че са се възпитавали жертви. Достойнството трябва да бъде преди всичко останало. Лесно е да се каже, трудно е да се направи, особено ако човек не е закърмен с увереност в самия себе си.
Със смесени чувства съм, защото тази жена е очевидно самотна, податлива на депресии, но в същото време грабна гребена на вълната #metoo. Пожелавам й да работи върху себе си, защото тази травма е трудна за преодоляване.
Какво стана с Мегз, нали и тя нещо нахлеби Карбовски ?

# 2 073
Еми едно "браво" би свършило работа или да заявят някаква позиция, че не подкрепят насилието например, но мълчат, защото ако кажат нещо, ще завалят коментари да ги разпитват защо са знаели и са мълчали толкова време.

# 2 074
Правилно ли да разбирам, че по време на снимки, някой си колега с когото има просто работни отношения я удря, посинява, заплашва, че пак ще я бие и тя си мълчи и всички си мълчат?! (Cringe)

# 2 075
Най- малкото ще завалят въпроси "кой е", а тя самата очевидно няма смелостта да го каже.

# 2 076
Беше писала потребителка за Лена и теста.

# 2 077
Пет години си мълча и сега реши да извади снимки с текст. Не го разбирам това.
Можеше да се включи в кампания за ненасилието, щеше да е по-добре.

# 2 078
Беше писала потребителка за Лена и теста.
Пак се убеждавам, че непрекъснато четат форума и създават новини.. иначе явно съм го изпуснала в този поток от теми 😀

# 2 079
  • Mediterraneo
Някакво яхване на metoo вълната от страна на Диана. 5 години си мълчал, след толкова време какво търсиш?! Цялата истерия с обвинения за минали отпреди 100 години неща е брутална простотия за мен.

# 2 080
Не вярвам да лъже Диана, но повечето й постове, които съм видяла, са винаги такива - депресарски, винаги обвинява някого за нещо и се изкарва жертва... Не ми е симпатична

# 2 081
Сетила се Диана. Иначе е в тренда на 'преди 10-20-30 години един ме обара /наби'. Много ми е неприятна тази жена, тъмен, негативен образ ми е. Такова впечатление ми е оставила от нейни постове във facebook и интервюта, които съм слушала. Все нещо не е наред в живота й, вечната жертва, среднощни пиянски изявления, които после трие... абе като цяло някаква объркана, хаотична, лабилна история е при нея. А снимките й много ми напомниха на снимките на 'битата' Амбър Хърд. Уж много бита, пък както някой по-напред написа аз само размазан грим виждам. За ръката кой може да докаже, че е от бой и въобще кога е снимана тази ръка синята?

# 2 082
Айде не спекулирайте публично, кой може да е и дали с еди коя си буква започва името му. Жълтурите ровят тук и утре човека може да си види името в някой парцал. Грозно е особено, ако няма нищо общо с това.
Толкова пък да не се усещате...

# 2 083
Нашето не е публичност, нейното е публичност, тъй че предлагам по-кротко с нравоученията.

# 2 084
  • София
Диана през 2018 г. споделя за друга случка с насилие: https://www.standartnews.com/kultura/diana-dimitrova-shchyakh-da … atfiz-379718.html ...

Общи условия

Активация на акаунт