Звездни компромати - Ноември'22

• 261 980
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 055
Й.Ш. играл ли е в Откраднат Живот?
Уж гледах сериала, а не го помня там?

# 2 056
  • Glasgow
аз гледах с прекъсвания и също не го помня. В Под прикритие играеше

# 2 057
Не е статия. Диана Димитрова е написала пост в личния си Фейсбук профил и е добавила снимки.
Скрит текст:

Ето и поста:
https://www.facebook.com/dianadimitrovaofficial
За съжаление неназовавайки име тя не променя много, защото този човек ще продължи да работи и най-вероятно ще си продължи с това поведение...

# 2 058
  • Deutschland/HE
Според статия в Площад Славейков, боят е бил част от сценария, но колегата е нанасял истински удари.

# 2 059
В поста на Диана не пише да е част от сценария. Не знам журналистите как са си го измислили. Всъщност знам, машината е активирана от когото трябва. Така се променя обществено мнение.

# 2 060
Видях наскоро Палома Митева до пулс. Много безлична и коригирана. Чудя се какво е харесал мъжа й в нея. Гери е била естествено красива.
Попаднах на нейни снимки в профила на баща й. Ремонтирана от главата до петите. А майка й е доста симпатична жена.
Скрит текст:

# 2 061
Попаднах на профила във ФБ на Юлия Кулиш. Писала се е необвързана. Разделила ли се е с Дидо от Д2? Много ми е анти тя.

# 2 062
  • София
Бил е младият проф. Камбуров.

# 2 063
Едва ли е Шамли.
Сега 30 човека би трябвало да дават обяснения.

# 2 064
  • София
Шамли доколкото помня се самоуби от бедност и депресия, последното нещо, което може да се каже за него е, че е е влиятелен. Нека не му ровим кокалите.

# 2 065
  • Glasgow
Бащата на тази Палома много ми харесва, кой е?

# 2 066
  • Бургас
Много тъпо!

# 2 067
Коя е тази потребителка, която е видяла Лена Бориславова да купува тест за бременност, че е дала и повод за тази новина? Аз досега тук не съм виждала коментар по темата, но може и да съм изпуснала 😀
Скрит текст:

# 2 068
Цял свят канселира Balenciaga, само наш Блажко още не е разбрал, че вече не е cool да носиш този надпис по себе си
Скрит текст:

# 2 069
Обаче има нулева реакция на поста на Диана от страна на колегите й от "Откраднат живот". Тогава са си замълчали, мълчат и сега. И това са доста големи имена като Владимир Пенев, Марта Вачкова, Димо Алексиев, Юлиан Вергов и тн. Страшна простотия.

Общи условия

Активация на акаунт