Звездни компромати - Ноември'22

• 261 733
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 190
Елизабет Дебики в австралийския Vogue:

Скрит текст:

Изгледах последния сезон на Crown и първоначалното ми усещане, че не е усетила Даяна се потвърди. Определено не е нейната роля, но в Тенет беше топ за мен. В Crown въпреки че не ми хареса играта ѝ, не можех да сваля поглед от тоалетите и колко добре ѝ стояха... Heart

# 2 191
Нерде Даяна, нерде Амбър. Едната с очевидно психическо разстройство.
Никой, никога не трябва да издевателства над друг човек. Радвам се, че прокуратурата се е самосезирала. И силно се надявам, че изрода ще си получи заслуженото.

# 2 192
Следващите:

"Френската модна къща Dior пусна Коледната си кампания и на секундата се сблъска с критики в социалните мрежи

Марката бе заподозряна в негласна подкрепа на Русия заради декора на снимките - покрита със сняг брезова горичка (в описанието на кампанията тя е наречена тундра). Мнозина също видяха "руската следа" в ботушите на моделите, наподобяващи войнишки, в начина, по който моделите са подредени на кадрите - като в хоровод, руски танц, при който момичетата се държат за ръце и образуват кръг, както и в специфичната дантела. "

Френската марка може сериозно да бъде ударена по главата за флирта с руския вайб не по-малко, отколкото Balenciaga за педофилската си реклама. Омразата към Dior вече започна в коментарите под новогодишната кампания“, пишат в Bakhchisarai Carnations

# 2 193
Дано не е изтекла давността на престъплението срещу актрисата, че тогава нищо не могат да направят органите.

# 2 194
Който е гледал ОЖ, може ли да каже кой е актьорът, който е бил/удрял шамари/изнасили героинята на Диана?

Между другото, тя има малка роля на медицинска сестра в началото на сериала. В последствие я връщат в друга роля.

Диор, даже и да е търсен ефект, на фона на Баленсиага са някакви мега мили хора

# 2 195
Зa Диор вече е изсмукан от пръстите скандал .

# 2 196
Това пък за Диор е голям смях.

# 2 197
Меди и Моника

# 2 198
Teзи "скандали" около модните брандове да не се окажат упражняване на баналното правило, че няма лоша реклама. Евтино и шумно. Защото определено се вдига шум и който не го интересува Диор или Баленсиага, отделя от времето си да се запознае и да му се набие в главата дадена марка. А висшата мода толкова е изчерпана и лишена от въображение, че вече се чудят какви провокации да измислят. Дантела и гумените ботуши на дядо ми... голямо изкуство. Защо на всички кампании моделите изглеждат като избягали от лудницата?

# 2 199
За Баленсиага не бях чувала. Сега се позачетох, но това не означава че ще купя нещо от тях, дори и да имам предостатъчно пари заради тези глупости именно.
Диор.... Колко да е измислен скандала. От край време НГ и Коледа в Европа означава шейна плъзгаща се по равнина с типична растителност като елхи, борове, брези.... Нищо руско няма тук типично, защото със същият успех можем да кажем, че това е пейзаж от Скандинавия...
Просто някакви русофоби искат да заклеймят
марката. В случая за мен тук скандалът е измислен от враговете на марката.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 04:48 от Vicky_P

# 2 200
  • Berlin
Като включим и подстрижката 1ви номер на модела на посочената снимка… 😂 Навява нещо, но чак Русия, не може ли да е украински полъх и да се изтълкува като подкрепа.🤔

# 2 201
Именно! Сигурна съм че и в Украйна има брези, сняг и галошки. "Скандалът" с Диор е изсмукан от пръсти. То бива, бива, ама чак пък толкоз..

# 2 202
При Баленсиага мечетата ли нещо не са наред? Децата ми се виждат нормално облечени и в нормални пози.

# 2 203
Мечетата са проблем при Баленсиага. Били BDSM мечета. Баленсиага свалили проблемните снимки и се извинили.
Вече и мечетата не са това, което бяха, както и дъгата.
Скрит текст:

# 2 204
Изключително гнусно е това с Баленсиана.
Изключително гнусно е, че някой изобщо може да си позволи да стигне дотук.

Общи условия

Активация на акаунт