Звездни компромати - Ноември'22

• 261 746
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София
Феноменът с естественото раждане на две деца в един и същи ден и месец, го има и при нас със сестра ми.
Родени сме на една дата, в един и същи месец, през 4 години.

# 2 176
И на Антоан Грисман трите му деца са родени на една и съща дата,през няколко години.

# 2 177
В една от снимките на Balenciaga има лента на която пише "BAALenciaga". Баал е демон- бог, на когото са пренасяни в жертва деца.
Скрит текст:
Не виждам причина някой друг да говори от името на Дияна. Тя е тази, която трябва да каже името. Ако изобщо се е случило нещо.

# 2 178
  • Sofia
Пъзели с Лили Иванова 🤔 🧩
Скрит текст:

# 2 179
  • София
Четох статия, че Джийзъса се канел да влезе в Сървайвър. От долу кометнират, че ако бившите му жени гласуват за него той ще спечели. Grinning

# 2 180
Sands, знаеш моето отношение към Амбър Хърд, но това не значи, че всички са като нея. Наистина имаше жертви на Уайстийн и затова сега той е в затвора. Това, което се опита да направи Амбър беше да яхне вълната на истински жертви. Не мисля, че Диана лъже, няма за какво, нито иска пари, нито нищо. А и снимките за разлика от тези на Амбър изглеждат реални. Това, което искам да кажа е, че просто не всички са алчни и манипулативни като Амбър, някои просто наистина са станали жертва на тормоз в семейството си, на работа или някъде другаде. Това е моето мнение.

А относно казуса Balenciaga някои веднага ще изкрещят "о, това е конспиация', а от Баленсиага ще кажат , че по погрешка за написали BAALenciaga, но знаем, че не  е. Абсолютно целенасочено е направено всичко. Само се чудя кой им ги нарежда тези неща?

# 2 181
Четох статия, че Джийзъса се канел да влезе в Сървайвър. От долу кометнират, че ако бившите му жени гласуват за него той ще спечели. Grinning
Не му давай идея, че президентските избори са му в кърпа вързани по същата причина Grinning

# 2 182
Дияна е далече от Амбър. Но или казваш кой ти е причинил това или мълчиш. Затова и написах "ако", а не че не се е случило изобщо.
Губи ми се смисъла на постъпката й, ако е искала просто да се оплаче. Защото такива шамари изобщо не са ок. и утре бита може да е някоя друга актриса.

# 2 183
Oх,тази Славена Вътова какъв е тоя мерак да е навсякъде и по всяко време..Толкова ли не и обръща мъжа и внимание на тази жена ....

# 2 184
Дияна е далече от Амбър. Но или казваш кой ти е причинил това или мълчиш. Затова и написах "ако", а не че не се е случило изобщо.
Губи ми се смисъла на постъпката й, ако е искала просто да се оплаче. Защото такива шамари изобщо не са ок. и утре бита може да е някоя друга актриса.
Да, не е като Амбър, защото Амбър излезе и разкри името на насилника си, въпреки неговата по-висока позиция, тя имаше смелостта да го направи.

# 2 185
  • Berlin
Кевин Бейкън с дъщеря си - https://www.facebook.com/reel/848971386128874

# 2 186
  • София
Oх,тази Славена Вътова какъв е тоя мерак да е навсякъде и по всяко време..Толкова ли не и обръща мъжа и внимание на тази жена ....
Няма време покрай всички финансови измами дето върти.

Каква подкрепа се очаква да има Дияна, при положение че тя сама прикрива насилника си. Тя не иска да каже, тоест другите мълчейки може да
 се тълкува, че я подкрепят. Четох част от коментарите под поста и - банално лицемерни, от хора които пеят в хор. Поздравяват я за смелостта, аз обаче смелост не успявам да намеря, а само търсене на внимание. Според мен смисъл от такова излияние има ако смяташ да направиш нещо, че да помогнеш нередност да бъде наказана, да попречиш подобно нещо да се случи на друг.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 17:13 от ~Étoile~

# 2 187
Софийска районна прокуратура започнала проверка във връзка с поста на Диана Димитрова, тя е била разпитана - https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/13186080

# 2 188
Да, не е като Амбър, защото Амбър излезе и разкри името на насилника си, въпреки неговата по-висока позиция, тя имаше смелостта да го направи.

Ооо, моля те, наистина ли искаш да говорим за нея?
Доказа, се че е лъгала и за насилието и за дарените милиони. И сега е бездомен беглец, защото излъга и застрахователите си. Кой е принуден да се крие, за да не плаща решението по делото?

# 2 189
За това истинските жертви мълчат с години. Винаги има някой, който да кресне “Търси внимание”, “Търси съжаление”, “Не, аз човека го познавам и не е такъв”. Не ми е нужно да се казва име. Не сравнявайте законите в САЩ и България. Къде бях чела, че ограничителна заповед със заплахи за живота не могат да си изкарат по 1-2 месеца. Да пази Бог.

Общи условия

Активация на акаунт